malum medyanın ergenekon u görmezden gelmesi   

adana çık aradan

1. nedense bazı medya kuruluşlarının bu çok önemli operasyon umurlarında bile değil.varsa yoksa türban.vehim dolu çarpıtılmış asılsız irtica ve şeriat haberleriyle korku pompolamaya devam ediyorlar.adamlar darbe yapmak için örgütlenmişler.ülkede kargaşa ortamı yaratıp darbeye zemin hazırlamaya çalışıyorlar.hrant dink in öldürülmesi,danıştay baskını,cumhuriyet gazetesinin bombolanması...

cumhuriyet gazetesine atılan bombalarla,ergenekoncuların ümraniye deki cephanelik evinden çıkan bombaların aynı olması,danıştay katili alpaslan aslan ile ergenekon çetesinin önde gelenlerinden emekli general veli küçük ün aynı fotoğraf karesinde görüntülenmesi,danıştay katilinin ergenekoncularla aynı cezaevinde kalmak istemesi ve daha neler neler...

bütün bunlar arasındaki alakayı kurmak için derin devlet uzmanı olmak gerekmiyor.bi bağ var.bakın ben bile bu alakayı kurabiliyorum.siz de kurabilirsiniz!

cumhuriyet gazetesi kendisine atılan bombaların kökeni hakkında neden ısrarcı olmadı?neden bu işi de dincilere(!) yıkma gayreti içerisine giriyor.bombayı atan ve danıştay katili olan alpaslan aslan ın son duruşmada sarfettiği 'şeriat istiyorum' cümlesini ön plana çıkararak neyin üstünü örtmeye çalışıyor.dinle diyanetle alakası olmayan alpaslan aslan piskopatı bu sözleriyle dikkatleri şeriata,irticaya çekerek son görevini yerine getirmiştir.yemezler aslanım yemezler!

aydın doğan medyası ve şürekası türban tartışmalarını rejim tartışmalarına dönüştürerek neyin üstünü kapatmaya çalışıyor.ilhan selçuk ihtiyarı neden ergenekonla ilgili tek satır yazı yazmıyor.ergenekon hakkında neden adamakıllı tek cümle söylemiyorlar.çünkü kendilerini demokrat,özgürlükçü,hukuk devletine bağlı çağdaş insanlar olarak takdim eden bu zevat esasında darbecidirler.bunlar esasında ergenekoncuların medyadaki gönüllü uzantılarıdır.

işin aldatıcı ve üzücü yanı ise kendi iğrenç ideolojilerine atatürk ü ve gençliği alet etmeye çalışıyor bu zavallılar.bazı zavallılar ise bu oyuna alet oluyor.baksanıza bir üniversitede zavallının teki 'ülke zora düştüğü zaman hukuk askıya alınabilir atatürk de böyle yapmıştı' diye zırvalıyor.ordaki bazı embesil üniversite öğrencileri ise bunu alkışlayabiliyor.alkışlanan darbe.yapılan darbe şakşakçılığı.asıl tehlike budur.buraya dikkat çekiyorum!
    (asfur, 16.02.2008 20:50)