|
|
- maltepe ilçesinde bulunan, her okulda olduğu gibi her tipten insan bulunduran eğitim kurumu. sezaisi ve nurettini ile ünlüdür.
- (bkz. mal)
- sezainin yanında fevzi gibi bir adam daha barındıran ve gamze özçelik isimli hanım kızımızın mezun olduğu okul.
- "olm ben bi şeyi iki qere demem ben bişeyi iki qere demeeeeem" gibi efsane deyişleri olan bir müdür yardımcısına, ders ortasında bir yandan şarkı söyleyip bir yandan dans ederken kapıya toslamak gibi hareketlerde bulunabilen öğretmenlere sahip, tv dünyasına bir çok isim kazandırmış etrafı parmaklıklarla çevrilmiş ve öğrencilerin kaçmaması için parmaklıkları ve telleri gres yağına bulanmış maltepe ilçesindeki istanbulun başarılı okullarından biri olan anadolu lisesi. *
(dydm, 04.04.2004 21:39 ~ 11.06.2004 15:04)
- http://www.malisesi.com
- 2002 yılı mezunları marşı
--doğduk bizler büyüdük maltepe'de
beraberiz üzüntü ve sevinçte
biz her zaman tek vücut tek bileğiz
ölene kadar kardeşiz
7 yıldır buradayız şimdi yolun sonundayız
şanlı okul güle güle seni unutmayacağız
şimdi vakit geldi çattı okul zili son kez çaldı
arkamızdan ağlamayın artık meydan size kaldı--
şeklinde olan anadolu lisesi.(dydm, 11.06.2004 15:09 ~ 15:09)
- 19 eylül pazar günü mezunlar günü düzenlenecek olan lise.
- "maltepe maltepee anadolu liiisesiii
atatürk gençliğininn sarsılmaz sesiii"
marşına sahip okulum..
güzeldir..
- yedi yılımın geçtiği ve değerini mezun olduktan sonra mezunları tarafından daha iyi anlaşılan iyi bir eğitim kadrosuna sahip,çok iyi ingilizce dil eğitimi veren anadolu lisesi.
- garip insan ve hocaları barındıran, ön kapısından girdikten sonra sanitaryum havasını buram buram içinize çekebileceğiniz, bizim jenerasyon sonrasında (2004 çıkışlılar) çok fazla siyasal kavgası kalmamış, urban legend tadında olaylara tanık olmuş, bol kasdav ödüllü, 7 senemi yemiş okul.
- ingilizce öğretmenlerinin insanı çıldırtacak kadar anlayışsız ve ukala olduğu,okul müdürü nurettin sarının koridordan geçtiği zaman ortalıkta in cin top oynayacak kadar korku saldığı,öğrenci ve öğretmenin sevgilisi haline gelmiş olan müdür yardımcısı fevzi hocayı barındıran güzide okul.hareketli bir arkadaş grubu (bkz: hakkari) edindiğiniz zaman geriye bakıp özlenecek yıllar
(mesir, 29.01.2007 02:24)
- gerek öğretmenleri,gerekse sıkı disiplinden ötürü sıyıran öğrencileriyle bir çeşit deliler evini andıran,buna rağmen son derece kaliteli eğitim veren,çok egzantrik,zeki ve fırlama öğrencileri bünyesinde barındıran güzide bir lise.
- istanbulun maltepe değil idealtepe ilçesinde bulunmasıyla şaşırtan güzide okul.idealtepedeki belleten çıkmazının sonunda yer almaktadır.*
- 4 senemi almış,o da yetmiyormuş gibi beni benden almış hapishane kılıklı okuldur.şirin şeker müdürü nurettin sarıyla, "allahtan başka kimseden korkmam ben arkadaş!" şeklinde cevval söylemlere sahip insanlara itinayla haddini bildirmiştir.bu konuda istisnalar dahi kaideyi bozamaz,evet.
|