belki ilginizi çeker
  1. · bora damalı
  2. · maltepe
  3. · istanbul
  4. · başıbüyük
  5. · yoğun bakımda tacize uğrayan kız
  6. · lise görünümlü üniversite
  7. · orhan çekiç
  8. · pamuk prenses 2
  9. · bora damalı
  10. · altan erkekli
gündem
  1. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  2. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  3. · yasaklanması gereken şeyler
  4. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  5. · darwin i bitiren balık
  6. · domuz gribi
  7. · kar yağarken hissedilen duygular
  8. · bmw m3
  9. · var mısın

maltepe üniversitesi  

1. istanbul maltepe'de bulunan bir kaç binadan oluşan özel üniversite
    (stocky2001, 25.07.2004 15:38)
  2. güzel bir yer olmayan, site görünümlü üniversite.
    (hplovecraft, 16.02.2006 02:16)
  3. mayıs ayında kampüsünün de bulunduğu sahil yolunda artık gelenekselleştirdikleri on kilometre yol koşusunu gerçekleştiren ve bunu yaparken de tüm katılımcıların takdirini kazanan üniversite çünkü aldıkları sponsor destekleri sayesinde o mükemmel parkurda şahane ve sorunsuz bir yarış organize ederken hemen akabinde katılımcılara sınırsız muz, elma, piyasada bir hayli pahalıya satılan ismi lazım değil enerji içecekleri, meyve suyu, su, poğaça, kek, kurabiye, çikolata dağıtır, müzik eşliğinde de bütün bunları muhabbet içerisinde tıka basa yerken yarış sonuçlarını ve ödülleri beklersiniz, herkese verdikleri ücretsiz etkinlik tişörtleri de güzeldir.
    (boundless, 16.02.2006 10:58)
  4. kartal sahilde dragos kampüsüne, maltepe başıbüyükte marmara eğitim köyü ve maltepe merkezde tıp fakültesi ile uygulama hastanesine sahip özel üniversite. dragos kampüsü liseden bozma, harap olmuş ve araç-gereç bakımından sıkıntıda olan ancak sadece ulaşımı ve deniz,güneş,yakamoz açısından şanslı olan bir kampüs.
    (alter egoma yenik düştüm, 02.01.2007 23:25 ~ 23:26)
  5. öss'ye bir daha girmekle burasını yazmak arasında tercih yapılması gerektiğinde öss'ye bir kez daha girmeyi göze alıp yine de yazılmaması gereken yer
    (xnamete, 23.07.2007 09:03)
  6. ayrıca devamsızlık muhabbetinde direk veliye haber verilir. ilkokul öğrencisi muamelesi ciddi bir şekilde öğrenciye hissettirilir. öğrenci isyanı basar. gerçek bir üniversite hayatı ister ancak hayat zordur, acımasızdır.
    (nayl, 11.09.2007 15:27)
  7. öğrencisi bulunduğum,ancak adından dolayı büyük utanç duyduğum okul.yeditepeden mi esinlenilmiş diyesi geliyor insanın.ama yine de tavsiye edilesi bir okuldur kendileri.
    (blonde lawyer, 10.10.2007 18:15)
  8. mahrumiyet bölgesine kurulmuş güzide üniv.
    (unique, 29.10.2007 19:16)
  9. ormanlarla çevrili süper bir kampüse sahip, istanbul marmara eğitim vakfı bünyesinde hüseyin şimşek'in kuruculuğunu ,aytekin berkman'ın rektörlüğünü yaptığı bir vakıf üniversitesi. istanbulda hızla gelişmekte olan bir üniversite , eğitim türkçedir , akademik kadroya yatırım yapılır laboratuvar konusunda elini kolunu bağlayıp oturan yöneticilerinin kulaklarını gerçeklere tıkadığı görülmüştür eğitim kalitesinden şüphe duymadığım , transcriptlerin ve devamsızlıkların eve gönderildiği , içeride çok sayıda lüks otomobil görebileceğiniz , yöneticilerini bazı konularda duyarlı olmaya davet ettiğim sevdiğim üniversitem.
    (blondestorm, 01.04.2008 00:07)
  10. kampüsüne ulaşımın kanımca çok zor olduğu üniversitedir. neden derseniz şöyle ki;

-pardon başıbüyük nerde acaba?
    -efenim
    -başıbüyük diyorum
    -la sekter get.

(bkz: anladın sen onu)
    (dark elven, 20.05.2008 18:13)
  11. kampüsü ormanın içindedir ve oldukça güzeldir. her bölümün ayrı binası olması için şuan çoğu yer inşaat halindedir.
    (pis kokulu melek, 23.06.2008 12:33 ~ 25.01.2009 15:31)
  12. bilgi-işlem alt yapısını tamamen linux'a geçirmeye başlamış üniversitedir.

(bkz: çok güzel hareketler bunlar)
    (blues, 04.01.2009 14:36)
  13. orman,yeşillik,dağ dolayısıyla temiz hava...yağmurlu günlerde öyle bir manzara vardır ki bulutları elinizle tutacaksınız diye heyecanlanırsınz bazen..ulaşımı zor olmasına rağmen şehrin karmaşasından uzakta,kafanızı dinlemek istediğiniz anda size çok güzel imkanlar sunan bir üniversitedir..
    (evremtales, 09.02.2009 18:28)
  14. vakıf üniversitesine gideceğimi duyduğumda tereddüt yaşadığım , ''la şimdi bunlar kapital mantıkta gençliktir , olmadı apolitiktir '' ön yargımı kıran. aslında senden benden öğrencilere sahip olan , en azından kendi bölümüm için gayet başarılı öğrencilere mensup , öğretmenlerine gelince de tam bir istanbul ve marmara üniversitesi karşımından tat aldığın , fitness center ın yıllık 20ytl olduğu yaşaa be dedirtten ; ama yemekhaneye gittiğinde herkesin üniversitesi 1.5-2 tl neden bizimkisi 12 tl diye avaz avaz bağırasın geldiği koca kampüslü üniversite .
    (thedill, 24.02.2009 12:55)
  15. maltepe üniversitesi ticarethanesi, kim kime dum duma bir iletişim fakültesine sahip olan, hocaların öğrencilerle ego yarıştırdığı, istendiği vakit çekimler için kamera ve/veya ışık bulmakta zorlanılan -ki bunca öğrencinin parasıyla hollywood ayarında olmasa da çok sağlam ekipman ve stüdyo imkanları sağlanabilir-, ring fiyatları uçmuş olan, kendi kendine nerden geldim bir sene daha öss'ye çalışsaydım detirten, hiç bir sosyal faaliyetin samimi yapılmadığı gözlerden anlaşılan, bahar şenlikleri ve öğrenci klüpleri konusunda vasatın altında olan, insanı körelten zaman ve nakit kaybı olan pişmanlığın öteki adıdır.
    edit : ayrıca bu sene de bahar şenliği yapmayacağını açıklayarak üniversite dışında her bir şeye benzediğini kanıtlamıştır.
    (kaalp, 24.04.2009 03:25 ~ 01.05.2009 21:14)
  16. sürekli inşaatı olan bir okuldur. hayvani kampüsüyle yetinmemektedir. şimdi de otopark falan yapılıyormuş kongre otelinin önünde. çok lazımdı, o otel dolup taşıyor insanlar da koca arazide arabaları park edecek alan bulamıyorlardı zaten. her neyse, bu tür binaydı otoparktı masraflarını bahane ederek bahar şenliği düzenlemediği gibi 19 mayıs'ta samsun'a gidecek olan öğrencilere de bütçe ayırmıyor. bu kadar denyo, bu kadar kıl yönetimi olan bir okul. iib, fen-edebiyat, hukuk fakülteleri dekanlarını ve hocalarını denyo insanlar tamlamasından uzak tutarım.

edit : dünyayı kurtaran adam ve harvey ' e teşekkür ederim. yaptığım yanlış yüzünden yanaklarım kızardı. sağ olun.
    edit2: topunuzu selamlarım canlarım arkadaşa da teşekkür ederim. uyarın beni mutlu oluyorum.
    (thedill, 12.05.2009 20:31 ~ 20:40)
  17. bahar şenliği yapmadığına değinmiştik; ama adamlar bina yapımları bitiyor diye 13 haziran'da açılış törenine serdar ortaç ve demet akalın'ı getireceklermiş. ne eğlence değil mi. bir kere daha tiksindim.
    (thedill, 17.05.2009 02:14)
  18. yüzlerce kişinin kazandığı 50% bursu vermeyerek öğrencileri mağdur eden üniversite.
    neymiş, bursu alabilmek için ilk 100.000 de olmak gerekiyormuş.

kardeşim ben ösym nin 50% burslu kontentajına yerleştim mi yerleşmedim mi? nasıl olurda vermezsin.
    (xmripper, 19.08.2009 15:31 ~ 23.08.2009 23:12)
  19. mimarlık fakültesinde büyük üstat bora damalı'yı barındıran paradan başka bişey tanımayan üniversite.
    (byekizz, 28.08.2009 00:01)
  20. bu üniversitede herşey paralıdır. öğrenci evlerinde ise size yastık, çarşaf bile vermezler, kendiniz getirin derler. tuvaletlerde tuvalet kağıdı bile yoktur, onuda kendimiz getirecekmişiz. tahmin edeceğiniz gibi oda temizliğinide parayla yapıyorlar.

odamda wireless çekmiyor. pencereye doğru biraz çekiyor ve çok yavaş. okul bomboşken dışarıda (11 mbit dl / 4 mbit ul) lık bir hız yakaladım.
    okullar başladığında bu bağlantıyı yüzlerce öğrencinin sömürdüğünü düşünün birde ...

ingilizce lisans okuyacak arkadaşlar, hazırlık sınavında boku yemiş durumda olacaklarını bilsinler.
    listening bölümünde dinlettikleri konuşmalar, yüksek sesten dolayı boğuk geliyor, yankı yapıyor ve tek bir kelimeyi bile anlayamıyorsunuz.
    72 kişinin girdiği ingilizce lisans hazırlık sınavında sadece 2 kişi sınavı geçmiştir.
    listening bölümünü duyabilseydim onlardan biri ben olabilirdim halbuki. ingilizcem gayet iyidir.

daha okullar başlamadan bu kadar eksi verdim. henüz hiç artı bir yanını göremedim.
    bakalım daha neler bekliyor beni ...

bu okuldan kaçın, olabildiğince uzak durun. kesinlikle tercih etmeyi düşünmeyin.
    pişman olursunuz, üzülürsünüz ...
    (xmripper, 28.09.2009 16:05 ~ 16:06)
  21. yurttaki internette 80 portu hariç tüm portlar kapalıdır.

ftp bağlantısı yapamazsınız.
    sitelerinizin cpanel,whm veya plesk paneline ulaşamazsınız.
    uzak masaüstü (mstsc) bağlantısı yapamazsınız.
    mirc, torrent vs. kullanamazsınız.
    online oyun kesinlikle oynayamazsınız.

sadece web sitelerini dolaşabilir ve msn açabilirsiniz.

tekrarlayalım;
    bu okuldan kaçın, olabildiğince uzak durun. kesinlikle tercih etmeyi düşünmeyin.
    pişman olursunuz, üzülürsünüz ...
    (xmripper, 29.09.2009 22:58 ~ 02.10.2009 13:31)
  22. yeditepe üniversitesi'nde hazırlığı geçemeyenlerin sürgün olarak gördüğü ve gönderildiği üniversite.
    (hakkibulutun siyah noktalari, 29.09.2009 23:05)
  23. yeni binalarıyla gayet güzel üniversite havasını veren eğitim kurumu,ayrıca imkanları,öğrenciye desteği,eğitime desteği çok iyidir.tabii değerlendirene....saygılar...
    (evremtales, 02.10.2009 11:32)
  24. ne yaparsanız yapın bu okulu yazmayın!!! kendinize de eğitiminize de yazık edersiniz...
    görünüşe aldanmayın... bu okula vereceğiniz parayı gidin yurt dışında cirlop gibi yiyin bi güzel de yabancı dil öğrenip gelin... bu ülkede diploma değil gerçekler iş görüyor... bişey biliyorsan adamsın bilmiyorsan git sürün...
    bu okula gelmekle sürünmek eş anlamlı kelimelerdir... eğitim denen birşey yok... olanak var öğrenci yok öğretmen yok.. olan bir iki tanesi de işimize yaramadı doğrusu....
    (minami264, 08.10.2009 16:08)
  25. mimarlik ve hukuk fakülteleriyle gurur duyan üniversite duyumlarıma göre.
    ögrenci kulüpleride çok aktifmiş.

(bkz: maltepe üniversitesi mimarlik kulübü)
    (byekizz, 24.11.2009 19:21)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil