maltepe üniversitesi   

adana çık aradan

1. istanbul maltepe'de bulunan bir kaç binadan oluşan özel üniversite
    (stocky2001, 25.07.2004 15:38)
  2. güzel bir yer olmayan, site görünümlü üniversite.
    (hplovecraft, 16.02.2006 02:16)
  3. mayıs ayında kampüsünün de bulunduğu sahil yolunda artık gelenekselleştirdikleri on kilometre yol koşusunu gerçekleştiren ve bunu yaparken de tüm katılımcıların takdirini kazanan üniversite çünkü aldıkları sponsor destekleri sayesinde o mükemmel parkurda şahane ve sorunsuz bir yarış organize ederken hemen akabinde katılımcılara sınırsız muz, elma, piyasada bir hayli pahalıya satılan ismi lazım değil enerji içecekleri, meyve suyu, su, poğaça, kek, kurabiye, çikolata dağıtır, müzik eşliğinde de bütün bunları muhabbet içerisinde tıka basa yerken yarış sonuçlarını ve ödülleri beklersiniz, herkese verdikleri ücretsiz etkinlik tişörtleri de güzeldir.
    (boundless, 16.02.2006 10:58)
  4. kartal sahilde dragos kampüsüne, maltepe başıbüyükte marmara eğitim köyü ve maltepe merkezde tıp fakültesi ile uygulama hastanesine sahip özel üniversite. dragos kampüsü liseden bozma, harap olmuş ve araç-gereç bakımından sıkıntıda olan ancak sadece ulaşımı ve deniz,güneş,yakamoz açısından şanslı olan bir kampüs.
    (alter egoma yenik düştüm, 02.01.2007 23:25 ~ 23:26)
  5. öss'ye bir daha girmekle burasını yazmak arasında tercih yapılması gerektiğinde öss'ye bir kez daha girmeyi göze alıp yine de yazılmaması gereken yer
    (xnamete, 23.07.2007 09:03)
  6. ayrıca devamsızlık muhabbetinde direk veliye haber verilir. ilkokul öğrencisi muamelesi ciddi bir şekilde öğrenciye hissettirilir. öğrenci isyanı basar. gerçek bir üniversite hayatı ister ancak hayat zordur, acımasızdır.
    (nayl, 11.09.2007 15:27)
  7. öğrencisi bulunduğum,ancak adından dolayı büyük utanç duyduğum okul.yeditepeden mi esinlenilmiş diyesi geliyor insanın.ama yine de tavsiye edilesi bir okuldur kendileri.
    (blonde lawyer, 10.10.2007 18:15)
  8. mahrumiyet bölgesine kurulmuş güzide üniv.
    (unique, 29.10.2007 19:16)
  9. kimyacının matematik dersine girdigi üniversite .
    (kubilay38, 21.03.2008 02:36)
  10. ormanlarla çevrili süper bir kampüse sahip, istanbul marmara eğitim vakfı bünyesinde hüseyin şimşek'in kuruculuğunu ,aytekin berkman'ın rektörlüğünü yaptığı bir vakıf üniversitesi. istanbulda hızla gelişmekte olan bir üniversite , eğitim türkçedir , akademik kadroya yatırım yapılır laboratuvar konusunda elini kolunu bağlayıp oturan yöneticilerinin kulaklarını gerçeklere tıkadığı görülmüştür eğitim kalitesinden şüphe duymadığım , transcriptlerin ve devamsızlıkların eve gönderildiği , içeride çok sayıda lüks otomobil görebileceğiniz , yöneticilerini bazı konularda duyarlı olmaya davet ettiğim sevdiğim üniversitem.
    (blondestorm, 01.04.2008 00:07)
  11. kampüsüne ulaşımın kanımca çok zor olduğu üniversitedir. neden derseniz şöyle ki;

-pardon başıbüyük nerde acaba?
    -efenim
    -başıbüyük diyorum
    -la sekter get.

(bkz: anladın sen onu)
    (dark elven, 20.05.2008 18:13)
  12. kampüsü ormanın içindedir ve oldukça güzeldir.her bölümün ayrı binası olması için şuan çoğu yer inşaat halindedir.
    (pis kokulu melek, 23.06.2008 12:33)