|
|
- kişinin çok zeki olduğunu zannedip olmadık saçmalıklara imza atmasıdır ekseriyetle. saçmasapandır.
(selenge, 08.10.2005 17:44 ~ 07.06.2006 02:58)
- anlatılanları anlayamama ve kafanın basmaması durumudur aynı zamanda. vahimdir.
(selenge, 22.10.2005 20:15 ~ 07.06.2006 02:58)
- lamerlik diye de tabir edilir..malların en sevdikleri şarkı boat on the river,en sevdikleri film requiem for a dream'dir..mal bu yaa diye yüzüne vurmak lazım,asla çekilmez..söylediğin her şeyi anladığını düşünür,sığdır mallar.."haaa evett" derler ve anılarını anlatmaya başlarlar ama alakayı kuramaz..maldır o.malsın olum sen!! derim ben onlara..şaka sanar güler..lamerdir lamer..
- çokbilmişlik taslarken, yüzüstü kapaklanıvermektir. gülünçtür.
- sürekli olarak bir şeyler yaptıklarını, anladıklarını, ettiklerini söyleyen. aslında acı gerçek olarak bunların tam tersi olan, insanların içine girdiği kavramdır.
- bazen kendi çabalarımla içine düştüğüm durumdur mallık.. bazense öküzler tarafından hissettirilen duygudur.. en nihayetinde bok gibi hissetmektir
- vaaz dinlemekten nefret edip vaizlik yapmaktır. ilginçtir.
(selenge, 05.06.2006 22:50 ~ 07.06.2006 02:57)
- entel ayaklarına yatıp, kuralları ve doğruları kendi şeyinin keyfine göre değiştirebileceğini zannetmek, doğrusu anlatılmaya çalışıldığında ise doğruları anlatmaya çalışanları duymazdan gelip üstüne üstlük onlara efelenmek, afkurmak, kulaklarını kapatıp dayılık taslamaktır. öküzlüktür.
(selenge, 16.10.2006 07:46 ~ 17.10.2006 15:08)
- kendisine değer verenlerin kutsal değerlerine saldırmaktır. kişinin bindiği dalı kesmesine benzer. akılsızcadır.
(selenge, 17.03.2007 09:31 ~ 09:32)
- (bkz: maliyet)
- arada bir herkesin başına gelebilir. dikkatsizlik ile birleşirse fena olur, komik olur.
şöyle örnekleyebiliriz:
bir süre önce olay bölümünde itü sözlük makina zirvesi şeysini gördüm, geçtim.
sandım ki makina mühendisleri ile alakalı bir durum var. neyse "banane yaav" dedim. ben ki mühendisliği denemiş, üç senesini vermiş becerememiş bir biyologum.
zaman zaman başlıklarda bu * başlık gitti geldi, allah allah dedim ne çok ilgili varmış
sonra dün gece televizyonda sarı sarı kağıtlarda itü sözlük oy verecek falan filan yazılarını okudum. "aa" dedim "buraya da gitmişiz ne iyi".
sonra bu sabah sözlükteki başlıklarda dün geceki programa katılmış şarkıcıların isimleri fink atıyordu. vay be dedim herkes izlemiş.
sonra farkettim ki bahsi geçen makina bu makina.
"haa" dedim "mal mıyım neyim"
- mallıkla ilgili bir şey yazdığım vakit, üzerine alınma eylemidir.ayrıca üzerine alınması gerekendir mal olan kişi.
edit : bu giriyi okuyunca sinirlenen yazarlara armağan ettim.(zaknafein, 18.09.2007 20:18 ~ 20.10.2007 04:04)
|