belki ilginizi çeker
  1. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · ibrahim üzülmez
  2. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  3. · ezel
  4. · marjinal isim meraklısı aile
  5. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  6. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  7. · tunceli alevileri dinsizdir
  8. · aft peak
  9. · mario frangoulis

makyaj malzemesi reyonunda çalışan kızlar  

1. (jassmine, 25.04.2007 13:47)
  2. bir paket rimeli 3 günde kullandıklarını düşündüğüm kızlardır bunlar.
    o nasıl bi makyajdır ya,yazıktır..o kirpikler hareket etmez artık,surat fondötenden donmuştur..bakar öyle suratınıza,vazgeçersiniz!!
    (rhododendronluteum, 25.04.2007 14:08)
  3. çoğu spatula ile sürmüşcesine suratını fondoten tabakasıyla kaplayan kızlardır,genelde bu reyonlarda yüz ve vücut bakım ürünleri de bulunur.makyajdan anlamadıkları suratlarında makyaj olarak nitelendirdikleri şeyden zaten anlaşılmaktadır;cilt bakımından anlamadıklarını da reyona yönelmenizin 2.dakikasında "efendim size bilmem ne kremini öneriyorum çünkü cildiniz kuru/yağlı/karma kesinlikle beğeneceksiniz" tarzı cümlelerinden anlayabilirsiniz.bir ürünü önermek için cilt yapısını tamamen ortaya koymak gerekir ki bu ph analizi ve nem oranı ölçümü gibi analizlerle mümkündür.kızımız bunları hangi arada yapmıştır bilinmez.
    (digitalis purpurea, 04.07.2008 00:59)
  4. bence kiloluk marshall alıp boyansınlar.daha ekonomik olur.
    (yazdımgitti, 04.07.2008 18:53 ~ 19:13)
  5. bunların erkek versiyonları da gereğinden fazla bakımlı ve makyajlıdırlar. yüzlerinde sim olsun, far olsun, rimel olsun her bişiy bulunmaktadır. metroseksüel erkek deyiminin tam karşılığının ötesinde birer assolist edasıylan süslenmektedirler. hatta makyaj ürünleri satılan bir reyonda gezinirken şu diyaloğa sebep olmuşlardır:

wykka - (makyaj malzemesi reyonunda çalışan süslü adama bakarak) oha o ne ya?!
    wykka'nın annesi - kaşları maşları da almış, eller de manikürlü, makyajı da senden güzel olmuş valla.
    (wykka, 04.07.2008 18:55)
  6. süsleri, boyanışları bir yana, şımarık ve ne istediğini bilmeyen bir sürü insanı gün boyu çekmek zorunda olan, belki de bunu ailelerine bakmak için yapan kızlardır.. kolay mıdır acaba yaptıkları iş, aldıkları maaşa (ki ne kadar olduğu az çok tahmin edilebilir) değiyor mudur.. "ayy kirpiklerine şu kadar boya sürmüüş", "ıyy kalıp kadar fondöten yıvrağnç" diye yargılama hakkını nereden buluruz, bize girip çıkan nedir.. evet, isterse gidip bir kutu boyaya sokup çıkarsın kafasını, bizi ilgilendirir mi..?
    (nancy, 04.07.2008 19:04)
  7. bunlara benzeyeceksem almayayım ben hiçbir şey dedirten kızlardır
    (ebilona, 04.07.2008 19:32)
  8. en marjinal örneklerini istiklal caddesi üzerindeki macta görülebilir.
    (ruhani oyun havaları, 04.07.2008 20:29)
  9. reyona gidip her hangi bir ürünün nasıl olduğunu sorduğunuzda kendi yüzünden göstermesi muhtemel kızlardır. öyle ki ben bunların bir kaç çeşit ruj, bir kaç çeşit rimelle dolaştıklarını gördüm. o değil de yazın yüzde bir ağırlık yapmıyor mu merak ediyorum. insan hantallaşıyor gerçekten. ama kim ne derse desin satışını yaptıkları tüm malzemeleri sürünmek zorunda değillerdir sanıyorum, insan bunlar ya.
    (absinthe, 04.07.2008 21:03)
  10. -aaa henfendi buyrun nasıl yardımcı olabilirim?
    +ee merhaba, ben rimal alacaktım..?
    -tabii buyrun, nasıl bir şey bakmıştınız?
    +ya hani böyle dolgun gösterenler var ya, ama çok da abartı olmasın ya takma kirpik gibi...
    -tabii şuna bir bakın, max factor'ün yeni serisi, çok iyidir. hatta ben kullanıyorum. (yalan.)
    +öyle mi! ne güzel, olabilir aslında hoş görünüyor. (halbuki araba farı gibi açılıp kapanan kirpiklerden ne göz kontağı ne rimelin iyiliği belli oluyordur.)
    -tamam buyrun, başka bir şey var mıydı? (ee daha tamam demedim ki?!)
    +iyi, alayım bari, yyok.. başka bir şey yok.
    -yalnız sizin t bölgenizde yağlanma var, deniz mineralli ürünlerimiz geldi tamamen doğal, denemek ister misiniz?
    +teşekkür ederim, belki daha sonra...
    -fakat biliyorsunuz ki cilt önemlidir.
    +doğru söylüyorsunuz ama... (ben evet de senin haberin yok gibi, gap'a dönmüş sûretin...)
    -peki, şöyle yapalım. ben numaranızı alayım. sizi ararım bir hafta sonra, fikrinizi öğrenirim. olur mu?
    +olur. (allah bin belanı versin senin!)
    -iyi günler, tekrar bekleriz.
    +iyi günleer, teşekkür ederim. (daha da davos'a gelmem.)
    (ilişik yaşam formu, 29.04.2009 00:28)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil