bir makina mühendisi öncelikle kendi kütlesini ve partnerinin kütlesini hesaplar. bu bilgi onun için gereklidir. ardından üzerinde bulundukları yatağın yaylanma katsayısını tahmin eder. tüm bu verilerin ışığı altında tüm sistemin doğal frekansını hesaplar ve o frekansta hareket etmeye başlar. böylece minimum enerji ile maksimum peneterasyon, sabit ritm ve muhteşem bir cinsel ilişki elde eder.
kam mekanizmasına sabip bir makinanın ideal yağlama şartlarında sınır tabaka koşullarında kılcallık etkisiyle minimum sürtünme yüzeyi oluşturacak şekilde viskoz akışkan aktarılması olayıdır. türbülanslı olması ve mach sayısına yaklaşılması tavsiye edilir.
öncelikle sevdiği kişiye bir şişe şampanya açar,iki tane kadeh getirir ve doldurur.daha sonra sevgilisini güllerle süslediği yatağına yatırır ve normal iki insan gibi cinsel bir beraberlik yaşar...
aynı evi bir tanesiyle paylaşmamdan mütevellit şunu söyleyebilirim ki benim bizzat gözlemleme şansına eriştiğim makina mühendisi tam bir futbol hastası ve cinselliğe hep hakem ve de hakemin bayan akrabaları ile ilintili bakmakta.
acımasız bir genelleme yapmam gerekirse;
futbol seven makina mühendisleri hakemlerle ve de hakemlerin bayan akrabalarıyla ilgilenmektedirler ağırlıklı olarak.
makina mühendisi çok sevdiğim canım arkadaşımla beraber okulumuzun konferans salonundayız. kadınlar günü ile ilgili söyleşi dolayısıyla orada bulunan, arkadaşımın eskiden number one tv de sunuculuk yapmış olduğunu söylediği, ismini hatırlayamadığım oldukça güzel bir kıza bakılmaktadır...
ben :b
arkadaşım :a
b: kızın vücudu harbiden çok muntazam manken bile olabilirmiş bu kız.
a: öyle abi taş gibi valla offf kalçası inanılmaz....( gözler kısık ses tonu titrek)
b: sen bilirsin kesin, acaba mankenmiydi eskiden sonradan mı sunucu oldu yani...bıdı bıdı bıd.
a: abiii bunu bana verseler havada çevire çevire sikerim yeminlen... ( ağızdan salyalar akmaktadır.)
hayatını 0 ile 1 arasında geçiren bir insanın cinselliğe yaklaşımı nasıl ise öyledir. bu mühendis türünün ekserisi kafayı çizdiği için kendi alanları dışında olan diğer mevzulara, hep kendi alanlarıyla bağlantı kurma çabasıyla yaklaşırlar. mesela bir hatun kişiyle halvet olan er mühendis insanı, çükünü vida, prezervatifi de dübel olarak görür ve ona göre işlemine devam eder. hatun kişi ise er kişinin çükünü kriko olarak görür.
hazır konu açılmışken belirtmek isterim ki; yeni tdk'ya göre o makina değil makinedir. şimdi bir zahmet dağılalım arkadaşlar. ayrıca bana lütfen ne okuyorsun diye sormayın kalbinizi kırarım. (bkz: yalnız bırakın beni)
mutlaka kırılmaya karşı önlem alırlar. malzemelerinde görülebilecek bir gevrek kırılma ile bütün cinsel hayatlarının sona ereceğinin bilincinde olan mühendisler soğuk havalarda asla cinsel ikişkiye girmezler. cinsel ilişki yaşanmayan zamanlarda ise ellerindeki malzemenin çalışır dulumda olup olmadığını kontrol etmek ve malzemenin elastik şekil değiştirmesini gözlemlemek için makro incelemeler yaparlar. bu incelemeler sonucunda ellerindeki malzemenin gerilme-uzama diyagramlarını çıkartarak daha sağlıklı sonuç elde ederler. malzeme üzerinde yapılması tavsiye edilen deneyler tahribatsız muayenelerdir ama elindeki malzemeden tam verim almak isteyen mühendisler numune üzerinde çekme deneyi de uygulayabilirler.
makina mühendisleri de normal insanlardır, bu yüzden işini cinsellikle karıştırmıyorsa doğal bir yaklaşım gösterirler ama eğer mesleğini yatağa taşıyorsa artık tüme mi varırlar, tümden gelerek mi yaklaşım uygularlar onu bilemem.
öğrenim hayatlarının ilk evrelerinde genelde hep 3 ya da 4 yaklaşıktır. sonra fakülte binasından sıyrılıp başka sosyal habitatlara açıldıklarında 2 ve hatta 1 yaklaşığa kadar ilerlerler. gözleri büyük ikramiyede olsa bile genelde amortiyle idare etmesini de bilirler.
(bkz: idare edemem anne)
(bkz: idare ederim abi ayıpsın)