görseller
makbule tokmak 

belki ilginizi çeker
  1. · kibariyenin annesi
  2. · hamile yaşlı bebekli ve kıbrıs gazisi kadın
  3. · kibariye nin annesi
  4. · şu sıralar ne yaptıkları merak edilen eski ünlüler
  5. · babaannelerin telaffuz hataları
  6. · şoföör şofööör arkayı açma
  7. · süper sesli kadınlar
  8. · sinir krizinin eşiğindeki kadınlar
  9. · giyinmeyi bilmeyen kızlar
  10. · nazire şenlendirici
gündem
  1. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  2. · okan bayülgen
  3. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  4. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  5. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  6. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  7. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  8. · yusuf eradam
  9. · günlük hayatta 31 sayısını duyunca tuhaflaşmak

makbule tokmak  

1. kibariye'nin annesi olmasıyla ünlenmiş, şöfeeer şöfeer nidaları hala kulaklarımızda çınlayan dünya güzeli insan.
    (ringu, 13.04.2004 03:35)
  2. (errant, 21.05.2006 17:36)
  3. geçen yıllar güzelliğinden hiçbir şey kaybettirmemiş,yıllanmış şarap misali bir hatundur.adını şimdi öğrendim o ayrı.makbule tokmak mış.bu da demek oluyor ki:

makbule tokmak+makbule tokmakçısı=kibariye.
    (floydzede, 21.05.2006 20:07)
  4. (bkz:@1747544 )
    (universalmind, 26.07.2007 14:52)
  5. makyajsız korku öğesi olabilecek güzel insan.
    (dereye inip taş bulamayan adam, 26.07.2007 15:02)
  6. bu hanımı en dandik kanalların herhangi bir saatinde yayınlanan programına koysunlar reyting rekorlar kırar valla o program. öyle böyle değil, süper bir potansiyel var.

koy sözlüğe ayar versin herkes mum olur valla, ne kayser kalır ne bilmem kim, iki bağırır çağırır, ağzını açan olmaz herkes sus pus kesilir.

aslansın sen be makbule anne. öyle gollum mollum filan diyorlar hiç yakışık almıyor, yüzük peşinde koşturacak biri değildir annemiz. terbiyesizliğe lüzüm yok. ehu.
    (sezerciğin eşeğini satın almaya çalışan çocuk, 27.11.2007 02:37)
  7. (donkıllıone, 01.05.2008 03:24)
  8. kibariye'nin annesini, geçtiğimiz çarşamba, sınavlarda başarısız olup da, ehliyet almaya hak kazanamadığı için, laleli’de kötü bir pavyonda, saat 22:00 sularında, kendini içkiye verirken gördüm. yıkılmış bir hali vardı. ağır vasıtaya yazılmakla hata ettim diyordu kendi kendine. yallah şöfeeeeer yallah diye de şarkı söylemeye başladı birden bire. ben o esnada kibariye’nin annesinin tam arkasındaydım. gayriihtiyari sırtını sıvazladım. üzülme, bi dahakine başarırsın dedim. sonuçta 5 hakkın var, .mına bile koyarsın dedim. sonra, küfürlü konuştuğum için kendimden utandım, çıktım pavyondan. hüzünlü bir geceydi.

(bkz: alpay erdem)
    (jane, 11.07.2008 23:16 ~ 23:21)
  9. damadına, şöfer, şöfer diye bağırıp fi tarihinde ele güne rezil etmiş medyatik anne.
    (bkz: ne günlerdi be)
    (sakura, 21.04.2009 00:21)
  10. telefonumun background unda devamlı duran komik teyze.her gördüğümde gülüyorum.
    (sularseller, 20.05.2009 04:38)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil