görseller
mahmut uslu 

belki ilginizi çeker
  1. · bir gün herkes fenerbahçeli olacak
  2. · fener yöneticisinin rakip yöneticiye küfür ekolü
  3. · nihat kahveci
  4. · şampiyonlar liginde hedef en az yarı final
  5. · ışıklar belediyesi
  6. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · tunceli alevileri dinsizdir
  2. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  3. · erkekte ses tonu
  4. · yılmaz özdil
  5. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  6. · onur öymen
  7. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  8. · a secret place
  9. · gölge

mahmut uslu  

1. sevimsiz yöneticiler kervanının önde giden adamlarındandır kendisi.bu otun bokun kervanı lafına da hastayım bu arada nerden geçer bilinmez.
    (wolfshade, 10.05.2004 15:28)
  2. gs-ts maçı sonrası televizyona çıkıp verdiği çirkin beyanatı pişkin pişkin yalanlayan, klasik bir fenerbahçe yöneticisi...
    (bilge tonyukuk, 10.05.2004 17:08)
  3. denizlispor-fenerbahçe maçından sonra inanıyorum ki denizlilerin de yarısı fenerbahçeli diye beyanat vermiş uyuz kişilik
    (ged, 12.05.2004 17:09)
  4. fenerbahçe'nin kamikaze yöneticisidir..bir mevzu olduğunda ortaya çıkıp boş boş atıp tutar, onun dışında geceleri avlanır genellikle..
    (rafael, 05.05.2006 23:22)
  5. (bkz: zavallı)
    (seko, 27.04.2007 01:20)
  6. 26 nisan beşiktaş fenerbahçe maçı sonrasında "bu kadar aciz bi devlet yönetimi görmedim" laflarıyla beni benden almıştır.
    (lillymarlin, 27.04.2007 01:27)
  7. ölse üzülmeyeceğim bir insandır. iq seviyesinin ancak bush la yarışabileceğini düşünüyorum. aynı zamanda iftiracının önde gidenidir.
    (comatose, 27.04.2007 01:54 ~ 01:57)
  8. beşiktaşın yüzüncü yılındaki şamiyonluğundaki kurgudan, bu sene daha iyi kurgu yapıldığını zikreden ancak çok büyü yanılgı içindeki çıtır yerine konulmuş kişilik. nitekim yüzüncü yılında derbilerde gol yemeyen beşiktaş bu maçta gol yemiştir.
    (alter egoma yenik düştüm, 27.04.2007 02:47 ~ 02:48)
  9. soyadının aksine oldukça yaramaz tavırlar sergileyen fenerbahçe yöneticisidir. takımının her puan kaybettiği maçtan sonra çıkıp hakemleri suçlar , federasyonu suçlar , kimseyi bulamasa rakip takımdan birilerin suçlar. bunu kendine neden huy edindiği ise merak konusudur. halbuki gayet de babacan , tonton bir görüntüsü vardır.
    (hplovecraft, 27.04.2007 03:09)
  10. -herkese benden kupa..
    -ben istemem.
    -mahmut'a kupa yok!
    -ne dediiin ?!
    -ne diyem şakir mi diyem, mahmut !?!
    (guanoapes, 27.04.2007 17:32 ~ 17:33)
  11. 11 nisan 2007 beşiktaş fenerbahçe kupa maçında kendisine çiçek uzatan çocuğu iterek ya da en azından görmezden gelerek kendisine uzatılan eli havada bırakacak kadar garip psikolojideki fenerbahce yöneticisi.
    (nizam, 01.05.2007 14:25 ~ 14:26)
  12. konya ili ışıklar belediyesinin akpli başkanıdır.
    (rio, 14.06.2007 20:40)
  13. ntvspor.net'teki yeni bir açıklamasında şu denklemi kurmuştur: "(basketbol) federasyonun 3 yabancı kararını bence 5'e çıkartması gerekiyor. bu hesapla düşünürseniz futbolda da bu sayının 10 olması gerekir. basketbolda kadroda 10 oyuncu bulunuyor, bunun yarısı yabancı deseniz, futbolda da kadroyu 20 kişiden düşünürseniz bunun 10 tanesinin yabancı olması gerekir"

bununla yarışabilecek herhangi bir söylem bulamıyorum ve kendisine matematik ve felsefe derslerinden 100 veriyorum.
    (noscho, 04.07.2007 21:48)
  14. yine şaşırmış insandır kendileri;

"gruptan çıkarsak eğer ,türkiye'de ilk kez bir takım gruptan çıkmış olacak"

(bkz: ahahahhahahah ben buna gülüyorum ya)
    (guanoapes, 08.11.2007 00:44)
  15. bir yönetici olarak hatta yöneticilik vasfını hiçbirşekilde taşımayan tipik bir amigo olarak zırvalamayı, saçmalamayı ilke edinmiş demeçlerine gülünecek insan.

bir maç hakem hataları olmasın eşitlik adalet istiyoruz diye haykırıyor. fenerbahçe aleyhine olan kararlarda maç sonunda ağzından tükrükler saçarak konuşuyor. ancak ne hikmetse centilmenlik dersi verdiğini sanan mahmut uslu fenerbahçe lehine verilen hakem hatalarında ne hikmetse hiçbir zaman konuşmayı seçmiyor. böyle saçma sapan bir yöneticilik olmaz. yönetici dediğin takıma maddi manevi her şekilde desteği veren, mikrofonlar uzatıldığında amigodan daha amigo konuşmayan, kişiliği ve karakteri ile futbol camiasına örnek olabilecek kişidir. eğer şeref tirübününde kaçan goller, yapılan fauller karşısında senin ülkenin formasını giyip takımına sayısız başarılar kazandıran futbolculara yöneticilik vasfını taşıdığın halde ''şeref'' tribününde sövüyor, ana avrat küfür ediyorsan, fincanı taştan oyarlar şarkısına ritmik el kol hareketlerinle destek çıkıyorsan hatta rakip takımın başkanının yanında bunu yapmayı kendine yediriyorsan senin yerin şeref tirübünü değil kale arkası tirbünüdür. lütfen artık iki takım taraftarı arasına bu şekilde nifak tohumları serpme. senin gibi yöneticiler olduğu sürece iki takım arasındaki bu aşırı fanatizm hiç bitmeyecek tam aksine artarak devam edicektir. açıklamalarıyla, hareketleriyle türk futboluna centilmenlik adına büyük darbe vurmaktadır.
    (benikoyupgitmeneolursun, 13.12.2007 18:03 ~ 18:15)
  16. (bkz: mahmut uslu ol)

(bkz: yaran pankartlar)
    (hammerfoot, 01.10.2008 14:41)
  17. http://www.milliyet.com.tr/...

arda ya laf söyleyenler önce kendi yöneticilerine bakması gerek.
    (uzayi kurtaran dunyali, 10.11.2008 15:29)
  18. şükrü saraçoğlu stadında galatasaraylı bir yöneticiden ayar yemeyi kabul etmemesi terbiyesizlikse terbiyesisiz hepimizde dedirten fenerbahçe yöneticisi.
    (aston, 10.11.2008 15:37)
  19. http://www.galatasaray.org/...
    (eyvah vecihi geldi, 10.11.2008 17:07)
  20. (bkz: fenerbahçeli)
    (anthrax, 10.11.2008 17:15)
  21. insanların bazen üstlendikleri görev itibarı ile taratar kimliğinden sıyrılıp soğukkanlılığını muhafaza etmesi gerekliliğine örneklerden biridir.
    bu konu sadece fenerbahçe için değil tüm camialar için geçerlidir. taraftar kimliğinden sıyrılamadığın ve efendiliğini muhafaza edemediğin müddetçe seviliyorsun ne yazık ki.
    özhan canaydın zamanında aziz yıldırımın elini sıktı diye istenmeyen adam ilan edilmişti. oysa ki başkanın yaptığı sadece galip geleni tebrik etmekti. hazmedemedik, beceremedik...

kendi hakkını aramatan aciz ama iş tuttuğu takımlara gelince ağzından köpükler saçarak kendinden geçen bir milletin evlatlarıyız.
    yazık...
    (altan ve babası, 10.11.2008 17:57)
  22. (bkz: uslu uslu otur mahmut uslu)
    (dalosa, 10.11.2008 19:40)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil