belki ilginizi çeker
  1. · mahmut tuncer show
  2. · canlandırma
  3. · özlemce ile ercan saatçi yi buluşturma kampanyası
  4. · mahmut tuncer
  5. · mahmut tuncer show
gündem
  1. · ugg
  2. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  3. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  4. · uludağ sözlük
  5. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  6. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  7. · prison brake
  8. · adsl in çok yavaş olması
  9. · akademik google

mahmut tuncer le bir aşk hikayesi  

1. mahmut tuncer'in süper programı mahmut tuncer show'dan hemen önce yayınlanan süper program. konsepti bir aşk hikayesinin canlandırma yöntemiyle ekrana getirmektir. kısa film tadındaki filmimizde arka plandan bir anlatıcı ara sıra girip boşlukları doldurur falan.

ve rol alanlar inanılmaz oyunculuklar gösterirler. hakikaten duruşları, konuşmalarıyla adeta oyunculuk dersi verirler. yönetmen de fevkalade bir iş başarır aslında. kameranın duruş açısı, çekim teknikleri falan inanılmazdır.

her cumartesi 20.15'de başlayan bu olayı kesinlikle kaçırmamak gerek. bunun yanında sanıyorum düğünü falan da bu programda yapıyorlar, tam bir bilgim yok zira çok uzun süre katlanamadım.
    (sycrone one, 12.08.2007 17:41)
  2. ana haber bülteninden hemen sonra başlayan ve hala devam etmekte olan ve bu gidişle bitmesi mümkün gözükmeyen şey. artık program mı neyse. aynı dakika içinde aşk, ayrılık, hüzün, mutluluk, sevinç, keder duygularını yaşayabilmeniz normaldir. müthiştir. bitmez.
    (los lunes al sol, 24.11.2007 23:10)
  3. canlandırmalarda oynayan oyuncuların yakalarında mikrofon vardır.

(bkz: kimi sikiyorsunuz lan)
    (bünyamin 22cm f arar ev müsait, 19.08.2008 00:54 ~ 00:55)
  4. inanılmaz oyunculuklar, inanılmaz bir mahmut tuncer zekası içeren programdır.

spoiler

sevdiği kızı kaçıran genç, kızın ailesine haber vermek adına kızın babasını arar ve şöyle efsane bir diyalog(daha doğrusu monolog) geçer:

-alo ahmet amca nasılsın? ben kızınızı kaçırdım haberiğiz olsun iyi günler...

(telefonu kapatır)

spoiler
    (bulanti, 21.01.2009 03:02 ~ 03:02)
  5. mahmut tuncer'in yakın zamanda silahlı çatışmada yer alabileceğinin sinyallerini veren bir kanal 7 baş yapıtı. mahmut bey sürekli iki ateş arasında kalmaktadır. ya kız tarafı ya da erkek tarafı sürekli olarak mahmut tuncer'i suçlamaktadır bu güzide programda. tabi insanın da bir dayanma sınırı var. mahmut tuncer her an patlayabilir programın birinde. aman dikkat..!
    (fil abbasi, 21.01.2009 03:06)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil