mahi ye siyah e kuçuli 

adana çık aradan

1. yazılarını beğeni ile okuduğum 4. nesil yazar...
    (malice, 22.06.2007 10:22)

2. dört yılımı beraber geçirdiğim, dün gidişiyle bana başı götü dağıttıran, iyiden iyiye tinerciye bağlamama sebep olan dostumdur, ev arkadaşımdır. @1448611 nolu girimdeki halktan kopuk aydındır, sarkastiğin anlamını bilendir, anektod ve imgelem adamıdır. birlikte şiir yazdığım sonra da anneme hoca yazdı diye yutturduğumdur. gözümün içine bakmasıyla ne dediğimi anlayandır. en büyük kırgınlığım takribi 10 dk sürendir. karadeniz tabanlı yaran olayları beraber paylaştığım, şu dört yılda ne yaşadıysam hepsine tanıklık etmiş ve yine tekrar ediyorum, gidişiyle uzun zamandan beri gülmekten gamze yapmış şu yüzümün asılmasına sebep olmuştur. zeytin-peynir-dolma üçgeninde sandviç yaptıran arkadaşları beraber özleyeceğimdir. çok farklı insanlar olmamıza rağmen kardeşten farkı yoktur gözümde. dün taksiye bindirdikten sonra kendimi yatağıma atıp, yastığıma kapanıp ağladım lan. su yoktu peşinden dökmeye, tükürdüm nabayım. yine gel allahsız. anneme temizlik yapalım demişsin. seni bekliyor.

öte yandan farklı bakış açısıyla sözlük semalarını renklendiriceğini düşünmekte olduğum seri artı oy veren cicisi olacağım 4. nesil bir yazardır kendisi.

ve umarsız bir imgelemdi hayat...

devamını da sen yaz.
    (fb, 22.06.2007 15:49 ~ 16:20)