mahallede fight club açıp aidat toplamak   

adana çık aradan

1. mahalledeki rastgele meydana gelen dövüşlerden faydalanmak. zaten akan ve doğadan gelen suyun kullanımından devletin para alması gibi.
    (nox, 30.01.2007 15:35)
  2. bir nevi karate salonu formatında olacağı için; elbise, kuşak, enerji içeceği gibi ürünlerin satımından da ek gelir elde edilebilecek işletme türü.
    (bkz: fight club süleyman ın yeri)
    (sürrealist, 30.01.2007 15:38 ~ 15:42)
  3. 2000 li yılların kung fu karate salonları modernizasyonudur. amaç spordur, gençlerimiz sokaklarda serserilik yapmasındır. tipik türk insanı davranışları yoğun olarak gözlenebilir. aidat zamanı gelen gençler beyaz zarf içine koydukları parayı yönetime teslim ederler vs vs...

kulübü kuranlar hemen ticarete vururlar işi. mahalle gençleri için sabun üretirler. kulübe girebilmek için mahalle berberinde 2 ay çalışmak gereklidir.

-fight club'ın ilk kuralını açıklıyorum; benim manitaya sarkmayın lan!
    (sycrone one, 30.01.2007 15:50)
  4. aidat toplamak için açılan dövüş kulübünün kuralları şu şekildedir:

1) dövüş kulübünün birinci kuralı, aidatını zamanında ödemektir
    2) dövüş kulübünün ikinci kuralı, aidatını zamanında ödemektir.
    3) dövüşten önce ayakkabılar, çoraplar ve emanetler çıkarılır.
    4) her dövüş 3 dakika sürer, sırada bekleyen insanlar var...
    5) eğer dövüş kulübündeki ilk gününüzse, 10 ytl hava parası vermek zorundasınız.
    (snitch, 30.01.2007 15:51)
  5. -ismail bey bu ayki aidatı istemeye geldim ben
    +tabi canım ne kadardı?
    -valla 230ytl. biliyosunuz bunun suyuydu, kömürüydü, tentürdiyotuydu falan ancak işte..?
    +yuh arkadaş olur mu ya öyle!
    -valla böyle ismail bey tyler beyin emri...ha bi de söyle ismail'e geçen ayki depo kirasında sorun çıkmış...dekontunu getirsin dedi.
    + ne sorunu mına koyim ya ben yatırdım ulan ellerimle...valla nerde bilmiyorum!
    -e o zaman senin salonda yaparız bi sonraki seansı ha ismail?...yenge çay falan da yapar!
    +hay sikeyim sizi de be!...neyse ulan tamam al bu paran, dekontu da bulur getiririm! ama o tyler ipnesinden 2 katı aidat almazsan bi sonraki toplantıda zemine zemine vururum o güzel suratını, şizofrenim ayağına 2 kez dövüşüyor pezemenk!...hadi bakiim canım kapatıyorum buz gibi oldu içerisi.
    (red zeppelin, 24.03.2007 02:04)
  6. -aga yukarı mahallenin çocukları fayt kılab diye bişey kurmuşlar
    -kılab ne lan karı var mı içerde
    -yok abi kavga ediyolarmış
    -olm dışarda ediyoduk ne güzel?
    (atlantis, 24.03.2007 02:08 ~ 02:09)
  7. yöneticisi de osman abi olacak olan club.

(bkz: osman abim evde mi)
    (soldier in the army, 24.03.2007 22:53)
  8. (bkz: yaran başlıklar)
    (transistör kazancı, 24.03.2007 23:10)