belki ilginizi çeker
  1. · günde 200 kez orgazm olmak
  2. · kahve
  3. · asla daha azıyla yetinme
  4. · magnum çikolata
gündem
  1. · darwin i bitiren balık
  2. · ugg
  3. · yetenek sizsiniz türkiye
  4. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  5. · okan bayülgen
  6. · beşiktaş
  7. · dünyanın en seksi şarkısı
  8. · götüne haç sokulmuş heykel
  9. · gündelik hayat teorileri

magnum çikolata  

sayfa  / 2
  1. her dişi kişisi gibi çikolata seven biri olmama rağmen, magnum çikolatadan asla gerçek çikolata zevki alamamışımdır. pakedinin ve reklamlarının da "çekici" olması bu işe yeterli olmamıştır. sen kalk içine sarelle tık sonra çikolata de adına da. olur mu canım hiç? kınıyoruz.
    (ven, 25.10.2007 10:03)
  2. algida - magnum'un yeni ürünü. "magnum"un artık sadece dondurma olarak değil, bir ürün yelpazesi olarak tanınmasını istiyorlar sanırım ve bu magnum çikolata da bu yelpazenin ilk üyelerinden. (dahası gelecek mi, merakla(?) bekliyoruz.)

şu yuvarlak papyona benzeyen türevini denedim ilk önce (infinity), o kadar reklam vesaire, bekliyorum ki süper bir şey çıkacak, tatmamla birlikte başka bir çikolata yememe kararı alacağım falan.. halbuki bildiğin çikolata lan işte. fiyatı haricinde çok da özel bir tarafı yok.

sonra büyük gibi görünen ama aslında büyük olmayan kare versiyonunu denedim (essence). ha keza bu da aynı. diğer çikolatalara göre en büyük farkı fiyatı. ilk lokmadan sonra kendimi keriz gibi hissettim. "ne gerek vardı da o kadar parayı baydın şuna?" dedim kendi kendime.

bu iki mükemmel deneyimin üzerine, web sitelerinde gördüğüm "praline" çeşidini mümkünse ikram edilince bile almamak niyetindeyim.
    (gxix, 25.10.2007 10:33 ~ 10:36)
  3. bakkal müşterileri tarafından - dondurma mı bu? şeklinde karşılanır, malum magnum, dondurma olarak markalaşmış müşterinin gözünde. bir de fiyatı söylendiği zaman - oha! denir ve bırakılır. (fakir, ya da cimri müşteri tarafından)

- neli bu?
    - valla arkasında yazıyo ama tam anlayamadım bir de siz okuyun. hmm, gianduja aromalı çikolatalı bilmemne falan.
    - hmm, tamam ne kadar?
    - 2 lira.
    - ıptk! (yutkunma efekti) (bu müşteri de, o kadar sorduk inceledik, alalım hem denemiş oluruz modunda)

içindekiler kısmına baktım. hep yapay şeyler var, süt tozu, kakao tozu, bilmemne yağ özütü falan. babamın bakkalı olsa bile almam, yemem. ama çatır çatır da satılır, onu da bilirim.

ek: benim magnum çikolata sandığım şey magnum infinityymiş. magnum çikolata daha geniş kapsamlı bir şey. o yüzden bu yazılanları pek kaale almayın. zaten tadına bile bakmamışım. önyargılının tekiyim.
    (milwaukee, 25.10.2007 12:52 ~ 29.10.2007 22:49)
  4. arkadaşım bu çikolata harika ısır azcık dedi. adını markasını soramadan azcık ısırdım gerisini hatırlamıyorum. magnum çikolataymış.. harikaymış hakkaten
    (meekome, 25.10.2007 22:10)
  5. yemedim ama yiyene saygı duyuyorum demek istediğim, tema olarak sözlüğe ayrı bir hava katmış reklam.
    (itirazım var sayın yönetici, 25.10.2007 22:15)
  6. çikolatanın tadı fiyatıyla ters orantılıdır.
    (lucifer morningstar, 25.10.2007 22:54)
  7. yeni magnum çikolata…

burada anlatmaya, tadını tarif edebilmeye imkan yok.

siz en iyisi cevapları burada arayın: (bkz: http://www.magnumcikolata.com)

unutmadan; eva’nın dünyası’nda sizi bekleyen çok güzel bir sürpriz var!
    (itüsözlük, 26.10.2007 22:20)
  8. eva'nın resmini görünce "acaba hangisi daha tatlıdır?" diye düşündüren reklamları olan dondurma.

(bkz: hanım koş aşkın yeni adı magnum olmuş)
    (firsattanistifade, 27.10.2007 03:27)
  9. fena güzel bir çikolata. makina otomatındaki favori tercihim.
    (darkstar, 27.10.2007 13:58 ~ 13:58)
  10. çok güzel bir tadı bulunmakta... dün eşime aldım.. sonra bi parça ısırıp bana verdi.. sonra ben yemedim.. sonra zaten yeseydin üzülürdüm dedi.. düşünün ne kadar güzel..
    (balkondaki udi, 27.10.2007 15:33)
  11. daha bir sürü insanın bakıp ta yemediği güzel dış tasarımlı ürün
    (oneo, 27.10.2007 17:51)
  12. çikolata sektörünün ürettiği en güzel çikolata.
    (dream of the endless, 27.10.2007 21:56)
  13. + eva aç kollarını geliyorum
    - taze bitti !
    + evet ben, magnum'umu doldurdum geliyorum
    - bitti diyoruz sana bitti !
    (taze bitti, 28.10.2007 02:03 ~ 02:03)
  14. magnumun o muhteşem çikolatası ve içindeki kremasıyla kalori bombardımanı yaşatan lezzet. yerken mutlaka yanınızda su bulundurun. yoksa şeker komasına falan girebilirsiniz. kendimden biliyorum. çok çikolatalı be. eğer su içmezseniz ara ara fena halde bayıyo.
    (ofcoursable, 28.10.2007 03:15)
  15. reklamlarında bodos bir çikolata yerine daha çekici şeyler kullanılan şey. ben de yersem ben de böyle olurum ya da ben de yersem benim de bunlardan olur gibi düşüncelere yol açtığı da olmuyor değil.
    (bkz: lamborghini)
    (bkz: eva longoria)
    (acan, 28.10.2007 10:41)
  16. çok muhteşem bir çikolata ama bir de fiyatı var ki (bkz: paranın gözü kör olsun)
    (lord hypnos, 28.10.2007 17:16)
  17. mutlaka denenmesi gereken şaheser çikolata!
    (neyzen, 28.10.2007 19:24 ~ 19:41)
  18. her refreshte karşıma çıkması sayesinde tekrar neon genesis evangelion izlemeye başladığım çikolata.
    (bkz: eva)
    (kısaveacısız, 29.10.2007 22:28)
  19. bu güzel stil, yoğun istek üzerine yazarların kullanımına açılmıştır. okurlara hitaben yapılan bir stil olduğu için panel gibi yalnızca yazarların erişebildiği bölümler kötü gözüküyor ama idare edin, işin ucunda eva var.
    (wondrous, 30.10.2007 09:27)
  20. resmen buram buram tereyağı kokan çikolata, içeriğindede yazıyor. tek kelimeyle iğrenç milkadan şaşmayacaksın..
    (korog, 30.10.2007 10:32)
  21. allah tony parker abimize kolaylık versin , azına? razı olmayan bi hatunla evlenip başını belaya gömmüştür ,magnum reklamı bahane bence tony'e bi mesajdır eva'dan '' azıyla yetinemem kocacı''mın ingilizcesidir.
    (buhranıkendisindenikiadımöndekoşanbuhranpilavı, 30.10.2007 11:07)
  22. bi numarası olmayan çikolata. orgazmik falan değil yani. tadınca "hımm fena değil ama bi daha almam" diyorsunuz. üstelik tadı öyle bayık ki tek dilimler halinde satsalarmış daha iyi olurmuş. zorla yeniyor son parçalar. son dilimleri sırf o kadar para bayıldığım için yedim, daha doğrusu tıktım ağzıma.
    (saçmaladı yine bu, 31.10.2007 00:09)
  23. mükemmel ötesi bir buluş.
    (anise, 31.10.2007 00:11)
  24. (mytilusedulis, 31.10.2007 00:12)
  25. kuzenimle bir heyecanla bir hevesle alıp,iki ısırığın ardından kendisini sevgili çöp poşetlerinin arasına yani hakettiği yere gönderdiğimiz çukulata.çikolata bile diyemiyorum o kadar iğrenç yani.eva abla'nın ısırdığı damak herhalde bizi kekliyolar.
    (grace slick, 31.10.2007 00:28)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil