belki ilginizi çeker
  1. · umutsuzluk gafleti
  2. · garaj çiçekleri
  3. · yaran diyaloglar
  4. · welcome to fight club this is your life
  5. · siktirip gider misiniz
  6. · manyetik rezonansa me re yerine em ar demek
  7. · simple past tense de aşık olmak
  8. · yoklamadaki nicklerden şiir yazmak
  9. · siberie fleuve amour
gündem
  1. · erkekte ses tonu
  2. · galatasaray
  3. · geniş aile
  4. · uykusu olup da uyumayan insan
  5. · allahın belası piç şerefsiz altıncı nesil yazarlar
  6. · dersim katliamı
  7. · umutların yitirildiği anda hayata giren sevgili
  8. · tuvaletten ıslak ellerle çıkmak
  9. · chain

magnetic resonance  

sayfa  / 2
  1. beşinci nesil yazar, hoş gelmiş.
    (uçuçböceği, 17.04.2008 23:52)
  2. gecenin içindeki siyah büyü,varlığında yokluğunu hissettiren,yanı başındayken özlenen.kenny ’nin hiç var olmayan replikleri,homer ’ın homurdanması.anlaşılması güç felsefik kişilik.çoktan seçmeli test usülü,jack’in pankreası (ben olmasam jack yağlarını sindiremez ),ait olmayan/olamayan.artık olabileceğine de inancı olmayan…

bir şarkının en can alıcı sözü,en sevilen romanın ilk cümlesi.kırıcı, bir o kadar kırılgan.kırılmasın diye kalbini bir istiridye kabuğunda taşıyan.o kabuğunda kırılacağını bilen.

uçuk,kaçık.içindeki çocuğu öldürmeyen,öldürülmesine izin vermeyen.onu kuytu bir köşede herkesten gizli yaşatan.neşeliyken herkesi güldüren,üzüntülü anında ateşle yaklaşılması tavsiye edilmeyen.ruh hali bukalemun gibi değişen,manik-depresif insan kişisi.
    (magnetic resonance, 26.04.2008 19:25 ~ 19:27)
  3. joeninmemeucu adlı yazara(yani bana) ilk mesajını atmış yazar.
    (joeninmemeucu, 01.05.2008 22:45)
  4. ufak bir muhabbetimizin de geçtiği sevecen insan. nesildaş. ve klasik de olsa hoşgelmiş.
    (bugun burda cumartesi, 03.05.2008 16:35)
  5. çok dikkatli, akıllı, şirine, cıvıl cıvıl, deli dolu bir yazardır. iyi ki gelmiş buraya.
    (uçuçböceği, 07.05.2008 21:30)
  6. öldürülmüş bir melek, gömülmesi ertelenmiş bir ceset..pusulası olmayan bir kaptan.bu dünya için fazla masum diğeri içinse bir o kadar günahkar.
    (magnetic resonance, 12.05.2008 23:46)
  7. (bkz: mr)
    (jugis nomen, 12.05.2008 23:56)
  8. canım canım canım hayatımın vazgeçilmezi. ailemizin pc sorumlusu. çok severim kendisini nicki kadar kendinede hayranlığım fazladır iyidir iyi zararı olmaz kimseye görülmemiştir, yardım etmeyi zordan kurtarmayı pek bir sever özünde vardır. canımdır, dostumdur. hem nesildaşım hem kapı komşum hem de dostumdur pek çok özelliğiyle hayatımın vazgeçilmezidir. iyiki varsın hep te kalasın.
    (dedim ve noktayı koydum, 18.05.2008 00:24)
  9. her daim huzur veren, içime su serpen, ağlarken bile güldüren yegane insan... verdiğin huzur kadar huzurla dolasın.
    (dedim ve noktayı koydum, 21.05.2008 22:45)
  10. şu sıralar hasta olan insan, ateşi varmış. kendisine dikkat etmesi gereken nesildaş. sevecen, cana yakın kişi. (umarım kısa zamanda iyileşir)
    (bugun burda cumartesi, 21.05.2008 22:49)
  11. yarın 9.30 da sınava girecek olan güzel insan. başarılar diliyorum. inşaallah allah gönlündekini verir.

(bkz: ellerim titriyo kübüş)
    (bkz: anladın sen onu)
    (dedim ve noktayı koydum, 14.06.2008 19:35)
  12. manyetik rezonans (nmr) atom çekirdeklerinin manyetik özelliklerine bağlı bir fiziksel olgudur. tek sayılı nükleon içeren tüm çekirdekler ve çift sayılı olan bazı diğer çekirdeklerin bir manyetik momenti vardır, hidrojen-1 ve karbon-13'dür, vesaire vesaire diye başlayıp anlatmak isterdim ama yok yapmıycam, o farklı biri çünkü sizi hiç tanımadan gayet samimane sohbetler yapabilcek kadar güvenen ve güven veren, nesildaşım yazar kişisidir o, ayrıca ıslak kek misali bambaşka bir karaktere sahip kişilerdendir, kimse duymasın bunu ıslak kek manyağı sözlük yazarıdır.
    (allahın coolu, 16.06.2008 18:21 ~ 18.06.2008 19:15)
  13. (bkz: @2423298)
    (bkz: istedim vermediler, sen şoförsün dediler)
    (drummy, 16.06.2008 19:30)
  14. bugün onun doğum günü sakın unutmayın unutulacak biri değil çünkü o en başta bende doğu gününü kutluyorum magnetic resonance herşey gönlünce olsun diyorum sonra da ve bir kez daha farkına varıyorum ne kadar da şanslı bir insan olduğumun seni tanıdığım için.
    (allahın coolu, 16.07.2008 09:30)
  15. varlığıyla bana pek çok şeyden daha büyük haz veren, doğum gününü biraz buruk kutlayan yine de iyiki doğmuş olan nadide insan. varlığıyla gerek sözlüğe gerek hayatıma çok çok çok şey katan canımdan can bildiğim herbir şeyim kübüşüm iyiki doğdun geç olmuştur kutlama faslı ama sözlükte olmayınca mecbur bugüne sarkmıştır.
    (dedim ve noktayı koydum, 17.07.2008 21:23)
  16. doğum günü kutlaması yapmayı düşündüğüm biricik yazar.ama yetişemedim. hoş sohbet, resim çiziyor, derdinizi paylaşıyor, mutlu ediyor işte; daha ne olsun dedirten neşe palamudu.
    (bugun burda cumartesi, 24.07.2008 21:08)
  17. belkide şu günlerde varlığına en çok ihtiyaç duyduğum kişi. o kadar sıcak ki yüreği, o kadar masum ki... öyle sevgi dolu ki gözleri. rahat hissediyorum evet, onunla başka bir yerdeyim sanki. kardeşten öte bir şey bu. sevgiden öte bizimkisi...

yokluğuyla avunmaya çalıştığım şey çok. bu aralar fazla üzüyorum kendimi. toplanmaya niyetim yok... gitmeyi kafaya koydum ama geride bırakacağım şey çok. beni anlar biliyorum bu yüzden kimsenin yeri bu kadar belirgin değil bende. bu yüzden kimsenin dostluğu bu daim huzur vermiyor yüreğime. o anlar beni, bilir yüreğimden geçenleri. bırakıp gidiyor olsam da alınmaz bilir ne için gideceğimi.

kimse bu kadar sevgi dolu değil. hiçkimse sevilmeye layık değil onun kadar. neyse o... güveneceğim kişi çok az, güven verecek insan çok az belkide başkası yok onun dışında. her şey o kadar sahte ki, o kadar iki yüzlü ki... sırtını dayayacak bir dost bulmak o kadar zor ki...

şanslıyım... çoğu insandan daha şanslıyım ben. o var. magnetic var...
    (dedim ve noktayı koydum, 02.09.2008 23:28)
  18. an itibariyle hesabını kilitlediğini gördüğüm, bu hareketiyle beni hüzünden hüzüne sürekleyen güzel insan.
    (uçuçböceği, 06.09.2008 00:03)
  19. ardımdan tek bakan kedim osmandı diyesi fena halde gelmiş olan yazardır. kendisini yalnız hissetse de öyle olmadığını bilsin. kedisi osman'dan başka bakanlar da var. hatta su dökmüş bile bulunmaktayız arkasından ki çabucak dönebilsin aramıza.*
    (dedim ve noktayı koydum, 12.09.2008 22:03 ~ 22:03)
  20. (bkz: @2723515)

küçük şeylerle mutlu olmak... tek bir giriyle dünyaların size ait olduğunu hissetmek. gülümsemek hemen ardından gözyaşı dökmek.. bunları bana yaşatan insan. veda etme zaten. bizim vedalarımız veda değil bilirsin. gideriz deriz kopamayız. bir bakmışsın dönmüşüz yeniden. bir bakmışsın kapıdayım, zili çalıyorum. açsana be, çabuk diye kapıya yumulmuşum..

kardeşim, kuzum, dostum bütün güzel sıfatların tek sahibi gözümde. iyi ki varsın...
    (dedim ve noktayı koydum, 19.09.2008 18:31 ~ 20:04)
  21. şu saatler itibariyle kendisiyle msn de devam eden sohbetimiz sırasında aramızda şu diyaloglar geçmiştir. kendisi benim kapı komşum, yıllardır dostumdur. msn de sohbet ederken aynı anda zilimiz çalmıştır gelen ramazan davulcusu. kendisi evde yalnız başınadır. kapıyı açmamla davulcuyla göz göze gelmem bir oldu:
    -abla ramazan davulcusuyum ben..
    -hımm... (belli olmuyo) tamam az bekleyin geliyorum.

sonra bahşişi verip kapattım kapıyı. ardından da var gücümle odaya koşup msne daldım.

-açma sakın
    -açmıyorum zaten
    -davulcu davulcu
    -sen nerden biliyosun*
    -baktım ben*
    -he tamam
    -yokmuş gibi davran* teksin evde değil mi?
    -evet
    -tamam boşver çalar çalar gider ben açtım da ne oldu *
    (dedim ve noktayı koydum, 19.09.2008 21:08 ~ 21:12)
  22. (bkz: özlemek)
    (bkz: dost)
    (bkz: kardeş)

güzel sıfatların hepsini kendisine armağan ettiğim, özlenecekler arasında başı çekenlerden biri olan yazar.
    (dedim ve noktayı koydum, 04.10.2008 23:03)
  23. ilk nick altı girisini yazmaktan dolayı mutluluk duyduğum ve o günden beri girilerini zevkle takip ettiğim cici yazar.
    akıllı ve sevilesidir. öyledir evet. *
    (uçuçböceği, 05.10.2008 22:21)
  24. bu sabah gitmeden göremediğim bu yüzden mutsuzluğunu hissettiğim yazardır. oysa görüşemeyeceğimiz günler için sıkıca sarılmak vardı.. olsun, özlem daha büyük olacaktır elbette dönüşte..
    (dedim ve noktayı koydum, 26.10.2008 11:45)
  25. tüm karakterleri gaz hapıyla intihar eden* bir filmin senaristi, bünyesinde çeşitli zıtlıkları barındırabilen acayip yaratık, geçmişin hatırlanamayanı ve geleceğin bilinemeyeni. o bir superwoman falan değil!
    (magnetic resonance, 04.11.2008 20:26 ~ 06.11.2008 23:08)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil