görseller
magandamaganda

belki ilginizi çeker
  1. · maganda üslubu
  2. · vandal
  3. · kadınlara bayan demek
  4. · ülkücüler öcü değildir
  5. · quasimodo
  6. · ömer ulusoy
  7. · mermiyle kutlama yapmak
  8. · sanalika
  9. · 25 haziran 1993 metallica istanbul konseri
  10. · basınkonut
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  2. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  3. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  4. · yılmaz özdil
  5. · ibrahim üzülmez
  6. · zongul ducks
  7. · darwin i bitiren balık
  8. · doğadan ilham aldık sizler için yarattık
  9. · ikinci el yalnızlık

maganda  

1. (bkz. vandal)
    (atlantis, 30.06.2004 22:12)
  2. bunlar yaşadıklara göre sınıflara ayrılıyo sanırım.şehir magandası denilen bir topluluk son zamanlarda baya sükse yapmışlardır.bayanları trafikte sıkıştırmakla meşhur olmuşlardır.ama gel gelelim köy magandası,ilçe magandası,hemzemin altgeçit magandası diye bi topluluk görmedim.
    (telvin, 30.06.2004 23:10)
  3. genellikle altın zincirleri vardır. ayrıca arabalarının arkasına da bir yazı yazarlar:
    kıroyum ama para ben de!
    (esdora, 20.07.2004 14:33)
  4. grup vitamin'in hoş çalışmalarından biri..

özellikle "hesabını bilmeyen çavuşlar döner başını avuçlar.." kısmı son derece didaktiktir..
    (rafael, 27.09.2005 19:38 ~ 19:40)
  5. (bkz: zonta)
    (close2death, 27.09.2005 19:39)
  6. magandalık kültürünü benimsemiş bireylerin ortak adıdır.bunlar insanlık içerisinde ki en yapışkan, kendi içerisinde en fazla belirgin özellik taşıyan popülasyonlardır. içinde bulunduğu ülkenin kültürüne göre ufak değişiklikler gösterirler. örneğin italyan magandaları asla yanında erkek olan bir kıza laf atmazlarken, türkiye deki eşdeğerleri için bu ayırt edici bir özellik değildir. abartısız hepsinin bellerinde en az bir adet silah, cüzdanlarında uzun süre kullanmadıkları için ezilmiş birkaç prezervatif zuladaki yerini bilir. askerlik öncesinde, düğün arefesinde arkadaşlarını, kardeşlerini geneleve götürmeyi marifet sanmaları da ortak özellikleri arasında sıralanabilir. eskiye nazaran giyimleri gelişme göstermiş, göğüs kıllarını uzaydan görünebilecek şekilde ortada bırakan yakası açık gömlekler yerini alakasız renklerde kravat vb. aksesuarlara bırakmıştır. son zamanlarda çeşitli organizasyonlarda havaya silah sıkmak geleneksel eğlenceleri olmuş ve diğer aktivitelerini gölgede bırakır hale gelmiş, kendi içlerinde kadameleri bu serseri kurşunlarla aldıkları canlar belirler olmuştur. katledilmeleri vaciptir.
    (kuzudis, 09.05.2006 11:47)
  7. bu sıfata tabi olmuş insanların tek tatil günleri olan pazar günlerini ne kadarı sığarsa artık, doğan görünümlü şahin içinde geçirdikleri olur. hatta bu pazar günü yaz mevsimine denk geliyosa silivri ya da şile gibi yakın bi yere denize girmeye gidebilirler. diz hizasındaki derinlikte kulaç üstüne kulaç atarlar, birbirlerini havaya fırlatırlar, boğmaya kalkarlar. ıslanıp götlerine yapışmış pamuklu kilotlarıyla çıkar çıkmaz sigara yakarlar. bütçeyi sarsabilse de genelde uzun marlboro içerler. sigarayı beyaz gömleklerinin ön cebinde altına kibrit kutusu yerleştirerek taşırlar. amaç sigaranın daha fazla kısmını cepten dışarı taşırıp artislik yapmaktır.
    gördükleri turist kadınların yanına gidip "fuck, fuck you, hehehehe" diyebilir, hatta pandik atabilirler. açlıktan nefesi koksada son model cep telefonu ile gezerler, içinde çoğu zaman kontör bulunmaz. eve gitmekten utanırlar, gece yarısı mahallenin kahvesi kapanana kadar orda takılırlar. yoldan geçen bütün kadınları potansiyel orospu olarak görürler ve laf atarlar. lakin kendi bacılarının birisiyle flört ettiğini öğrenirlerse taşlı sopalı saldırıya geçebilirler. ara sıra kıra gider eğleşirler. oraya bile sivri burun kösele ayakkabıyla giderler. birbirlerinin anasına avradına küfür ederler ve bunu bi samimiyet göstergesi olarak kabul edip seslerini çıkarmazlar.
    (stargazer, 09.05.2006 16:06 ~ 10.05.2006 03:35)
  8. assolist ayakabısından içki içenleri vardı bunların bir ara. yok oldular sonra..
    (deniz büyücüsü, 16.02.2007 19:31)
  9. bu kelimeyi türeten ve ilk kez gırgır dergisinde kullanan metin kaçandır.
    (kuklaların yaşamından, 09.06.2007 01:34 ~ 01:39)
  10. ercan saatçi'nin seslendirdiği, kendisindeki taklit yeteğini takdir etmeyi borç bildiğim vitamin çalışması.
    (özlemce, 20.02.2008 17:54)
  11. (poltergeist, 20.04.2008 01:48)
  12. altıncı nesil yazar.
    (kerkinilen kele, 09.02.2009 19:33)
  13. yüz bin liralık tazminat davası açılmasına sebep olan dennis ve tayyeap arasında geçen güncel polemik.
    (arachnid, 02.03.2009 22:51)
  14. toplaşıp deniz bey'e dava açmalarını beklerken, rte'nin dava açmasıyla sonuçlanan polemiğin konusu olan güruh. davayı onlar açmalıydı, hakarete uğrayan onlar çünkü, gibi geliyor.
    (arapbebek, 03.03.2009 10:36 ~ 10:38)
  15. grup vitamin 'den duymuştum çocukluğumda.komikti.

-bir vurum kıro, bir vururum maganda, bir vururm hanzo... diye ilerlerdi sanki şarkı. ya da ben böyle hatırladım, yoksa uydurdum mu lan.
    (seyyar satıcı, 03.03.2009 10:59)
  16. (elpinoras, 04.03.2009 17:33)
  17. askılı giymek gibi bir orospuluk, kendini bilmezlik yaptığın için yanından geçerken kulağına doğru; "ne sikilirsin ha" diyendir. halbuki tam o anda sağ memesinin ucu görünmektedir rahatlıkla, gömleği göbek deliğine kadar açıktır. çok sıcaktır çünkü.

*

-hava sıcak, çok sıcak ama. nefes alamıyorum. sabit dururken götümden ter akıyor ve ben şu an yürüyorum. elimde kağıt var, yüzüme doğru sallıyorum, görüyorsun. belli ki can çekişiyorum. ama yani önemli olan havanın çok sıcak olması burda. konumuz bu. sıcak olunca daha çok giyinmez bir insan, yani mantıken. terlemek, sıcaktan bunalmak falan. erkeklere has şeyler mi lan bunlar? 40 derece olum? benim hissettiğim 50. kaynar kazanlara atmışlar sanki. ölüyorum. pardesü mü giyeyim bu havada? hayır derdin ne anlamıyorum ki, niye sataşıyorsun? sen tam bir orospu çocuğusun ve sanırım birazdan sana küfür edicem-

*
    sinirlerine hakim olamaz küfür edersin, arkasından bağırırsın, dönüp bakmaz bile pezevengin evladı. sanki güzel güzel "günaydın (: " demiş az önce.

sonra eve gider, kardeşine kemerle girişir. neden? ondan izinsiz arkadaşına gitmiş çünkü. vay orospu.
    o da ne sikilir aslında ha. ama kardeş işte. hiç öyle "yok artık"lık bir durum yok ortada. ara sıra aklından geçmiyorsa mahmut tuncer öpsün beni. dudaktan.
    (ahey ahey tey, 24.07.2009 21:42 ~ 25.07.2009 04:15)
  18. özellikle milli maçlardan hemen sonra yetkilileri "lütfen silahla sevinmeyin" gibi açıklamalar yapmak zorunda bırakan insan görünümlü, ne idüğü belirsiz yaratıklar.milli takım gol atmışsa mulaka havaya ateş açılmalı tabi.biri ölebilir,sakat kalabilir diye asla düşünmezler. çünkü düşünmeye yarayan organlarını asla kullanmazlar.hiçbir aklı başında insan silahla sevinmez.diğer canlılarda da böyle bir meziyet yoktur.tamamen farklı bir türdür magandalar.
    düğünlerde de rastlanabilir bu insanlara.damadı ve gelini vuranları yaygınlaşmaktadır.
    tüm dileğimiz bu türün yok olmasıdır.küresel ısınmadan kutup ayıları tükeneceğine bunlar tükense çok daha makbule geçer.
    (antimoor, 24.07.2009 22:11)
  19. bu tip yaratıklara genellikle yaz aylarında rastlanır. bilumum halk havuzlarında takla atarak suya girmeye çalışıp,arkadaşlarına ''nasıl lan güzel oldumu'' diye naralar atarken,herhangi bir sokağın köşesinde çekirdek çıtlatıp karıyı kızı keserken,trafikte araçlarıyla bayanları sıkıştırıp pis pis sırıtırken,ortalık yerde orasını burasını avuçlarken,sakalını sıvazlarken falan.... böyle gider bu.
    (4fingers, 24.07.2009 22:53)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil