madonna  bir seks objesi olarak görmek   

adana çık aradan

1. madonna'yı seks objesi olarak görenler en son bu klipte masturbasyon yaptı:
    (bkz: hung up)
    (jellicle, 01.01.2006 16:21 ~ 02.01.2006 12:14)
  2. bu konu hakkında en güzel görüşü ali g dile getirmişti (galiba)..

music klibinin başlangıcında, ali g uzun, beyaz bir limuzinin kokpitinde, sürücü koltuğunda oturmaktadır..madonna camı tıklatır, ali g şaşkınlıkla camı açar ve şunu söyler;

"is you madonna??!"

genelde objeler, eşyalar için kullanılan be auxiliary verb'ünün yani is kelimesinin (yeaah, it "is" a pencil) burda içinde you geçen bir soru kalıbında kullanılması biraz ince bir espri olmuş (heyy maşallah)..

ya ben çok fena sıkıyorum (acaip kasıyorum), ya da zaten düzgün bir dille konuşamayan ali g'nin dünya üzerinde yapmış olduğu en kral espriyi kaçırıyorum..
    (zeus, 01.01.2006 17:13 ~ 17:14)
  3. madonnayı sadece ciddi oranda seksapele sahip birisi olarak algılayan,ihraç fazalası beyinlerin görüş açısı.
    (yalansa söyle yane, 24.05.2007 19:28 ~ 19:29)
  4. madonna'yı seks objesi olarak görmek hatun kişinin yaşından dolayı abazanlığın tavan yaptığı anlardır,dönemlerdir...geçicidir..umarız..
    (kelebekler kayısı yemez, 24.05.2007 21:49)
  5. bir dönem, günümüzün megastarı tarkan tevetoğlu'nun da bu minvalde görüşleri, açıklamaları vardı. en büyük arzusunun madonna ile sevişmek olduğunu açıkladıktan 30 saniye sonra, canlı yayında savaş ay'ın mikrofonlarına "çişim geldi" diyerekten tuvalete koştu. ben yemedim gerçi çiş bahanesini tecrübeli bi ergen olaraktan. zaten kendisi de canlı yayında "çiş mi denir lan" diyen bi güruh tarafından linç edildi, gündemden uzun süre düşmedi.

aha bak şimdi adriana lima'nın resmini gördüm.. şerefsizim benim de çişim geldi. du geliyom hemen..
    (horny meydan, 07.08.2008 14:38 ~ 14:40)