gündem
  1. · aklidengegorecelibikavramdir
  2. · ismail yk
  3. · yaran diyaloglar
  4. · yeşim salkım
  5. · izmirli altıncı nesiller buluşuyor sevişiyor
  6. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  7. · aşk ı memnu
  8. · halit kıvanç
  9. · ağrı dağı cano cano remix

madboy develop  

1. beşinci nesil, hoşgelmiş yazar kardeşimiz. şöyle bir baktım da, dilden çok fikre önem veriyor gibi, izlemedeyiz.
    (marsh, 14.06.2008 13:47)
  2. sözlüğe ciddi yaklaşan, girilerinde gördüğümüz kırmızı kelimelerle araştırmacı kişiliğini dökdürten, okumayı seven bir yazar. sadece "bkz." verdiği girilerinin dışındaki girileri dikkatle okunması gereken yazarlardan. sözlüğe değişik bir renk katmakta, yazmak için gerçekten zaman ayırmakta dilerim temposunu düşürmez...

başarılar, mutluluklar dilerim...
    (stylebrisbane, 17.06.2008 11:11 ~ 12:05)
  3. garip bir şekilde tanıştığım, bir o kadar çabuk kaynaştığım, kendisini yeni keşfetmeme rağmen girilerini beğenerek okuduğum, nesildaş ve beni erkek zanneden yazardır kendisi. biraz hoş olmamıştır tanışma faslı ama affettirmiştir kendisini. girilerinin devamını bekliyoruz...
    (dedim ve noktayı koydum, 19.06.2008 21:23 ~ 21:28)
  4. bana vista* ve bilgisayar konusunda çok yardımcı olmuş sağlam yazar. bilgisayar konusundaki bilgileri takdire şayandır.

edit: ayrıca çok mütevazi bir yazardır.
    (faaip de oiad, 20.06.2008 19:47 ~ 20:01)
  5. @2512650 girisiyle , beni benden almış, yazardır.yıllarca büyük şehrin kahrını çekmiş emeklilik günlerini yurdumun en güzel ilçesindekaraburun'da geçirmeye karar vererek, belki de hayatının en güzel işini yapmış şahsıma, ilaç gibi gelmiş, giriyi yazan ellere,'' eline sağlık kardeşim.''diyorum.güzel yazılarının devamını diliyorum.
    (denizbalinası, 04.07.2008 03:27 ~ 14.08.2008 03:18)
  6. yazdığım pek çok başlıkta paralel şeylerden söz ettiğimiz gerçeğiyle dikkatimi çeken,uzun uzun sohbet edilse çok keyif alacağım izlenimi bırakan beşinci nesil yazar.hoşgelmiş.
    (liselle, 04.07.2008 16:09)
  7. pek bir düşünceli yazar, kimseyi rahatsız etmek istemez kendisi.
    nesildaşım olmasa da yaşıtımdır kendisi ve çocukken izlediğimiz diziler konusunda zevklerimiz aynıdır.
    beşinci nesil olduğuna göre hoşgelmiş demek için gecikmemişimdir sanırım
    hoşgelmiş, iyi ki gelmiş.
    (neva, 07.07.2008 23:30 ~ 23:47)
  8. "o anılar bende olsa ben de yaparım o kadar statüyü" dedirten yazar. kitabının çıkmasını bekliyorum.
    (ali kamber, 12.07.2008 04:02 ~ 09:04)
  9. şahsını inceleyince farklı konularda derin bilgileri olduğunu gördüğüm ve tesbitlerini hayranlıkla okuduğum itü sözlük kullanıcısı.
    (macajoynovic, 12.07.2008 06:40)
  10. samimi bulduğum, yazarken kasmadığını düşündüğüm yazar.
    zaman zaman muhafazakar yanını ön plana çıkarsa da, inanç eksenli hassasiyetini abartmadığını gözlemliyorum.
    sohbetindeki "saygı "sınırlarını da düşündüğümde tanışmış olmaktan memnuniyet sahibiyim.
    (sinirliyim ezelden, 12.07.2008 11:09)
  11. hoşgeldin dileklerinin cevabını ancak bugün verebildiği için benim ne isim var burada sizlerden özür dilemekte.hoşbulduk..
    (benim ne isim var burada, 21.07.2008 00:49)
  12. sözlüğe büyük katkıda bulunduğuna inandığım bir yazar, ayrıca kafa dengi bir insan.
    (badi, 22.07.2008 21:46)
  13. daha önceki sözlüğünde-isim vermiyorum, merak edin. bi de evet sözlük benim.- yazılarını pek takip edemediğim amma velakin burada peşi sıra takipçisi olduğum yazar insanı.
    (kaçınkurbaası, 07.08.2008 21:25 ~ 17.11.2008 18:57)
  14. sıcak kanlı yazar. burdan teşekkür etmeyi bir borç bilirim...
    (allegra, 01.01.2009 12:41)
  15. kibar ve yardımsever bir adam. sıcakkanlı demişler ya aynen öyle. girilerine bir baktım, önemli bir kısmını okumuşum zaten. komik adam. burdan tekrar teşekkür ederim kendisine.
    (aksamustune dogru kis vakti, 18.01.2009 11:47)
  16. 14 sene önce hayatıma giren, bir ara bağlantı hatası sonucu hayatımdan çevrimdışı; yıllar sonra ise tekrar çevrimiçi olan güzel insan.

yııllar önce;

okuldan kaçıp sokaklarda biralar mı içmedik ki...
    okul sıralarında ben şarkılar söyledim de, o hüzünlenmedi mi ki...
    birbirimize aşklarımızdan bahsedip birlikte üzülmedik mi ki...
    birlikte gülüp, neşeyi beraber büyütmedik mi ki...

şimdilerde;

ben anlattım da o saatlerce dinlemedi mi ki...
    ben sustum da o beni yine anlamadı mı ki...
    o şimdi çok mutlu da ben buna sevinmelerde değil miyim ki sanki...

hayatın bana kazandırdığı şarap tadında insan; günlerimde yer ettiğin anlara tebessümle bakıyorum.
    (poyraz, 28.01.2009 02:18)
  17. nick altlarına yazdığı girilerin dışındaki tüm girilerini silip ortadan kaybolan nesildaşım.
    umarım ve temenni ederim sildiği girileri yedeklemiştir ve bir süre sonra geri döner.
    elbet birileri olmadan da dönüyor bu çark ama paylaşılan güzellikler kolay kolay unutulmuyor.
    özlemişim evet. (iletişim kopmasın be)
    (sinirliyim ezelden, 06.05.2009 01:34)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil