macromedia flash   

adana çık aradan

1. macromedia serisinin çizgi film yapmakta kullanılan ve web için şık butonlar(aslında sadece buton da değil) tasarlayabileceğiniz muhteşem programı.
    (aykut, 09.03.2004 00:47)

2. mx 2004 ile animasyonları inanılmaz derecede sıkıştırabilen artık web sayfalarında hak ettiği yeri alması gerektiğine inandığım tapılası program.
    (wolverine, 13.04.2004 16:15)
  3. mx 2004 versiyonu ile kendini daha çok sevdiren program. çizgi film yapmak amacıyla kullanılabildiği gibi, çeşitli action scriptler sayesinde reklam, tanıtım ortamlarında çok kullanışlı çözümler sunar. gerek internet sitelerinde gerekse tanıtım cdlerinde, flash'ın sunduğu özelliklerden doğru ölçekte faydalanılırsa çok güzel eserler elde edilebilir.
    (aqua, 07.11.2004 04:15)
  4. adoba photoshop ile beraber türkiyede en fazla korsan kullanılan programdır.
    (bkz: macromedia)
    (darth vader, 09.11.2004 17:33)
  5. en son sürümü olan mx 2004 ile actionscript 2.0 ın halka arz edildiği, bu sürümle yeni bir bilgisayar konfigürasyonuna ihtiyacınız olacağını tahmin ettiğim bir macromedi ürünü.
    (cabbar, 27.12.2004 04:12)
  6. (bkz: flash)
    (clarinet, 04.05.2005 03:18 ~ 13.09.2006 18:17)
  7. kendim de kullanmama rağmen tam manasıyla çözebileni görmediğim programdır.ya sadece web için,ya sadece animasyon için kullanılır türkiyede.ancak actionscript kısmı çözüldüğünde ortaya çıkan işlere bakıldığında,dudak uçuklatır hale gelir.internetten indirdiğim ve mouse hareketi ile rengarenk diagonaller çizen ve boyutu sadece 1,85 kb olan animasyonu gördüğümde olduğu gibi.ilgili animasyonun actionscriptinde
    (programcı da sayılırım az buçuk) sinx in 1 den 90 a kadar değerleri root fonksiyonu ile bir componente bağlanmış.libraryde de sadece bir tane çizgi var.gavur yapıyor yani..
    (bkz: bunu yapan insan olamaz)
    (digitallart, 31.10.2005 00:15)
  8. macroedia'nın çıkardığı hem vektörel hemde bitmap tapanlı web tasarım ve animasyon yapmak için kullanılan programdır..actionscript yazılımıyla beraber kullanıldığında program efsanevi güzellikte işler ortaya çıkarma kabiliyetindedir...son olarak adobe nun macromedia ürünlerini satın alması ve programı geliştirmesiyle beraber diğer adobe ürünleriyle birlikte uyum içinde çalışılabilir hale gelmiştir..
    (minti, 25.09.2007 21:22)