|
|
- bir macromedia ürünü olsa gerek...
- macromedia nın ürettiği web sayfası yapma programı
(aykut, 17.03.2004 00:56)
- zannımca tek kullanışsız olan yönü cıvık cıvık yapılmış menüleridir. hem profesyonellere hem de amatörlere hitap eden web tasarım programı. wysiwyg konseptinde ayrıca buton hazırlama motoru da şahane birşey.
- ayrıca en çok güncellenen web programıdır.
(pablo, 28.05.2005 22:37)
- web site yapmayı eğlenceli hale getiren programdır. daha önce notepad ile uğraşmaktan kafayı yemiş olan bünyeye ilaç gibi gelir.
- 8. versiyonu da çıkmıştır. http://www.macromedia.com/...
- tasarıma harcanan sürenin iki katını ürettiği garbage kodu ayıklamaya ayırtan gudik yazılım. frontpage'in her table'a autonumber diye id vermesi bile daha az bezdirici.
- ben, sen, o, herkesin html bilmeden web sayfası hazırlayabileceği ancak daha çok profesyonellere hitap eden, frontpage' den daha işlevsel program.
- macromedia'nın web sitesi dizay etme programı. elastikliği sayesinde herkesin kullanabileceği bir programdır. html'den anlamayan insanların da gayet rahat kullanabileceği bir program olmasıyla birlikte html bilenler gerektiğinde kodun içine girerek çok daha kolay ve etkili bir biçimde kullanabilirler.
macromedia fireworks ile hazırlanan resimler ve macromedia flash ile hazırlanan animasyonlarla birlikte oldukça atraksiyonel web siteleri hazırlanabilir.
- şu anda eşimin internet sitesini yapmak için kullandığım, html kod nedir bilmeyenlerin yardımcısı web tasarım programı
nacizane tavsiye: grafik tasarım için de macromedia fireworks kullanıyorum.
- adobe'un macromedia'yı satın almasından sonra, hantallaşıp gereksiz bir sürü özelliği de bünyesine katmış , yani bir nevi adobe'laşmış başucu programı.
(bkz: dreamweaver cs 3)
- yeni ismi "adobe dreamweaver". en yenisi olsun, iyisi olsun dedim cs3 yükledim iyi halt ettim; install'ı 1, uninstall'ı 3 saat süren, leş bir halde. dw8'den şaşmayın.
- bilgisayar mühendislerinin bile dreamviewer şeklinde yanlış yazabildiği bilgisayar programı
- cs3 olanı heyvan olmuş sayın developer vecoderler.kurumsal olmamak kaydıyla web uygulama ve paralelindeki şeyler söz konusuysa yapılacak olan iş,ilk tercihiniz olmalı.*
|