|
|
- cengiz üstünün son derece gaz karakteri. önceleri tribal enfeksiyon'da bir kareyken, artık kendi uzun hikayesine sahip karakter.
tüpçü saçları, msa damgalı yüzüğü, bond gözlükleri ile bir ekol. türk macera dalının gülü
- (bkz. msa)
- lombak ta en sevdiğim karakterdir.inanılmaz bir macera anlayışı vardır.bakkala ekmek almaya giderken evden çıkar merdivenleri inerken ben napıyorum lan diye kendi kendine sorar pencereyi açar 3 kattan aşşağıya atlar havada atlarken bu sırada macerayı seviyorum uleyyynn diye bağırması meşhurdur.minibüste müsayit bir yerde inecek var dedikten sonra şöföre kapıyı aç ama sakın arabayı durdurma der şoför sorar napıyon kardeşim sen durdurma leyyn diye bağırır çünkü macerayı seviyorum uleyyn diye etrafa böğürür.
bence bu adama en çok karakter kazandıran saçlarıdır.arka tarafta kulak arkalarından çıkan kabarık saçları maceralarına ayrı bir boyut katar.
gerçek hayatta böyle saçları olan bi adama sormuştum saçları niye böyle yapıyorsun senelerdir niye hiç değiştirmiyosun.bana şöle cevap vermişti
"sen anlamazsın bunu.bizim zamanımızda maradona vardı böle o zamanı yaşayamadan anlayamazsın bunu"
- şiddetle beyazperdeye aktarılmasını beklediğim bir kahramandır (tercihen tamer karadağlı). saçları selçuk yula modelidir.
- bir özelliği de gözlüklerini takarken çıkattığı sestir.
(bkz: gup)(venom, 06.05.2006 00:09)
- eğer bir gün gerilim filminde oynarsa, başına hiç birşey gelmeyecek tek karakterdir.
(venom, 29.05.2006 03:08)
- sıkı kankası ekrem'le arasının bozulmasından sonra yaptıkları bir kavgada, sağlam bir yumruk yiyerek yere devrilen ekrem'e tam tepesinden bakıp, güneş gözlüklerini takarak ciddi bir edayla "maceraya hoşgeldin ekrem!" demesi yarmış geçirmiş, yerlerde süründürmüştür.*
- fermuar isimli dergicikte maceralarına devam etmektedir kendileri hayranlarına duyurulur..
(doaaa, 28.10.2006 03:02)
- karavan ve dorockta çıkan fallen adlı grubun solisti tip olarak aynıdır bu karakterle ya da o tipleme bu adamdan çalınmıştır bilemiyorum.
- msa-kule ben piste çıktım biraz dolaşıcam.
kule-durrr ucak geliyoo
msa-ahanda maceraa.
- idolüm olan cizgi karakter.
- gözlük takma efekti "kupp"tur.ne efektmiş be.
- fermuar daki yeni maceraları daha bi koparıcı. dayısı felan çıkmış ortaya. o da macera tutkunu. arkalarında bomba patlamış, havada uçarlarken; -vay dayı desperado gibi uçtun ha. -desperadoyu yiyim sana bişey olmasın yiğenim.
(kudüm, 07.07.2007 16:00)
- m.s.a.oyunu. hopluyo, zıplıyo, hareketli bayaa; http://www.fermuar.com.tr/...
(kudüm, 03.08.2007 16:47)
- fermuar dergisi ile kitabı bedava verilecek olan çizgi kahraman! aha macera! kup!
(kudüm, 17.08.2007 02:33)
- (bkz: action man)
- bu haftaki fermuar la beraber ücretsiz verilen, arşivlik 'm.s.a.-best of adventure' eki'ni kaçırmayın derim. gülmekten karnıma ağrılar girdi be. haftaya da üzeyir eki verilecekmiş.
(kudüm, 26.08.2007 04:38 ~ 04:39)
- (bkz: kup)
|