asıl adı murat adanç olan efsane dergi yazarı. ilkin 64lerde mac adventure'u, ardından megamiga'da macbeth'i yazmıştır. ancak megamiga'daki işinin beklenenden kısa sürmesi üzerine gameshow'a transfer olmuş ve macbeth'i burada sürdürmüştür. gameshow'dan ayrılmasının ardından kardeş dergi netshow'da macabre adında küçük bir köşeyle karşımıza çıkmıştır.
itü'de de bolca bulunan mac fanatikleri kendisinin hala bir gün bir dergide karşılarına çıkacağını umut eder, sahafları gezer, eski 64'ler, megamiga, gameshow sayılarını toplar, defalarca okur ve iç geçirip eski güzel günleri özlerler.
akmerkez'de, bağdat caddesi'nde ve en son taksimbeyoğlu'nda dükkan açmış olan makyaj ürünleri satan kozmetik dükkanı..yabancı bir firma ve fiyatları aşırı pahalı..bir de çalışanları bir acaip..kızları pek bir güzel, erkekleri ise pek bir..öhm..neyse, anlayan anladı zaten..
dünya çapında aşmış yardırmış bir kozmetik firması. türkiye'de de şubeleri bulunan çoğu dünya starı tarafından ve ünlü filmlerde tercih edilen bir marka. pahası da cabası. ama kalite nedir bunu gosteriyor. çok dinamik bir çalışma ekibi olan bu mağazada çalışanlar peşinizden gezmiyor ve alışveriş çok keyifli bir hal alıyor. ustelik bir şey almak zorunlu da değil yani sadece deneyip çıkabiliyorsunuz. başarılı bir marka.
64'lerde yazdığı dönem bir yazısında "the lord of the rings" oyunu geleceği ve hatta oyunun çok özgür olacağı, karakterlerin gidişatlarını istediğiniz gibi yönlendireceksiniz haberini verdikten sonra parantez içerisinde "yaktım seni legolas" demiştir, o gün bugündür (yaklaşık 15 yıldır) legolas ile ne alıp veremediği olduğunu merak edip durduğum efsanevi yazar.
kaliteli fakat bazı bünyelere içindeki pigment maddelerinin dokunabilceği görünmüş, amerika gibi ülkelerde stüdyo, parti makyajları için uygulanmaya başlayarak günümüze kozmetik devi olmaya gelmiştir. renk de marjinalliği sonuna kadar kullanıp modern ve düz tasarımlarıyla insanları nasıl kendilerine çekiceklerini keşfetmişlerdir.
bir türlü vazgeçemediğim, dünyanın en iyi kozmetik markasıdır zannımca..(aaa ahaha sözlük gibi konuştıum) eyelinerını kullanıyorum iyidir kanımca.
rimelleri ve rujları için aynı şeyleri söyleyemiycem. başarısız.
bir şubesinde çalışan çocuklar gerçekten taş. bir gece dışarı çıkcaklarını ve beni de yanlarında görmekten mutluluk duyucaklarını söylediler.
mutluyum. sevinçliyim. hazırlandım, söyledikleri mekana gittim. masada ikisinin de muhteşem yüzlerini, cool hareketlerini izlerken, birden öpüşmeye başladı bunlar..bildiğin öpüşüyolar. dil mil hepsini gördüm. o gece gay olduklarını öğrendim pek tabii. yemin ederim gaylermiş yaa.
hoşuma gitti severim rahat insanları ama bana yer yoktu aralarında neden çağırdıklarını da anlamadım zaten, kafa da yormadım. ''beni bi arkadaşım aradı çok sarhoşmuş'' diye kaçtım.
sonra arkadaşlarla gittik yine bişeyler almaya. tabii bunlar hemen atlayıp ''aaaayyyyy ne tatlıııı çocuklaaar''dediler. söylemedim gay olduklarını bilmesinler. birgün onlarla birlikte olabilme ihtimalini sevsinler.