müziğe kendini kaptıran ve ellerine ayaklarına hakim olamayan baterist davranışıdır, helal olsun denir. baterist olmayıp da sağa sola şekil atmaya çalışan ibişler zaten kendini belli eder.
(maglor, 25.05.2007 01:00 ~ 01:16)
keyif aldığı şeyi kimseyi rahatsız etmeden yapan insanlardandır. takdir edilesidir.
buna kıl olanlar bir çeşit tedavi bulmalıdır. insanların ne yaparken neleri yapmaları gerektiğinden arınırlar belki.
bateri çalmaya yeni başlamış, hatta 4x4 lük ritm atmayı yeni öğrenmiş insandır. bu tip insanlar genellikle çalmayı kısa sürede bırakır, özentilikten, şekil olsun diye başlamışlardır çünkü çalmaya. ama gene de "çocuk böyle böyle pekiştiriyor işte öğrendiklerini" diyerek geçiştirilmeli, hor görülmemelidirler.
(galak, 25.05.2007 02:35)
oynak bir müzik dinlerken dans eden bir insandan daha farklı olmayan, hor görülmemesi gereken türdür.
müzikle özdeş yaşayan insanların bilinç dışı alışkanlıklarındandır.
(ibrik, 25.05.2007 03:18)
aynı anda bas gitar çalan versiyonları da bulunan insan.
bateri çalmanın b sinden bile anlamıyorsa dışardan ne kadar komik göründüğünün farkında olmayan insandır,derhal uyarılmalıdır,yazıktır...
deniz otobüsünde felaket bir örneğini görmüştüm.
zira 10 parmağında 10 metal yüzük olan biriydi ve bu yüzükleri metal parmaklıklara vurarak ortamı iyice çekilmez hale getirmekteydi.
bi yandan da hedbenk durumu söz konusuydu.
korkuyordum.
kulaklıklarıma sarıldım,tehlike geçti.
(koala, 14.08.2008 20:34)
ritm duygusuna sahiptir kendisi.
bateri çalmayı bildiğini, müzikle ilgilendiğini ortama ilan eden insandır.
rotringinin .mına koyan insandır.
(susam, 17.08.2009 01:43)
en asil duygunun insanıdır. içindekini bütün masumiyeti ile dışına yansıtır, ağzından "çuf çuf, cıs taka taka tak" gibi şeylerde duyabilir kendi haline bırakabilirsiniz. evet.
boş pet su şişesi kullansa iyi olur. yoksa sikerim. ahuahua şaka lan.. ne sikicem. neyle isterse çalsın ama boş su şişesini öneririm. hem zil hem trampet karışımı bi sesi var. zaten ben de yatıcam şu on demand scan bi bitsin... amına koymuşuz bilgisayarın. yok o infected yok bu infected.
hangi tarz müzik dinlediğini ortaya çıkarmak isteyen insandır.
ben kişisidir. mesela ben
killing in the name of çaldığı sırada tek bir ritm vuruş bile kaçırmam. koyarım çocuğu. he gerçekte de çalıyoruz o ayrı. ama fak yu ay vont du vaç yu tel mi kısmına ilk girdiğindeki o davul atakları ne bileyim zile rastgele vurmalar falan zorlamıyor değil.
bi de şu var; sanki havada bateri çalınca daha çok yoruluyo kollar. onu farkettim.
bu türün bazı varyasyonlarını baterinin başına oturtsan bi sikim çalamazlar. amaçları sadece dinledikleri müziğin oluşturduğu zevkin bir şekilde bir yerlerinden çıkmasını sağlamaktır.
nihahahaho diyerek güldüğüm üniversitede rastgeldiğim insanlar. kendilerini göstermeye çalıştıklarında da mümkün oluyormuş.
"bak ben bateri çalıyorum nihahahah çıkalım mı?"
(bkz:
deet lan)
(idiot, 17.08.2009 03:56)