gündem
  1. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  2. · 8taş deyip f3n3rbahç3 lafına bozulan ezik fenerli
  3. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  4. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  5. · the twilight saga new moon
  6. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  7. · bir kadının bilmesi gerekenler
  8. · sarı saçlı mavi gözlü kızlar
  9. · rüyasında kızarmış çük görmek

müslümanım öyleyse cennetliğim  

1. cennet garantili bir dinin mensuplarının pek çoğunun, açık açık söyleyemeseler bile sahip oldukları bir düşünce biçimidir. zaten malumunuz müslüman olmayanlara cennet falan yok.
    (chucklet, 03.11.2009 21:32)
  2. "inanmıyorum öyleyse karizmatiğim" kadar saçmadır. zira, islam'da gaybı ancak allah bilir.
    (böbelere bolon, 03.11.2009 21:37)
  3. (bkz: dinci filozof)
    (bkz: dinozof)
    (nicke gerek yok bana ismimle hitap edebilirsin, 03.11.2009 21:45)
  4. kesinlikle şirk koşmak demektir. en büyük küfre girmektir. dinden çıkma söz konusu değildir elbette fakat en büyük 7 günahtan biridir.
    (bay kalay, 03.11.2009 21:46)
  5. kesinlikle yanlış bir önermedir. lafım müslüman olanlara olacak zira müslüman olmayan hatta hiçbirşeye inanmayan ve hatta işi gücü dini durumlarla uğraşmak olan bunu yaparken olaylara tek taraflı bakan insancıklar söyleyeceklerime bakmasın. zira onlar inanmıyorlar ne sikime işin içine din girince hemen sazan oluyorlar. hı hı evet sana lafım.

evet ne diyordum yanlış bir önermedir. çünkü kimin cennete ya da cehenneme gideceğini allah bilir. ve allahın kendine has bir adaleti vardır.öncelikle allaha inanan bir insan bu durumu bilmelidir.adalet nedir ne değildir o bize gösterecektir. o yüzden müslüman olmakla olay bitmiyor.çünkü kalbi allah bilir. riyayı sevmez ikiyüzlü olmayı sevmez. müslüman olman paçayı yırttığın manasına gelmez.neyse şunu yapman şunu yapmaman lazım geyiğine girmeye gerek yok zira müslümanlığı iyi yaşayan biri değilim. lafım işin içine din girince ota boka atlayanlaraydı.işine baksın o aslanlar. inanmıyorlarsa topyekün inanmasınlar farazi olduğunu düşündüğü şeyler hakkında ahkam kesmesinler.kessinler demem lazım aslında ama iki yüzlü olmalarırından dolayı sinirlendim.
    (tristins, 03.11.2009 21:56 ~ 22:03)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil