mühendis hatunun aşk anlayışı   

adana çık aradan

1. -seninle aşkımız bir binanın 4 odası gibi birinde sen birinde ben ötekiler hala boş
    -ee yani
    -yani ayrılmalıyız artık öteki odalar dolacak yakında
    -he anladım...ühühüh.
    (axel fox, 29.06.2004 20:55)
  2. sen benim için termodinamiği aa getirmekten daha önemlisin gibi bir anlayış olabilir
    (dydm, 29.06.2004 21:27)
  3. (bkz. mühendislerin hatunlara yaklaşımları)
    (cyberboy, 29.06.2004 23:34)
  4. isterse mühendislerin kraliçesi olsun ne yazar
    aşk her daim kadınların canını yakar..
    (smooth, 10.03.2005 22:04)
  5. lim (erkek yaratık)=x
    sevgi->∞

x=mühendis bir kızın aşk anlayışı
    (leviathan, 10.03.2005 22:45)
  6. (bkz: mühendisin ayrılık acısı)
    (tenekeci, 10.03.2005 23:01)
  7. x=erkek.getidealkoca
    if(y!=x)
    system.out.println("seni arkadaş olarak görüyorum sadece");
    (librax, 11.09.2005 01:28)
  8. public class muhendishatun extends hatun{
    private static erkek sevgili = null;
    private static frekans myfrekans;
    public boolean testerkek(erkek sevgiliadayi){

if(sevgili == null
    && sevgiliadayi.getıq() >= 100
    && !sevgiliadayi.getclass.equals("kişiliksiz")
    && sevgiliadayi.hasesprianlayisi()
    && myfrekans.isuyumlu(sevgiliadayi.getfrekans()) ) {

sevgili = sevgiliadayi;
    super.love()
    return true; //mutlu son

}
    else{

reddet(sevgiliadayi);
    return false;
    }

}
    private void reddet(erkek sevgiliadayi){
    sevgiliadayi.alistir();
    sevgiliadayi.setteklifcevabı(false);
    }

}
    (espejismo, 08.01.2007 23:11 ~ 09.01.2007 19:17)
  9. sonsuz for döngüsüne sokulmuş integer x gibidir.hiçbiır zaman return(0) ı göremez ayrıca siz 1 e soldan yaklaşırken, o 2 ye sağdan yaklaşır böylece aşk= does not exist.
    (ceng85, 28.06.2007 14:20)
  10. -bilgisayar programlama ödevimi yapar mısın?
    +yaparım da bizim arkadaşlığımız hep böyle ders için mi?
    -sence?
    +yani ne bileyim hep ders konuşuyoruz.halbuki ben...
    -ne konuşmak isterdin? söyle ondan konuşalım.aaa mekanik de açıklanmış.ne diyordun sen? birşey söylüyordun..
    +boşver ya.
    (imperius, 27.10.2007 16:17)
  11. dolu dizgindir. gozu hicbir şeyi görmez. kapılır gider, seni de sürükler. şahit olduğum, uğruna terkedildiğim en büyük aşktır o. hesaplara kitaplara sığmayan, güzelliği karşısında eğildiğim aşktır o.
    (aisopos, 27.10.2007 17:02)
  12. ayrılıp ayrı şehirlere giderken 15 dakika boyunca sımsıkı sarılıp, kopamaz. ayrılığın 15inci gününde duygularından emin olmadığını söyler. ikinci 15 gün zarfı için zaman ister.
    (cakopyen, 27.10.2007 17:14)
  13. (bkz: mühendis adamın aşk anlayışı)
    (devil, 27.10.2007 17:18)
  14. her türlü sevgilim,canım,aşkım,bitanem türevi sözün yapmacık olarak görüldüğü robotik durum.
    (acinreug, 27.10.2007 17:22)
  15. bir tanesiyle aynı evi paylaşırdım ki kendisi saksıda marihuana yetiştirirdi.her akşam iki bira çakar ders çalışır her haftasonu kız kıza muhabbetlerin dibine dokundurur ortamda kati suretle erkek istemezdi.kendisinden hoşlanan çocuklara arkadaş ayağı yapar kaçar gibi olduklarında pembe ışık yakar bağlar sonra tekrar arkadaş ayağına yatıp memleketinden gelen içi konserve kavanozuyla dolu olan kolileri onlara terminalden eve taşıtırdı.her işi sonuna kadar götürür başarısızlıkla sonuçlanması olası hiç bir işe girmez her işi hakkıyla yapardı.o güne kadar hiç bir erkekle çıkmamıştı ve elini tutan erkeğin evleneceği erkek olacağını asla söylemeyecek kadar bilinçliydi.neyse 4 yılda mezun oldu gitti.
    özlemiyorum desem yalan söylemiş olurum.ama onunla paylaştığım bir sene bana çok şey kattı.artık bir iibf öğrencisi olarak benden beklenmeyen mantıklı hareketlerimin tek nedeni attığım her adımda o olsa ne yapardı diye düşünmem ve onun yapacağı şeyi de ihtimaller içinde değerlendirmemdir.
    (quenya, 16.04.2008 16:07)
  16. canımsız, cicimsiz, aşkımsız bir ilişkiyle evliliğe doğru giden bir anlayıştır. erkeğin civatalarını gevşek bırakır sürekli tam patlayacakken sıkar ve küçük bir bakımdan geçirir.bu rutin bir şekilde devam eder.
    (kopekbaliginingozundekibugu, 16.04.2008 16:13)
  17. +yani hayatım diyorum ki hiç vakit ayırmıyorsun.
    -olmayan vaktimi demek istedin?
    +yaa hayır yani vakit yaratabilirsin istersen.
    -olmayan bir şeyi nasıl var edebilirim. sıfır olan bir şeyi nasıl türetebilirim söyler misin?
    +yaa kızım boş boş konuşma yaa.. yapma doktora, üç proje alma iki al ölür müsün? böyle hayat mı geçer yaa? ben senin hobin miyim de boş zamanlarını benle değerlendiriyosun?
    -seni çok seviyorum. ve sana vakit ayırmam sevgimin bir göstergesi değil. bu dönem yoğunum ama ileride daha çok beraber olucaz.

not: yalan. hayatı boyunca yoğun olacaktır mühendis hatun. hiç bulaşmayın, başınızı yakmayın.
    (mia wallace, 16.04.2008 16:30 ~ 16:34)
  18. an itibariyle gördüğüm, sınıf arkadaşımın msn iletisi : sen benim c'de noktalı virgülüm, java'da nesnem, sql'de büyük harf küçük harf uyumumsun...
    (boşgezeninboşkalfası, 16.04.2008 16:49)
  19. ortada olan probleme en iyi çözümü bulmalı, üstelik en az can yakıcı biçimde olmalı, ya çok sevmeli yada terk etmeli, döngüye girildiğinde ise sonsuzluğu engelleyecek bir şey yoksa program yeniden yazılmalı.
    (ağustos, 16.04.2008 17:09)
  20. eğerki kız makina mühendisi ise tadından yenmeyecek durum malum erkekler alet edavat hususunda çok duyarlılar
    (felixpanthera, 16.04.2008 18:46 ~ 18:47)