normalden küçük yüzü ve ince dudaklarıyla garip bir tip.tek güzel olan şey uzun sarı saçları.nerdeyse bütün ünlüleri dillerine doladıkları magazin dünyasına son günlerde kocasıyla olan olaylı boşanma haberleriyle kendisi malzeme olmuştur.
kanal d'den ve türk medyasından soğumamıza neden olan şahıs. can sıkıntısıyla zap yaparken tv'de bu kadını görebilme ihtimali bile tv'yi kırmanıza sebep olacaktır.
sanıyorum ki kanal d'nin magazin bölümünün müdüresi olan kişi. müdürlük mertebesine eriştirecek ne işlere imza atmıştır, geçmişindeki başarıları nedir bilemiyorum ama programındaki o cool takılma çabası ve "lan hepinizi donumda sallarım! cevap ver lan bana neden yaptın, nerede yaptın?" tavırları ekran karşısında birçok kişiyi ziyadesiyle sinir ediyor eminim.
belki önyargı gibi görünebilir ama, bana insanların arkasından işler çevirebilecek birisi gibi gözüküyor. koyunlarım olsa emanet etmem otlatması için, o derece güvenmiyorum sadece ekrandan gördüğümle bile...
amanın ne kadar dobrayım, amanın ne kadar çaçaronum diyerekten yılların ustasını (bkz: levent kırca) çileden çıkarmış kadındır..allah insanı eline düşürmesin..
özentiliğin ve poserlığın ekranlardaki yeni yüzü. ipini koparan kendini ya kadın hakları savunucusu ya da toplumsal konularda bilirkişi olarak addediyor.
(bkz: ayşe arman)
(bkz: pakize suda)
neydim ne oldum sözünü akla getiren sunucu. yıllarca magazin denilen şeyi parmakladıktan sonra imana gelip insanlara daha faydalı işler yapabilmek adına gazetelerin üçünçü sayfa haberlerindeki olayları irdeleyen, hayır işlerine kendini vermiş olan kişi.
(bkz: ailecek takip edemiyoruz)
atv de yayınlanan tatlı sert programının sunucusu ; ne manyak bir program o ya neresi tatlı neresi sert anlamadım 6 yaşında çocuğa tecavüz edilip öldürülüyor; kızcağızın annesi orda ,babası orda, katil zanlısı telefonda, müge hanım hakim , arif verimli avukat herşey birbirine karışmış.
en çok dikkatimi çekende müge nin programa çağırıpda gelmeyen herkes katil nasıl bişeydir akıllara zarar.
abi ben korktum bu kadından.