khas hukuk fakültesinin mümtaz şahsiyetlerinden, hasnun galipli, büyük galatasaraylı kardeşim. hoş gelmiş, safalar getirmiş. günaha boğacak sözlüğü, isminden belli kardeşimm benim.
çaylaklıktan sonra tekrar yazarlığa alındığım takdirde (ki okuyorsanız zaten alınmışımdır çok gereksiz bir bilgi oldu bu ama çaylaklık psikolojisi işte neylersin) ilk iletişim kuracağım yazar. benim gibi kavga eder bi tonda, beton gibi yazmasada (ki iyi ki de öyle yapmıyor zaten) çoğu girisinde aynı duyguyu paylaştığımızı hissettiğim çok az yazardan biri. girileri hariç tanımadan sevdiğim ender insanlardan.
(rahatsız, 03.09.2007 20:14 ~ 19.01.2009 05:09)
şu an anladığım kadarıyla benim
nazan öncelversiyonum.. kolay gelsin..
huzuru kalamış yerine kadıköy'de bulanlardan... babaların babası...
fırsat olursa etyen mahçupyan'ın tüyoları ışığında kendisiyle ortak 6'lı oynamayı planladığım, benim gibi
taraf yazar.
sınırları aşmak anlamındaki
cürm kökünden gelen, hukuka göre suçun, dine göre günahın faili.
bir sözlük yazarı olarak mücrim: belki de yoldaş belki de değil. yollar öyle çok ki.
rüyasını paylaşmak istediğim ender kişilerden, ona suç ortaklığı yapmak, sıkıntısına ortak olmak aynı koltuğu paylaşmak yahut aynı odanın penceresinden dışarıya bakmak bir zevktir. hayatımda tanıdığım ender profesyonel gazete okuyucularından, şeytan tüyü var bu hınzırın nidalarıyla selamladığım,pijamalar içinde on kaplan gücüne sahip olup gecenin bir vakti batak oynayalım mı diyen
pikachuları hiçbir poke topu kullanmadan püskürten yüce gönüllü, itü sözlüğün takdire şayan kişisi, yazarı, insanı,sevimli dostu...
(agustos, 20.04.2008 16:16 ~ 10.05.2008 01:28)
"kimseye etmem şikayet, ağlarım ben halime;
titrerim mucrim gibi baktıkça istikbalime."
kralın doğum gününü zamanında kutlayan kompleksiz, şerefli, adam gibi adam... bu yazarı tanımıyorum. hiç bir girisini de okumadım. ancak ruhunda mertlik dolaşan bir insan olduğuna eminim. eyyyyyy dandik yazarlar sürüsü, uzun zamandır bitirecek yazar arıyordum, canım sıkılıyordu, gösterin bakıyım o boyunsuz kafanızı... hedefim belli... yanlışlıkla ya da isteyerek bu yazara bulaşırsanız, açık konuşuyorum sizi bitiririm, bundan böyle bir abisi, himaye altına alanı filan değil, gerçek bir dostu olarak ona sahip çıkıyorum. kralı unutmayanı kralı asla unutmaz, hakkını verir, peki ya siz, siz dandik yazar sürüsü, avuç içlerinizi matkapla delerek adımı yazmayı o kadar arzuluyorum ki şu an...
kendisiyle tanışmasam da an itibariyle nazan öncel dinlediğine emin olduğum yazar
(bkz:
nereye böyle)
(bkz:
beyoğlu)
hoşgeldin demiş,hoşbulduk dedirttirmiş,fakat kan çanağı gözlerden dolayı kendisiyle ilgili yazılanları okuyamamış ve daha sonra dedirttirmiş yazar..
kendisini her seferinde msn de tanımayıp mahcup olduğum yazardır. kusura bakmasın, niyahetinde erken bunamayla savaştığımı unutmasın diyorum..
çılgın partilerin çılgın yüzü.
(bkz:
gülücük)
sözlüğün önemli sütunlarındandır mücrim. yani itü sözlük bilim üreten güzel bir antik yunan şehri ise, mücrim bu şehrin önemli bir heykelidir yahut o ayarda bi şeyi.
an itibariyle bir süre sözlükte yokmuş haberini aldım, şimdi o antik şehir sanki biraz eksik kaldı, ay ışıklarının vuracağı ve gölgesinin güneşten daha çok aydınlatacağı taş yollarda...
o sıradan bir arı değildi. tez zamanda değeri anlaşılacağından dilerim donan hesabı canlanır, bahar gelir, belki şehre bir film gelir ve bu işler belli olmaz,
nazan öncel yeni albüm çıkarır, belki de hayat bayram olur.
*(agustos, 09.03.2009 22:50 ~ 22:52)
sazlı sözlü zirvelerin önce uzak, sonra yakın partneri.
4 sene aynı sıraları paylaştığım adamdır. galatasaray'ı sevmesem de, en sevdiğim galatasaraylıdır. sağduyulu bir sosyal demokrattır. nazan sevgimi anlayandır.
daha ne olsun? candır.
edit: kesinlikle chpli de değildir. o yüzden de severim.
(burju, 10.03.2009 02:17 ~ 02:50)
hakkında ne yazacağıma bir türlü karar veremediğim az ve öz sayıdaki insanlardandır.
nazan öncel ve
jehan barbur dinler,
taraf okur, hiç tanımadığı bir insana bir sürü kitap gönderir, bir de kanatları varmış diye duydum ama iyi kamufle ediyor sanıyorum.
kökü c(ü)rm dir. ya da cürm. fu'l babındadır. müf'il olmuş ve yapan, o işi üzerine alan kimse anlamına gelmiştir. cürm suç, mücrim suçlu.
(idiot, 15.03.2009 16:19)
sen, ben, o, biz, siz, hepimiz.
(bkz:
masum değiliz hiçbirimiz)
"cürüm işlemiş" anlamına gelen ve ön ad olarak kullanılan arapça sözcük. türkçesi "suçlu"dur.
bilgisi ile takdir edilesi
stajyer avukat yazar. madde 18 diyor, sevgilerimi yolluyorum.
ömrü galatasaray bu adamın. hukukları çok eskiye dayanırken şimdi daha da pekişiyor. başarılarıyla göğsümüzü kabartan kardeş. geleceğin anayasa profesörü. kendisi ceza diye diretse de anayasa olacak kesin.
mübarek adam
*.
şahane insan.
pek yakında adliye koridorlarında yanımda gezecek ama haberi yok kendisinin henüz!
(elira, 16.10.2009 20:58)