görseller
luxorluxor
luxorluxor
belki ilginizi çeker
  1. · luxor amun rising
  2. · luxor 2
  3. · tutenstein
  4. · zuma
  5. · luxor 2
  6. · yurtdışı alkol tüketim rehberi
  7. · renk körü
  8. · zuma
  9. · luxor
  10. · tutenstein
  11. · müziği her yerde serbest bırak (reklam)
gündem
  1. · ateistlerin cayır cayır yanacak olması
  2. · tek kullanımlık şeyler
  3. · 82 nci oscar ödüllerinin tek cümlelik özeti
  4. · diyarbakırspor un küme düşmesi
  5. · üzerinde kırmızı gül yaprakları bulunan yatak
  6. · tsk ya ait mühimmat kamyonuna polisin el koyması
  7. · ama bizim uefa kupamız var
  8. · şükrü saracoğlu stadı
  9. · bornoz keyfi

luxor  

1. zuma tarzı bünyeyi ele geçiren cinsten bir hastalıktır..insanı güldürürken düşündüren bir atmosfere sahip* oyun..
    (zeus, 01.06.2006 18:22)
  2. (hansvoralberg, 28.06.2006 16:40)
  3. tutenstein'ın konuşabilen kedisinin adı.
    (chrystal, 12.09.2006 22:34)
  4. bu oyunda iyi skor elde edebilmek için yapılması gerekenler:

1. öncelikle tek başına kalmış topları hedef alın. topların boyu uzasa da sonra atacağınız her top bir yıkıma sebebiyet vereceğinden üst üste kombolar gelecektir ve maksisum puan kazanacaksınız.

2. denizden babam çıksa yerim prensibini uygulayın. düşen tüm ganimetleri toplayın.

3. iki aynı renk arasındaki topları hedef alın. topları yok ettiğinizde aynı renklerin birleşmesinden oluşan chain'leri öngörün. boşuna fazla top atmayın.

4. eğer piramidin ağzında kalmış toplar varsa o topun rengindeki topu arkasından gelen top sürüsünün en önüne atarak piramidin ağzındaki topu çekin. direk o topun üzerine atmanız topu piramide daha çok yaklaştıracaktır.

5. çok zorlandığınız bölümlerde topların hızına yetişemiyorsanız topların size ayak uydurmasını sağlayın. aynı rengin en fazla yanyana görüldüğü yerleri hedef alın.

6. düşen ganimetleri uygun yerlerde kullanın. yıldırım topunu topların dikey olduğu konumda renkli topu da iki farklı rengin arasında kullanın.
    (hansvoralberg, 08.12.2006 19:12 ~ 19:14)
  5. (bkz: luxor 2)
    (zeus, 03.02.2007 22:36)
  6. 13x10 da babayı aldığım oyundur. o zamana kadar topladığım coinlerden edindiğim 15 canımı da bu bölüme vermiş olmakla birlikte 13x10 da oynarken kazandığım iki caımı da yine buraya verip luxor defterini kapatmış bulunmaktayım.
    (bkz: allah belanı versin)
    (bkz: ömrümü çürüttün)
    (bouboulına, 18.05.2007 00:27 ~ 00:29)
  7. eğlence olsun diye oynamaya başlanan ama birkaç bölüm sonra insanda asabi tansiyonu zirvelere çıkartan, stres yapıcı sinsi oyun.
    geçilemeyen bölümlerin kazandırdığı sıkıntının yanında çaldığı zaman da cabasıdır.
    rüyalarda görülen renkli toplar, oyunun bünye üzerindeki yan etkilerinden biridir, önemsizdir ve geçicidir fakat trafikte akan arabaları renklerine göre sıralamaya çalışmak ise zihinde geri dönülmez hasarlara sebebiyet verebilir.
    (thor, 18.05.2007 00:59 ~ 01:02)
  8. baştan başlanmaması gereken, dünya yüzeyindeki en çok bağımlılık yaratan madde, cisim, şey, oyun. uzak durulası
    (sui generis, 18.05.2007 01:03)
  9. beyaz toptan sonra birde kara top geldi du bakalım neler olacak.. 7x1'deyim..
    (bkz: çok heyecanlıyım)
    (otopsiyaparkenoluyukaybettim, 29.07.2007 18:37)
  10. bağımlılık yaratan oyun tarzına uygun bir oyundur. tabi bu bağımlılık genelde bilgisayar oyunu deyince aklına nfs carbon gelmeyen bilgisayarda kağıt oyunlarını oynamaktan zevk alan insanlara bağımlılık yapmaktadır. bu tarz kişilere bu oyunu önerirken dikkatli olmak gerekmektedir çünkü uzun bir süreliğine son gördüğünüz olabilir. bu kişilere örnek genelde orta yaşta anne ve babbalardan oluşmaktadır.
    (alpilan, 05.08.2007 00:15)
  11. deli oyun. hakikaten çok basit ve size bir şey vaadetmeyen bir oyun da olsa manyak gibi kapılıp başında saatlerinizi geçirebiliyorsunuz.

oyunu oynarken "şimdi ne yapsam, şu bulmacayı nasıl çözsem" gibi sorularla muhattap olmadığınızdan ve elinize geçen topları allah ne verdiyse gönderdiğinizden kafanız için de uygun bir boşaltma şekli yaratır. psp'nizle otobüste, evde falan kendinizden geçebilirsiniz.
    (sycrone one, 10.08.2008 02:47 ~ 02:49)
  12. efendim o oyunda topları yuvarlayan yaratık (açıklıyorum) bok böceğidir.

bu muhteşem hayvanlar etrafta buldukları dışkı*ları yuvarlayarak top haline getirir ve yuvarlaya yuvarlaya evlerine götürüp zor günler için saklarlarmış.

bok böceği bu güzel oyunda bu bok yuvarlaklarının rengarenk onlarcasını taşıdığını/taşıyabildiğini görseydi herhalde mutluluktan uçar bokları da hava yoluyla taşımaya başlardı.

allahım sen akıl fikir ver nasıl buluyor bu oyunu yapanlar bu fikirleri.

(bkz: belgesel giri formatı)
    (gomünüst, 28.06.2009 23:19)
  13. mantık olarak zuma ile aynı olmasına rağmen oyun zevki açısından daha keyif verici. üstelik sağ tıklayınca topun rengi değişiyor daha ne ister ki insan.
    (otsuz deli ökkeş, 14.09.2009 19:24)
  14. las vegas'ta piramit şeklinde yapılmış otel. önünde sfenks vardır ve içinden ötele geçilir. sfenksin içinde taksici kaynar. haa bide luxor'un karsisinde mcdonalds vardır gezerken acıkanların oraya geçmesi şarttır.
    (afiker, 01.11.2009 02:20)
  15. tehlikeli bir oyundur.anne ve babadan uzak tutmak şarttır zira hayatla bağlantılarını koparabilirler.sırayla oynama konusuda tartışıp boşanma kararı aldıklarına bizzat şahit oldum.
    (silybum marianum, 08.02.2010 15:56)
  16. luxor 3 olan sürümünde atladığım her level ile piramitimi günden güne inşa etmiştim ki çok değerli ve de akıllı bir arkadaşım set up dosyasını sildi ve oyun da gitti.

piramitimin sadece son kısmı kalmıştııı.

yaptım, yapıyordum, yaptıım, yapamadıııım.

ağla1.
    (maria elena, 09.03.2010 16:37)

© 1923 - 2010 itü sözlük (buraya numaratör koyduk yılı kendi artırıyor artık)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük duyurular  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil
havadis:  itü sözlük blog  ·  twitter  ·  friendfeed  ·  facebook