lulu 

adana çık aradan

1. üçüncü nesil yazar. hoşgelmiş.
    (mosquito hunter, 26.03.2006 01:29)
  2. ayrıca saçları lüle lüle olan, kırmızı elbiseli, tombik yanaklı bir çizgi film kahramanı.
    (bkz: hey gidi günler hey)
    (viola, 26.03.2006 17:13)
  3. kardeş türküler'in doğu albümündeki güzel bir şarkının da adıdır.
    (chaghdash, 28.03.2006 22:46)
  4. (bkz: çiçek kız)
    (beybabacan, 18.04.2006 16:18 ~ 16:36)
  5. @939441 girisindeki "aslan kaç paraparapom" (burda yerden iki dal parçası alıp vuruyordu) replikli gülşah filmi detayı ile beni ortadan ikiye ayırmış dönerci ustası, jedi.
    (palanthaser, 12.09.2006 12:53)
  6. bu hatun sahneye çıkınca kıyafetinin altından beyaz donu gözükürdü.
    bana da ilk abim söyledi, valla billa.
    (venom, 15.02.2007 23:10)
  7. (bkz: lulu on the bridge)
    (floydzede, 15.02.2007 23:39)
  8. tam hatırlayamadım ama ortaokul ya da ilkokulun son yıllarıydı, her sabah okula gitmeden önce kahvaltı ederken bir türkü programından sonra yayınlanırdı bu çizgi film. çocuk aklımla çok sevmiştim sahiden.. anlamızdım şarkısında ne dediğini tabi ne uyarsa diyi verirdim müziğinin üstene. hala hatırlıyorumda ''hele lulu hele lulu leluluuu'' gibi bişidi.. annem de takdir ederdi lulu'yu iyi mesajlar da verirdi demek ki.
    nezamn bişi olsa aklıma gelse paylaşmaya çalışırım birileriyle ama ne yazık ki çok insan bilmez. tabi sabah 6 buçuk civarından yanınlanması bunda etken olabilir. kızmıyorum zaten kimseye..
    en nihayetin de sadece ben izlmemişim lulu'yu şimdi şimdi birilerini buluyorum konuşcak. nezaman eski çizgi filmlerden konu açılsa çocuksu bi mutluluk kaplar içimi heycanlı heycanlı anlatırım ağzımdan salyalar saçarak..

eskiden lulu vardı hatırlarmısınız?....
    (yumiyum, 16.02.2007 16:23)
  9. malesef ne kadar güzel bir çizgi film olsa da hiç kimse tarafından bilinmez. her türlü çizgi filmden haberdar olduğunu öğrendiğim kimselere bir hevesle "peki ya lulu, lulu'yu da biliyor musunuz?" sorusuna henüz daha olumlu bir yanıt alamadım.
    (snowberry, 15.03.2007 14:00)
  10. evet hiç bir masraftan kaçınmayıp sizin için giriş videosunu buldum:
    http://www.youtube.com/...
    (orbit surfer, 06.06.2007 02:02)
  11. bu isimde bir çizgi film vardı baş karakter luluydu.en yakın arkadaşı tobe hayatımda taktığım en iyi lakaptır.sınıfta bir çocuk ona çok benziyor diye ona o isimle hitap etmeye başladım.sonra lakap çocukla özdeşleşti.öyleki çocuğun soyadı şahindi.herkes çocuğa tobe şahin diyordu.övünmüyorum ama yapmışız işte zamanında abukluklar.
    (des, 26.06.2007 23:47)
  12. asfur talli mni şşibbek we elli ya lulu
    xabbini andek xabbini daxlek ya lulu

iltillu inta min wayn alli mi n hudud i-ssema
    iltillu cayi min wayn elli min beyt-il ciran
    iltillu xayef min min elli min-afas girban
    iltillu rişatek wayn elli farfatha zeman

nizlet axaddu dam-a we cnahatu mitkiyyi
    we thadda bilard we kal beddi imşi we ma fiyyi
    dum maytu\'a kalbi u sar yitwacc\'a \'ala cruhatu
    kbel ma ykesseri-ilhabs itkesser sawtu wi cnahatu
    (mornemeses, 24.08.2007 01:03)