belki ilginizi çeker
  1. · ludovico einaudi
  2. · şanışer
  3. · a clockwork orange
  4. · boylumlama
  5. · şirret olmayan görümce
  6. · sözlük yazarlarının ilk kankaları
gündem
  1. · galatasaray
  2. · 15 kasım 2009 galatasaray fenerbahçe basket maçı
  3. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  4. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  5. · üniversiteyi ingilizce okumayı marifet sanmak
  6. · author
  7. · yaran diyaloglar
  8. · 7 4 yetmedi mi
  9. · celal pir

ludovico  

1. a clockwork orange adlı başyapıtta, alex'in "tedavisi"nin yapıldığı tıbbi merkezin adı. tedavi de ludovico tekniği olarak geçer.

ayrıca 6. nesil yazar. hoşgelmiş.
    (trapped scorpion, 22.04.2009 16:12)
  2. dokuz eylül üniversitesi hukuk fakültesi itü sözlük anabilim dalı öğretim görevlisi.
    (luto, 29.04.2009 01:01)
  3. sözlükdaş arkadaşın mahlasından esinlenerek bkz: ludovico einaudi.
    (yesilcuppelipenguen, 21.05.2009 07:51 ~ 02.06.2009 04:39)
  4. mezun filan olmuyo (bkz: gizli bilgi)
    görmicez duruşmalarda "itiraz ediyorum" nidalarıyla filan.. kurban olsun o duruşmalara itiraz etmelere. hıh...
    çok hızlı bulaşık yıkar bak onu da ekleyeyim. yalnız o gurmelikle harcanıyo buralarda ne diyeyim; sözlük sana söylüyom yazarlar sen anla...

edit: çok hassas bi bünyesi var. zor bulunan cinsten. ölümüne kankamdır dokunanı yakarım lan!!!

edit 2: yemeği yedik ben elimi yüzümü yıkayana kadar bi baktım bulaşıklar yıkanmış mutfak pir-u pak.. valla bulaşık makinesi diil bundan alıcan eve bi tane. o kadar yani..
    (bi arkadaşa bakıp çıkıcam, 02.06.2009 22:21 ~ 05.06.2009 02:18)
  5. (bkz: @3609187)

bir gün gelecek yarım milyon dolar parası olacak. girişimci ruhu ona " tofaş kuş serisi " yapılandırma ve canlandırma ilhamı verecek. ve kendini otomotiv sektöründe bulacak. malzemeden çalmayacak. söz verdi. euro n cap olmasa bile ankara ostim sanayiiciler birliği güvenlik testine maruz bırakacak kuş serisini. " yerli malı yurdun malı , herkes onu kullanmalı " prensibini benimsemiş bu girişimci ruh otomotiv sektöründe özellikle 2. el araba piyasasının sadece yerli arabalardan oluşmasına büyük katkı sağlayacak. başarılar diliyoruz kendisine.
    (ch, 20.06.2009 17:29)
  6. şanışerin ilk solo albümü.
    (point guard, 09.09.2009 01:46)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil