hım'in 4. albümüdür.kapağında siyah üzerine altın renkli heartagram vardır.
gelelim tracklist'e:
1. buried alive by love
2. funeral of hearts
3. beyond redemption
4. sweet pandemonium
5. soul on fire
6. sacrament
7. fortress of tears
8. circle of fear
9. endless dark
10. path
11. love's requiem (digipack bonus)
him'in ön ayak olduğu, önceleri goth metalden sayılan, artık heavy metal'in ayrı bir alt türü olarak kabul edilen müzik türü. tabi him'e ne kadar heavy metal grubu denebilir o da ayrı bir tartışma konusu. gene de iyidir keratalar.
bu türü him'in reklam malzemesi olarak da görebiliriz.him iyi gruptur o ayrı ama love metal bir gruba yakıştırılacaksa bu whitesnake olmalıdır kanımca.
him in promosyonlarında vazgeçemediği tanımı. bazı eleştirmenler tarafından da böyle bir müzik türü * olduğu söylense de pek ciddiye alınmamalıdır. zira heavy metal ve türevleri aşkın sevginin değil isyanın müziği olarak nitelendirilir.
@711438
gerekli ayarı aldıktan sonra hemen yazıyorum efendim.
entep in bağrından kopup gelen, muhabbeti hoş arı. zirvede eğlenmemi sağlayan insanlardan. şu gitar olayını ilerletiyim, hakkında hain planlarım da olacaktır*
kendisi samimiyet katsayısının epey bir yüksek olduğunu göstermiştir. ayrıca beni ismimle çağırması bendeki yağları eritmiştir kendisini en yakın zamanda görmeyi planlamaktayız.
sıcak kanlı arı...zirvede masasına kurulup kaldığımız hoş sohbeti ile bize hoş bir gece yaşatan bilge...antepin baklavasını istanbulda nerde bulacağımızdan tutun da entel müzik sohbetine her telden vuran, geyiği ile bizi koparan, verdiği ince ayarlar ile ince zekasına hayran bırakan bücür* en kısa zamanda yeni bir zirvede sohbet etmeyi isterim...
havuzlu sitedeki villasının yanı sıra geniş ve ferah odasında puff puff minderler olduğu, alkol sınırını aştıktan sonra da bu minderlerde yayıla yayıla sızdığı kulağımıza geldi..
bu muhterem ve dahi cennetlik insanın nickini tesadüfen nekropsi başlığında görmemle, yaklaşık 1.5 aydır değişik aralıklarda aramakta olduğum, artık illet ettirme derecesine gelmiş nekropsi'nin mi kubbesi albümünü "linki filan varmu baboli sende?" tarzı yavşak bir yaklaşımla kendisine sordum. buraya kadar herşey normaldi. işler buradan sonra kızışıyor. kendisi önce "bakayım bea kızanım." dedi. halen her şey normaldi. fakat kısa bir süre sonra kendisinden gelen, bünyesinde albümü indirebileceğim bir link bulunan mesajı görünce.. aman danrım. hala ellerim titriyor. kendimi kontrol edemiyorum. burada bırakmak zorundayım. özür dilerim.
metal müziğe kıyasla çok daha hafif ve az emek harcanmış melodilerle bezenen,gerçekten metal müzik seven birini asla tatmin edemeyecek,özellikle yeni yetmelerin pek bir bağrına basıp,çok pis metalci oldum triplerine girmelerini sağlayan piyasa müzik türü.arada sırada basit olmasına rağmen iyi şarkılar da çıkarabilen bir türdür.çok fazla dışlamamak lazım.
love metal diye bir tür yoktur.olmayacaktır.him bir kere metal grubu değildir.ayrıca aşk, metalin birçok türünde bahsedildiği gibi hali hazırda doom metal ve gothic metal türlerinin ana söz malzemelerindendir. him'in bir albümünün adı olmaktan başka bir anlamı yoktur. mtv'nin her dediği doğru olacak değil yani... takılmayınız, "love metal dinliyorum." ve ya "love metal var." diyenlere gülünüz geçiniz.
him grubunun vokali ville hermanni valo'nun "tarzınız ne?", "müziğinizin türü ne?" gibi sürekli sorulan sorulardan bıkarak bi anda verdiği cevaptır. anlamayanlar varsa şöyle açıklayayım. kısacası taşak geçerek cevap vermiştir. ama demesiyle beraber herkesin beyinde "love metal" diye bi tarz oluştu. lan sanki adam her yerde çıkıp biz love metal türünün önderiyiz, bizden başka yapan yok, love metal bizim metal dünyasına kazandırdığımız bir türdür gibi demeçler veriyor.
love metal, him (his infernal majesty) grubunun bi albümünün ismidir. öylesine verilmiş bi cevap için bu kadar kafa yormayınız. heralde adam da biliyo ne tür müzik yaptığını. ilginçlik olsun diye de söylemiş olabilir malum artık baya ünlü grup söz konusu him; ayrıca iyi para kazanmaktalar.
forumun * kedi yavrusu.
kah dertleştiğim kah tartıştığım ama çok çok sevdiğim küçük adam.
az biraz şımarıktır,ilgi,şefkat ister.ilgisizliğe gelemez.
vefalının önde gideni,bulunmaz dostlardan.
kafamda, "gusta ve alfredo soslu makarna" bu zatı muhteremle bütünleşmiştir artık. kardeştir o, her ne kadar benden büyük olsa da...
böyle sevilesi saçları karıştırılası insandı bir zamanlar, ama o saçlarını bir gece ansızın hokus pokusla kısaltmış ve beni çok üzmüştür.
günün en olmadık vakitlerinde yaptığı davetlerle gönlümü hoş tutmayı bir borç bilmiştir. sözlüğe geri dönerek beni dumura da uğratmıştır. ama iyi etmiştir iyi.