belki ilginizi çeker
  1. · air
  2. · sing sang sung
gündem
  1. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  2. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  3. · cehennemin girişinde yazan söz
  4. · ezel
  5. · 8taş deyip f3n3rbahç3 lafına bozulan ezik fenerli
  6. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  7. · disko kralı
  8. · solculuk ve kürtçülük
  9. · m harfi ile yapılan pekiştirme

love 2  

1. fransız ikili air'in 6 ekim 2009'da çıkacak (the virgin suicides'ı da sayarsak) altıncı stüdyo albümü. prodüktörlüğünü kendileri yapmış bu sefer.

ilk cümlede çıkacak dedim, biliyorum ama albümü dinlemiş olmam kimseyi şaşırtmaz herhalde. bir kere legal yoldan dinlenebildi, air'in 28 eylülde 24 saatliğine bir site açtı ve isteyenlere albümü baştan sona dinleme imkanı verdi. müzik endüstrisi bu modeli de bir yere not alsın lütfen. bir de düştü zaten internete falan. boş durmayayım diye dinledim ben de. (ben masumum hakim bey)

biraz moon safari, biraz 10 000 hz legend, biraz talkie walkie, biraz da pocket symphony var love 2'da. daha önce yaptıkları her işe benziyor ancak hiç bir zaman "aa aynı geçen bikbik albümleri" diyemiyorsunuz. bu güzel bir şey sanırım. genel olarak moon safari'deki new wave havası, 10 000 hz legend'daki rock stili, talkie walkie'deki synth'ler/ambianslar ve pocket symphony'deki akustik entrümanlar alınmış; ortaya güzel, pek güzel bir albüm çıkmış.

tracklist şu:

1 do the joy
    2 love
    3 so light is her footfall
    4 be a bee
    5 missing the light of the day
    6 tropical disease
    7 heaven's light
    8 night hunter
    9 sing sang sung
    10 eat my beat
    11 you can tell it to everybody
    12 african velvet

not: kısmetse bugün yarın muse-ink'te olur. ayrıca love 2 ismi sanki abraham sweetsound'dan çıkmaymış gibi.
    (noscho, 30.09.2009 10:59 ~ 11:00)
  2. 1 ekim itibariyle sanal müzik piyasalarında yerini almış,aslanlar gibi warez forumlarında fink atmaktadır.
    (sunburn, 01.10.2009 14:58)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil