görseller
louis vuitton 

belki ilginizi çeker
  1. · champs elysees
  2. · agatha
  3. · pahalı olan en iyi olandır
  4. · nası okuncak şimdi bu
  5. · istinye park
  6. · pembe hummer
  7. · eminönündeki lacoste t shirt çılgınlığı
  8. · camper
  9. · tuğba topbaş
  10. · burberry
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · bir kadının bilmesi gerekenler
  2. · aylin aslım
  3. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  4. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  5. · domuz gribi
  6. · tunceli alevileri dinsizdir
  7. · ugg düşmanı ezik kızlar
  8. · yardımı yanlış anlayan kız modeli
  9. · nostaljik bilgisayar oyunları

louis vuitton  

1. genelde lv desenli aşırı derecede pahalı,küçücük çantaları 200-300 dolar olan ayakkabı,çanta markası
    (bettyboop, 16.03.2004 22:30)
  2. dünyanın en pahalı çanta markası aslında hemen hemen bütün deri ve mamülü türü ürünleri türkiyeden gider ama nedense bu marka en pahalı haliyle turkiyede satılır
    (athelas, 16.03.2004 22:31 ~ 18.03.2004 21:16)
  3. ayrıca nerdeyse herkeste taklidi bulunan çantaları da mevcuttur.gördüğünüz çoğu,üzerinde lv ve yıldız desenleri olan kahverengi çanta sahtedir
    (bettyboop, 16.03.2004 22:35)
  4. en son reklamlarında jennifer lopez'in yer aldığı,her kadının bir tane sahip olmak isteyeceği deri markası.
    (miss piggy, 18.03.2004 21:03)
  5. kapalıçarşı'da çok benzer taklitlerinin yarıdan az fiyata satıldığı bilinir. ayrıca o kadar çok işportaya düşmüş ki kanaatimce mal olmus bir marka.
    (grey day, 18.03.2004 21:47)
  6. hayatlarında hava cıva ile uğraşma dışında başka hiç bir uğraşları olmamış nevrotik (ve büyük ihtimalle aldıkları yoğun antidepresan ve sededatif ilaçlardan dolayı gizli madde bağımlısı)hatunların kişiliksizliklerini dışa vurabilmeleri üzerinden çatır çatır para kazanan; son yıllarda özellikle türkiye pazarında patlama yapan deri eşya markası *
    (nonscholasedvitadiscimus, 19.03.2004 20:01)
  7. dünyadaki en pahalı çanta markalarından biri. orjinal louis vuitton çantalarının özelliklerinden biri derilerinin vegetal* olmasıdır.
    en iyi louis vuitton çanta taklitleri çeşmededir. istanbulda heryerde satılan louis vuittonlar dandiktir **. fakat çeşmede çantalar vegetal derili hatta seri numaralıdır.
    orta boy orjinal çanta 1500 euro iken, çeşmede sıkı bir pazarlıkla bunu 150 milyona almak mümkündür.
    (nesseja, 26.11.2004 20:07 ~ 20:08)
  8. roma' daki çok katlı mağazasına müşterilerin onarlı gruplar halinde alındığı, bu nedenle mağazanın kapısında uzun kuyruklar oluşan marka.

yanımdaki hatunun yarım yamalak italyancası ile öğrendiğine göre; mağaza içinde çok sayıda insan bulunması nem oranını değiştirmekte, bu da deri ürünlerin renginin bozulmasına (koyulaşmasına ) sebep olmaktaymış. ne derece doğrudur bilemem.

türkler tarafından en çok ayakkabı ve çantaları bilinmesine ve taklit edilmesine rağmen, eşarptan elbiseye, köpek tasmasından plaj havlusuna kadar envai çeşit ürünü vardır.

bir eşarbın bedelinin, bir ispanya seyahati olduğu görülerek vazgeçilmiş, ispanya' ya, dali müzesine gidilmiştir. iyi yapılmıştır.
    (sugibiazizol, 11.05.2007 21:56)
  9. çakması bütün tikky kızların kolunda.sanki milyonlar döküp almışcasına,biz çakma olduğunu anlamayacakmışız gibi de havalı havalı gezmezler mi.gayet komiktirler.zaten nedir bu lv merakı anlamam hiç güzel değildir çanta desenleri,ayrıca yolda gördüğümüz her 10 kızdan 9unda olduğundan kolunuza takıp dışarı çıktınız mı önünüze gelenle pişti olursunuz.yani gerçek veya çakma almak çoook saçma.
    (glitter, 30.05.2008 17:26)
  10. orda burda görülen modellerinin hepsi taklit olan marka , nişantaşı , istinye park ve suadiyede olmak üzere istanbul sınırlarında 3 mağaza açmış bulunan , fransız moda devidir...

louis vuitton adı altında satın alınan bir ürüne verilen paranın % 90 ı isim hakkıdır , zira louis vuitton çantalar öyle acayip kaliteli ürünler falan değildir , su geçirmeyen ürünleri , altın kaplama fermuarları vardır evet ama 1500 liralık bir çantanın maliyeti louis vuitton şirketi için 100 milyon civarındadır...

şu sıralar marc jacobs markanın creative director lüğünü üstlenmektedir , ki , louis vuitton giyiyorum diye gezinen dünya sosyetesinin tanıdık simalarındaki louis vuittonların 95 % si taklit ya da vintage ürünlerdir , hiç kimse enayi değildir anlaşılacağı gibi...

en iyi satıldığı ülke japonyadır , japonyada kadınların 93 % sinde , en az birkaç louis vuitton ürünü bulunmaktadır , ki tüm dünyada lüks olarak kabul edilen bu marka , japonyada bir norm haline gelmiştir...

fiyatları bir çok markadan pahalıdır evet ama , louis vuitton yani bir zamanların pahalı çantalarının ismi , son günlerde rakiplerinin yanında ucuz kalmıştır...

lvmh grubu içerisinde yer alan , fendi ve celine markalarından almak , louis vuitton almaktan daha iyidir , özellikle , celine , daha pahalı olmakla birlikte , özgün ve çok şık modeller ürettiren , bol seçenek sunan , fransanın en prestijli markalarından biridir....
    (yvessaintlaurent, 30.06.2008 22:06)
  11. champs elysees de 5 katlı mağazası bulunan firma.
    (faaip de oiad, 18.08.2008 22:57 ~ 22:58)
  12. bu markanın ürünlerini satın alan kişiler genellikle aptal, alışveriş delisi kadınlar olarak bilinse de erkek futbolcular bu markanın valizlerinin müptelasıdır. seyahat edereken görüntülenen futbolcuların ellerinde bu markanın çeşitli çap ve ebatlarda valizlerini görmek işten bile değildir.

hepsi birbirinin aynı model ve renkte olan bu valizler havaalanlarında nasıl karışmaz da ayırt edilir tarafımdan merak konusudur.
    (plastic pearl, 29.08.2009 21:12)
  13. çöp poşeti bile üreten firma.

http://4.bp.blogspot.com/...
    (fakespeare, 10.09.2009 16:35)
  14. ayakkabıları çok dayanıksızdır bu markanın.
    (panavision, 10.09.2009 16:52)
  15. her 5 hatundan 3ünde çantasını gördüğümüz bir çok deri ürünü olan frima..

o çantalar binlerce liraya satılıyor arkadaş, ve sen o çantayı koluna takıp otobüse* biniyorsun ya, işte o an yalansın sen, o an çakmasın.. böyle bir şey yok lan, o çanta gerçekse binmeyeceksin otobüse, taksine atlar gidersin bu kadar basit.. ha bir kısım var ki evet taklit benim çantam diyor, birinci kalite imitayson diyor, ama hoşuma gidiyor deyip alıp kullanıyor, bu gruba saygı duyuyorum bak..

ama öyle bir kesim var ki "orjinal canım çantam belçikadan geldi" diyor.. bu ne lan sanki lv belçika menşeili bir markaymış gibi belçikadan geldi diyor kaltak.. üstü başı abercrombie and fitch, çantası lv tokasıda agatha ama gel gör ki "köpekli tokamı 3 liraya aldım" diyor geri zekalı.. neden?? çünkü o tokanın aslının 30-35 liraya satılan agatha olduğundan bi haber bu sevgili çakma tikican..

bak tatlım 70 lira vererek kyk yurtlarında kalıp, 200-300 lira verip a&f giymeni, agatha toka takmanı yadırgamam belki.. olur lan derim.. ama milyarlık çantayla gelip "ayh belçikadan tabiiii" dersen siktir git oruspu derim sana..

burdan sevgili çakma tikilere sosyal mesaj vermek istiyorum: canlarım madem "bir şeyler/birileri" gibi gözükmek istiyorsunuz en azından çaba harcayın.. lv çanta kullanıyorsanız fransadan geldi deyin (başkentin paris olduğunu ve şanzelize'de eşşek kadar bir lv mağzası olduğunu aklınızın bir kenarına yazın), agatha marka tokalardan haberdar olun, -bi erkek olarak ben biliyorken siz mal mal bakmayın etrafınıza- oturun internette araştırın ne neymiş diye, çakma olacaksanız da 1. kalite aklı başında bir çakma olun.. bir cümlenizin içinde belçika geçiyorsa ne yapıp edip o cümlenin bir kenarına da bira sözcüğünü sıkıştırın ki o inanmamızı istediğiniz sahte gerçekliğinize inanmak için maksimum çabayı harcayalım..

ek: ha bi de ugg bot giyiyorsunuz ya hani, girin bi internet sitesine bakın, ugg gerçekten o renk bot üretiyor mu diye, sora sik sik botlara "ayy gerçek tabii deridenden aldım 599 liraya" demeyin.. akıllı olun..

edit: ulan kaç tane dişi yazardan agatha diye bir markadan habersiz olduklarını belirten mesaj geldi, var lan böyle bir şey ben uydurmadım.. hem nasıl bilmezsiniz lan, kendimden şüphelendim şimdi gizli eşcinsel miyim neyim anlamadım ki..
    (adnan, 24.10.2009 21:53 ~ 02.11.2009 21:32)
  16. kanye westin fahri reklamcılığını yaptığı ve hatta spor ayakkabı tasarladığı marka. lui viton abimiz aslında işe sandık üreterek başlamıştır bu da ilginç bir bilgi. şimdiyse eşarbı bile var lan *
    (shameal, 24.10.2009 22:30)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil