belki ilginizi çeker
  1. · lothlorien
  2. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · yeşim salkım
  2. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  3. · ugg
  4. · aylin aslım
  5. · yaran diyaloglar
  6. · domuz gribi
  7. · boylumlama
  8. · sözlük bana gotik hatun buldu
  9. · ödemeli arayan eski sevgili

lothlorien stilinin verdiği huzur  

1. yaratıcısı camel'in stil konusundaki başarısını kanıtlamıştır sanırım. başarılı gerçekten..
    (kertenkelebek, 01.05.2009 01:45)
  2. (yata yata paslandık, 01.05.2009 01:45)
  3. bu stil göz yorgunluğu sorununu ortadan kaldırdığı için kişiye huzur veriyor ve kişi yazacağı giriye odaklanabiliyor . bu sayede giriler daha anlamlı ve daha faydalı olabiliyor.
    (merlot, 01.05.2009 17:37 ~ 23:30)
  4. şahsım tarafından bi türlü ulaşılamayan huzur. çok kısa bi süre dayanabildim lothlorien stiline. belki de o renk tonlarını sevmediğimden olabilir, içim kapandı.
    (bkz: zevkler ve renkler tartışılmaz)

baskılara dayanamayaraktan gelen edit: stile kötü demedim, hatta yaratıcı ve hoş ama başlıktaki huzuru bulamadım sadece.
    (hübsches baby, 01.05.2009 20:18 ~ 20:23)
  5. renklerin sakinleştirici özelliğinden ve insanın hoşuna giden küçük ayrıntılardan gelir. bu huzurun aynısı kadimde de vardır. zaten aynı ustanın elinden çıkmışlardır, pek bir güzeller.
    stiller arasında çok sevdiğim bir de kuzuk var, o da çok şirin. giri yazılan yerdeki pofidik kuzunun göbeğine kafa sokasınız gelir.
    (vjeshtitza, 01.05.2009 20:29)
  6. önce bir noluyor lan dedikten sonra, akabinde geçen birkaç dakikanın sonunda, boş boş da olsa monitore bakmaya sebebiyet verebilen tasarım.
    (aphross, 01.05.2009 20:34)
  7. şahsımı kollarına alan huzur... uyudum uyuyacam...

not: deney sadece şahsım üzerinde uygulanmıştır. her bünyede farklı huzur kaynakları yaratabilir.
    (alerion, 01.05.2009 23:11)
  8. öyle bir huzur ki sanki karayiplerde sevdiceğinle tek başınasın gibi.kadimden başka stil kullanmam derdim, bu stili görene kadar, nasıl bir sanat ruhuyla yapıldıysa artık çok huzur veriyor durduramayoruz. emeği geçen yazara bir çok kez teşekkür etmek gerekiyor. ama bi sürü giri girmiycem. şimdi bu gazla bi tane daha bundan daha güzel bir stil yapar, ben yine yanılırım. böyle bir şey yaşansın istemiyorum. ayrıca çok huzurlu bir stil de uyku getirmiyor, insanın baktıkça bakası geliyor.
    (simliboya, 01.05.2009 23:17 ~ 23:26)
  9. orta dünya'da yazıyormuş gibi bir huzur sanki. sanki bir frodo falan çıkabilecekmiş gibi ekranın bir yerlerinden her an.
    (mandalinaya parmağımı soktum parmağım şişti, 01.05.2009 23:19)
  10. şu an denemekteyim. sırf başlığın reklamına kanıp deniyorum evet.

bu arada norah jones ile ikiye katlanabilecek bir huzurdur kendileri. deneyin, memnun kalmazsanız paranız iade. böyle muhteşem huzurlu bir kafede bulabileceğiniz bir huzur. karşınızda sahneye çaıkmış canlı performansta norah jones... hoş.

ama ben klasikleri severim o yüzden şimdi yine eski kırmızılı stile dönüyorum.
    (beyazleblebi, 01.05.2009 23:22 ~ 23:43)
  11. başlıkta yazılanlardan mütevellit gaza gelip denediğim 10 dakika sonra huzur değil, şu güzelim cuma geceme hüzün kattığını farkettim. benim maalesef alamadığım huzur olmuştur. belki de çok düz bir adamım. yüzeysel, yarrak gibi bir adamım. o yüzden olabilir.
    (you don t goff me, 01.05.2009 23:27 ~ 23:29)
  12. öyle bir huzur ki, beni hipnotize etmiştir. huzurdan uykum gelmesine rağmen ekranım yeşil yeşil duruyor hala...
    (alerion, 01.05.2009 23:36)
  13. sözlüğü daha samimi ve sıcak hale getirmesinden kaynaklı bir yayılan huzurdur. renklerin insan psikolojisi üzerindeki etkisi bu olsa gerek.
    (merlot, 02.05.2009 00:17)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil