gündem
  1. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  2. · aşk
  3. · sözlük yazarlarının itirafları
  4. · darwin i bitiren balık
  5. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  6. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  7. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  8. · yeopgijeogin geunyeo
  9. · mundar

lostforum gen tr  

1. teoriler sayfasını ziyaret etmemle "ohş" tepkisini vermeme neden olmuş sitedir.
    (whentheclockstrikesmidniteimontheprowloflove, 23.04.2007 20:13)
  2. kayıt olmak için ne zaman girsem karsıma aşağıdaki mesajla çıkan site.hala kayıt olamadım orası ayrı tabii..
    "bu ıp adresiyle zaten bir kayıt yapıldı. güvenlik sebepleri nedeniyle aynı ıp adresiyle yalnızca bir kayıt işlemi yapabilirsiniz."

düzeltme 1: ayrıca su mesajı da veriyor: güvenlik sebepleri nedeniyle bir kayıt işlemi her 200 saniyede bir yapılabilir. eğer bu sayı aşıldıysa, beklemeniz gereken süre 163 saniyedir, süre bitiminde yeni işlem yapabilirsiniz.
    163 sayısına takılmayınız 200 den geri sayıyor işte.

düzeltme 2:statik ip ile çalıstıklarından böyle üyelik sorunlarıyla karşılaşılabiliniyormuş.ben bi kaç defa deneyerek çözdüm sorunu ancak forumun adminine mail atınca da üye olunabiliniyormuş.yardımları için desmond a teşekkürler..
    (kingpin68, 23.04.2007 20:28 ~ 29.04.2007 17:40)
  3. mükemmelden biraz daha iyi bir lost forumu. türkiye sınırları dahilinde 1 numara. epeydir bakınırım bu siteye, hala da okumadığım yüzlerce başlık var. maşallah.
    (camel, 23.04.2007 20:32)
  4. türkiye'nin cidden en iyi lost sitesidir..muhabbet seviyeli, çok kavga gürültü yok, spoiler uyarılarında dikkatli, dizaynı ile yormayan, her tür konuda sorularıızı cevaplamaya hazır değerli üyeleri ile yerini sağlamlaştırmış bir forumdur..
    (zeus, 30.05.2007 10:02)
  5. ömründe hiç lost izlememiş biri olmama rağmen zeus'un tavsiyesi üzerine kaydoldum bu foruma. forumda sadece lost muhabbeti dönmüyor ki; bu takılmam için önemli bir kriterdir. özellikle anime kısmı şahane. tamam muhabbet falan yok animeler hakkında. öyle güzel yorumlar da yok ama çok kral linkler var. bir nevi sömürgen bünyeler için birebirdir. ayrıca forumda sakın bok yazmayın. ayıptır, yüzünüz kızarır akabinde yazdığınız bütün mesaj silinir. ahh ulenn ege denizi sen anlamadın ya beni, ben esas ona yanarım. bilsem yazar mıydım öyle bok falan. dışkı, gaita falan yazardım. gitti cillop gibi mesaj ya neyse.*
    (h376, 30.05.2007 15:41 ~ 07.06.2007 18:46)
  6. şu anda ulaşım yok bu siteye. ne oldu ne bitti merak etmekteyim. zira türkçe lost siteleri arasında gerek yazar sayısı gerekse de barındırdıkları bakımından ayrı bir yerdeydi.

umuyoruz ki sezon başına kadar geri döner.
    (sycrone one, 18.12.2007 15:01)
  7. başka hiç bir sitede olmayan bir aplikasyona sahip forum sitesidir,ana sayfasını açtığınızda gün içinde oynayacak-oynayan dizilerin sezon ve bölüm bilgilerini verir.

(bkz: canım benim)
    (shira, 19.11.2008 23:20)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil