- insanları suda deve güreşi oynamaya teşvik eder
- suda boy verir
- sefa pezevengi nası olunur gösterir
- kafa karıştırır
- içer içer gece de çadırda horlar...
kate: oh my god... what is that?
hurley: holly shit, we have to run.
sawyer: what the hell is goin' on?
jack: we gotta hurry, follow me...
locke: i'll stay here and protect you from that bastards.
mahmut: ne diyonuz lan ağuğakoduklarım!?!
bize bişey olmaz diyerek tüm ambarlara öncelikli olarak kendisi girmek isteyecektir. ayrıca lostmania adlı bir devlet kurup ne mutlu lostum diyene temel felsefesini tüm adaya yerleştirecektir.
jack: kanaması var, gel mahmut tampon yapmak lazım...
mahmut: pıhıhı
jack: iyice bastır, canını yakıpta bağırttırma...
mahmut: kihkihkih
jack: ne sırıtıyon lan iki saattir?
mahmut: hiç abi, sinirlerim bozuldu...
jack: neyse kate gel sen de şunu tut.
mahmut: puhahaha
tuvalet meselesini okyanusta halleder. ayrıca kenardan köşeden 2 taş bulur kale yapar. dharma bira kutusunu ezer herkesi futbola çağırır. sonra top onun olduğu için kadroyu o kurar. hurley'yi kaleye atar tabi*.
+ hüseyin abi , gel ya şurada yaparız mangalı
- tamam , denize karşı hazırlayalımda kate'e mangal yediriyim olm , kaç gündür bakışıyoz kızla
+ hehe tamam abi , sende az değilsin ha !
- tabi lan ne sandın...
+ hey mr. mustafa and mr. hüseyin what are you doing? ( nabıonuz lan böyle kuytuda ? )
- mangal + mangal ? what does it mean ? ( o ne demek amına koyim ? )
- (bağırarak) ettt ettttt!...yağın üstüne atmak sennnnn! cısttttt , grill lan grill
+ oh okey then. see you later guys! ( tamam o zaman ben şimdi ziktirip gidiyim , pişirince gelir otlanırım )
- la mustafa bi bak bakalım desmond dönmüşmü avdan! şöyle güzel etine buduna dolgun bişi vursada afiyetle yesek.
+ abi domuz vurmuş ya , nabıcaz ?
- lan sokarım domuzuna müslüman adam yermi domuz ?
+ ee napcaz ?
- dur bi konuşam..
+ selam desmond birader...
- yes brada! ( buyur kardeş )
- ormanda keçi , koyun falan yok mu ?
+ what ?
- zzzztt erenköy . pauhaha şey diyom koçum ya , biz müslümanlar domuz yemeyiz de...
+ oh yes yes i know ( biliyoz biliyoz )
- yani ormanda diyorummmmmm! keçiiii! koyun falan!!! yok muuuu!
+ easy easy ( yavaş lan yarram )
- he iysi amına koyim iysi ....
- lan olm mecbur domuz yiycez lan
+ napalım abi ölcek değiliz ya yeriz artık allah affetsin!
- desmond dan da içki alalım da bari , kuru kuru gitmez
+ evet abi haklısın
- ulan domuz yiyom , bu kılkuyruklarla uğraşıyom , kate vermezse yakarım bu adayı!
+ merak etme abi senden yakışıklısını mı bulcak bu adada
- eheheh demi lan
+ tabi abi
- haydi haydi az laf çok iş
+ peki
erkek olması halinde muhtemelen iki günde bir midye yiyecektir. bütün sarışınlara sarkacaktır.
ilk others baskınından sonra "o amuğa goduklarımı bulmassam bana da berkecan demesinler" diyerek ormana dalacaktır.
hatch keşfedildiğinde televizyon da var mı diye soracaktır. (izleyeceğinden değil fener naaptı diye merakından)
eti helal hayvan arayacaktır.
bayram sabahları kıble ne tarafa diye merak edecektir.
bayramı merak edecektir.
ayrıca flash backlerde çok eğlenceli olacaktır.
-jack kardeş benden duymuş olma ama bu sawyer ipnesi var ya senin kate i hatch ta çekirdek gibin çıtır çıtır çitliyor
haberin olsun ...
-------------
-abi yeni başka insanlar bulmuşlar...adada bizden başkalarıda varmış !
-kız da var mı lan güzeller mi bari ? burdakiler iyice bakımsızlaştılar bi b.ka benzemiyolar artık ...
türk: la sawyer! sana bişey dicem ama kızma. sen niye öle yürüyon abi. allah boyun vermiş, kullansana. karizma yapcam diye şu yürüyüş şekline bak. senin gibi yürüyen bi kişi daha yoktur dünyada valla. ehehe
sawyer: sanane bundan bıyıklı. sen beni bırak da şu jack'in konuşurken kafasını titretmesi yok mu, gıcık oluyorum.
türk: he ya. o da ayrı bi arıza. ama bence kate yüzünden gıcık oluyon gibi.
sawyer: senin başka işin gücün yok mu. git balık tut, domuz avla ne bileyim 108 dkda bir sayı giriliyomuş, git öğren bişeyler. sayılar ne diye sorsam sölicen mi. yok. siz türkler çok garipsiniz.
türk: ya abi şimdi o söylediklerini yapmanın bi anlamı yok. ben 3. sezonu bitirdim, burdaki işler çok garip. sen daha ne gördünki. 3 sezon daha devam etcekmiş galiba, sonlara doğru kılımızı kıpırdatırız. ayrıca kate jacki seviyo. sölemicektim ama şimdiden bilki sonradan acı çekme. aşk acısını bilirim ben.
- desmond kardeş şimdi sen geleceği görüyom diyon ya
- yes brother
- ya gördüklerin geleceğe değil de geçmişe aitse.
- !!??
- yaa, böyle teoriler de var. lütfen gözönünde bulundurunuz. ok?
- ne diyon lan göt.
- oha, sende mi türksün yoksa. anlamalıydım zaten memleket nere. kendimi burda o kadar yalnız hissetmiştimki. hadi bida göt desene bana.
heyecanla uçağın düşüşünü diğer kazazedelere anlatacaktır; şöyle oldu, böyle ikiye ayrıldı, o sırada şunu yapıyodum, ''dedim noluyo mına koyim'' şeklinde...
türk: hurley napıyon lan orda. yavaş ye olum boğulacan.
hurley: hey duude, sen de alsana.
türk: ..................................
hurley: bişey söle dostumm.
türk: dur lan altyazılar geç geliyo. senin gibi doğuştan ingilizce konuşamıyom ben kıvırcık.
hurley: what?
türk: yok bişey sen zıkkımlanmana devam et. ben bu bs playerin varya, ctrl sağ yapınca düzelmesi lazımdı.