lost ne lan   

adana çık aradan

1. sorulması son derece tehlikeli olan sorudur. şimdiye kadar hiç lost izlemediyseniz ve sık sık görüştüğünüz sevgiliniz, gitmeniz gereken bi okulunuz, çalışmanız gereken bir işiniz vs. yapmanız gereken bir iş varsa hemen bu soruyu kafanızdan çıkarmanız gerekir yoksa yayınlanan ve kolayca bulabileceğiniz 54 bölüm süresince hiçbir hayatsal faaliyet gösterememeniz mümkündür. sevgilinizden ayrılabilir, işinizden kovulabilir, ailenizden bol miktarda fırça yiyebilirsiniz. daha kötüsü cebren ve hileyle geri kalan bölümleri izlemekten alıkoyulabilirsiniz. en kötüsü de 54 bölümü* soluksuz izledikten sonra 40 dakikalık diğer bölümü izlemek için bir hafta veya haftalarca beklemek zorunda kalabilirsiniz. benden uyarması...
    (unconsciousbutterfly, 04.02.2007 17:16)
  2. (bkz: lost izleyenlerin doğuştan loser olması)
    (spotless mind, 04.02.2007 17:19)
  3. dünyanın en mutlu adamının haykrışıdır. zira eğer lost nedir? öğrenmeye başlamak isterse; şöyle hesaplayalım:
    lost şu an 3. sezonunda. 2 sezonu seyretmesi gerekecek. 2 sezon toplamda 50 bölüm etmekte. 50 bölüm 40'ar dakikadan 2000 dakika yapar. bu da yaklaşık 34 saat eder. 6 bölüm de 3. sezondan 6x40=240 dakika= 4 saat
    lost dizisinin yarattığı bağımlılık göz önüne alınırsa, bu insanda 34+4=38 saat aralıksız lost seyretme isteği oluşacaktır.
    38 saat sonrasında ise kişinin ruh sağlığındaki değişimlerle doğru orantılı olarak, 7 günde bir lost dizisini yerine göre digiturk'ten seyretme, yerine göre internetten indirme zorunluluğu doğacaktır.

o yüzden lost dizisinin varlığından habersiz insan dünyanın en mutlu insanıdır. çayır çimen gezmekle mutlu olabilen insanlardır. postmodern pollyannadır. imrenilerek bakılan insanlardır.

lost seyretmenin tek iyi yanı, kate ile yatıp ana lucia ile kalkmaktır.
    (şizofren ev kedisi, 04.02.2007 17:23 ~ 17:27)
  4. devam ediyor olsaydı dikkat şahan çıkabilir'deki cevizkıranda geçebilecek bir soru olurdu.

- lost ne lan faareddin? ha?
    + lost...işte..ingilizcede..kayıp anlamına gelen bi kelime
    - neeaaa? lost ingilizcede kayıp anlamına gelen bir kelime mi?
    + evet sinan bey!
    - lan faareddin sen harbiden gerizekalısın, seeeen harbiden su katılmamış öküzsün
    + ama neden sinan bey?
    - lost, dizidir dizi. lost ingizlizcede dizi demektir. peheeeeyy faareddin peheey
    (camel, 04.02.2007 17:23 ~ 20:11)
  5. x adlı şahıs gelir masaya oturur.pek fazla tanıdığı olmadığından olacak en bilindik ve sevilen olduğunu düşündüğü konudan girerek kendini ortama kabul ettirmeye,kültür düzeyinin yüksekliğini kanıtlamaya çalışmaktadır.ama unuttuğu bir şey vardır ki masadakiler televizyon ile bağlarını kopardı koparacak cinsten insanlardır.

x: ya lost süperdi gene dün.hede hede oldu harika yapıyorlar abi adamlar dizileri.bizdeki gibi abidik gubidik değil yani.bitirmişler olayı.

y: evet evet tabi... z'ye döner ne diyor olm bu tadında yitik sokak köpeği bakışları atmaktadır.

z: abi dizisini yaptılar heralde..
    (angelic, 11.02.2007 04:50 ~ 04:51)
  6. lost izliyorum karizma yapıyorum, lost öyle her yerde yok ben oradan buradan buluyorum demekten hoşlanmayan ve bu yüzden ya da ne bileyim alakası olmadığı için, lost izlemeyen kişi cümlesi... zira izleyenlerin çoğu bu kadar popüler olmadan 'abi kimse bilmiyor yahu nasıl oluyor anlamıyorum' diye yakınırken şimdi korsan cd cilerde bile bölümleri satılıyorken 'anasını satayım herkes izlemeye başladı' diye yakınıyorlar... hakikaten lost ne lan...
    (lülü, 15.02.2007 17:51)
  7. (bkz: what is the matrix ulan)
    (togisama, 15.02.2007 17:54)
  8. - lost ne lan?
    - 0_o
    - lost dedim. o ne la?
    - o_0
    - sen de bilmiyon de mi?
    - ^.-
    - bişeyler biliyorsun. söyle bana.
    - -.^ o bir çılgınlık.
    - ne çılgınlığı? nasıl bişey?
    - ~.o anlarsın.
    - kaş göz yapma içim hoş oluyor ;) ya söylesene yaaaa.
    - herkesi saran bir şey o.~
    - ölecem ya nedir bu lost yaaaa??!?!
    - budur işte ~.o
    - hö?
    - yaaa
    (azwepsa, 15.02.2007 17:55)
  9. (bkz: höst lan)
    (vatman, 17.02.2007 00:23)
  10. (bkz: ne bileyim ben)
    (bkz: ben olmuşum lost)
    (ali kamber, 17.02.2007 00:32 ~ 00:32)
  11. eminim bir zamanlar hepimizin kullanmış olduğu sözdür, yani hepimiz derken şu an lost bağımlısı olmuş ve bu amansız hastalıktan kurtulamayanlardan bahsediyorum. kaç kez arkadaşımdan duyup da ha tamam tamam, hadi başka konu mu yok demişimdir ki şimdi hatırladıkça ona daha farklı nasıl hakaret edebilirmişim diye düşünüyorum. izlenir lost ve sonuç olarak lost ne değilmiş lan denir evet. ha bunu niye uzattım uzun uzun anlattım, izlememiş olanlar şu an bunu bile okuyunca 'aman başlicam artık yaa allaan saçma dizisini ne izlim düşmüşlerse düşmüşler adaya'' diyenler olabilecektir normaldir..ama nedir alıkoyan oturup en azından 2 tanecik bölüm izlemekten? korkamyın bir şeycik olmaz..çünkü şu an lost u 5 milyon kişi izliyorsa belki 3 milyonu lost ne lan demiştir zamanında..
    (catch your dream, 20.02.2007 01:47 ~ 01:48)
  12. -lost ne lan?
    -lost, insanın kendine yakışanı giymesidir abi bence.
    (sürrealist, 26.03.2007 12:49)
  13. lost u bilmeyen bir bünyenin size yönelttiği ilk sorudur iki saat anlatırsınız yok adaya düşüyolar fln hemen aaaa adayamı düşüolar çok klasik derler sonra ilk 2-3 bölüm izlersiniz beraber-ki ilk bölümleri kaç kere izlediğimi hatırlamıorum,izlettiğiniz adam daha sonra yağmurlu bir günde uyuşturucu bağımlısı gibi kapınızı çalarak abi 3. sezon varmı abii abiiiiiii diye beyninizi ziker

-hacı takılalım mı
    +lost izliyorum la
    -lost ne lan
    +bi dizi işte yabancı netten indirip izliyorum
    -netten nasıl indiriyosunki?
    +torrentle fln işte
    -torrent ne olaki
    +ya işte download olayı boşver divx olarak indirip izliorum
    -divx?
    +oha be abi nerde yaşıosun sen
    -ben sılayı izliom süper valla onu izle bak
    +altyazısı varmı
    -ha?
    +en güzeli
    (chladoceran, 26.03.2007 12:56 ~ 12:58)
  14. (bkz: lost ne lan tarikatı)

lost ne lan çok acaip bir tarikattır..

lost'u izlememekte direten bir grup insan tarafında kuruldu..asıl amaçları köşe bucak ha geyiği çevrilen, ha kasıp teori üretilen, ha ne oldu ne olacak denilen, hastalık gibi yayılan dizi olan lost'un yeni bireyler tarafından keşfedilmesine, bu batağa bir bireyin daha kapılıp gitmesine engel olmaktır..

nitekim bir bölüm bile izlemeden bu denli gaza gelen bu grubun lideri çok sık aralıklarla değişmektedir..mütemadiyen "uu, yemişim lost'unuzu" diye artizlik yapan bu liderler teker teker lost'un kader ve gizem dolu ağlarına düşmüş, kendilerini bu serüvene kaptırmışlardır ve 2. bölüm bitmeden "var de mi full sezon?!" diye paniğe kapılmışlardır..ilk seferlerde napacağı bilemeyen ama bozuntuya da vermeyen diğer lostnelan üyeleri artık liderlerini kaybetmeye, lost'a kaptırmaya alışmıştır..

sayıları gün geçtikçe azalmaktadır..altın çağlarını yaşadıktan sonra büyük bir duraklama dönemi geçirmiş..geleceği belirsizdir..ne de olsa işin sonunda duyguları sık değişen insanların beğenileri yatmaktadır..hiç bir şey belli olmaz!

öte yandan lost'u bilmeyen/duymayan kaldı mı ki??

o ne ki?!
    (zeus, 26.03.2007 13:24 ~ 08.08.2007 14:47)
  15. -lost ne lan ?
    +dizi abi çok şahane, izle bence
    -konusu ne lan ?
    +abi 40 kişi ıssız bir adaya düşüyor
    - puhaha o ne lan öyle
    (sert, 26.03.2007 13:51)
  16. merak edip bölümleri arkadaşlarımdan toplamadan önce sorduğum sorudur. zira bazen keşke hala sorsam diyorum, çünkü 3. sezona kadar yayınlanmış tüm bölümleri hızlandırılmış bir şekilde 1 haftada izleyip yeni bölüm için 1 hafta beklemek koyuyor adama.
    (xanax, 02.04.2007 21:55)
  17. (bkz: ona ne içirdiyseniz aynısından istiyorum)
    (steinmetz, 26.04.2007 03:24)
  18. (bkz: çok muhalifim herkesin izlediğini izlemiyorum)
    (cam eldiven, 26.04.2007 03:36)
  19. (bkz: bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp)
    (deaftones, 19.06.2007 22:59)
  20. bu sözü ağzından kaçıran birkaç bölüm lost izledikten sonra, "lost ne lan" diyenlere "hadi lan" diyebilir..
    (dirtypain, 05.07.2007 00:47)
  21. lost u bir türlü izleyememiş, izlememiş, duymamış bünyelerin kolayca söyleyebileceği söz.

(bkz: kendimden biliyorum)
    (bkz: hayır utanmıyorum)
    (bkz: hem suçlu hem güçlü)
    (auryn, 05.07.2007 00:51)
  22. + lost ne lan?
    - lost çok pis birşey. böyle bir dizi şimdi bu.
    + çok dizi var, bunu özel yapan ne?
    - çok karmaşık bir konusu var herşey birbirine bağlı
    + heroes var öyle lost'u iyi yapan ne?
    - ama müthiş atmosfer var kızlar falan
    + kız istiyorsan nip/tuck var, footballer's wives var, özel yapan?
    - ama böyle doğaüstü şeyler var, çoklu falan
    + the 4400, supernatural, joss whedon dizileri güzelim? lost'u özel yapan?
    - ee abi herkes seyrediyor, herkes bağımlısı olmuş
    + hadi indiriyoruz.
    (acyberexile, 09.07.2007 15:05)
  23. giderek herkesin kafasını kurcalayan efsanevi bi soru haline dönüştür, durduramıyoruz.

http://www.writeonit.org/...

(beşamel soslu brokoli, 24.08.2007 16:57 ~ 18:22)
  24. sözlükteki lost başlığını görünce varlığından haberdar olduğum ve o andan başlamak üzere kendi kendime sorduğum sorudur. harbiden lost ne lan
    (the artful dodger, 15.09.2007 02:07)
  25. (bkz: lost ulusların afyonudur)
    (rhgy, 04.11.2007 01:05)