lost ne lan tarikatı 

sayfa  / 3
adana çık aradan

1. (bkz: http://img524.imageshack.us/...)

* * *

efendim, "lost ne lan tarikatı" öncesi hazırlık dersleri için önce sizi şuraya yönlendiriyoruz;

> lost101 (bkz: lost ne lan/@1290268)

öğrendik di mi ne olduğu?! artık burada, madem ukteci direk olarak bana seslenmiş; arka plandaki yer alan, içimi kemiren bazı gerçekleri açıklamak gerekecektir..

bir gün ağzımdan çıkıvermişti, 2005'in sonlarıydı..ee, haliyle; konusu hikayesi hakkında böyle hararetli tartışmalara mütemadiyen yelken açan, gözüne iki gram uyku girmeyip teorem kasan, lost'u düşünmeyi bırakmadan uyayamayan, çarşambayı perşembeye bağlayan gecelerde torrentleri ilk ben indireyim diye alarm kuran, lostpedia'yı ana sayfası yapan manyaklar falan yoktu..çılgınlığa ulaşmamıştı..evet yine herkes izliyordu ama daha adam akıllı bir şekilde, heyecan yapmadan..

arkadaşın tavsiyesine gayr-i ihtiyari bir şekilde "lost ne lan?!" demiştim..

demez olaydım..akabinde lost'u tüm dünya insanlarına yayma amaçlı deli manyak arkadaşım* bana, dinledikten sonra doğal olarak herkesin "ne klişe konusu var lan!" diye çemkirdiği dizinin ilk bölümlerini anlattı..yok uçak var, yok düşüyor, yok mistik birşeyler var, yok acaip birşeyler dönüyor, bok küsür..bak, bak abim de bir aralar öyleymiş, onu hatırladım; (bkz: @1314028) (o zamanlar tabi şeyhlikten çoktan emekli olmuşuz)

neyse, efendim, dile getiren olarak o zamanlar tek dük karşımıza çıkan lost muhabbetlerinde kaçar oldum..benden uzak, allaha yakın olsun dedim..hatırlıyorum, birinci sezon finalini bana söylemekle beni tehdit eden bir manyak vardı..söyle lan ne olacak, hay allahım ya?!?!

gel zaman git zaman, dizileri dc++'dan indirmek için tıkladığım an tarikattan ayrılmış oldum..kurucu üyesi aralarında olduğumdan (lost ne lan diyen ilk 10 kişi!) bir süre daha benden sonra gelen enerji dolu, safkan lost karşıtlarının başkanlıklarına yardımcı oldum, akıl hocalığı yaptım..

ve gün geldi, bir yaz akşamı, ilk bölümünü tıkladım..açıldı, izledim..ne oldu anlamadım..bir daha lost ne lan?! dedim..nedir yani dertleri diye sorgulu gözler ile etrafa baktım..others ne ki?! mahalleden adamları alıp dövdürtürüm onları ben dedim..deli etmesinler beni..dharmaymış, yok efendim monstermış, amanın da amanın claire'miş, kime vereceğini bilemeyen kate'miş, andaval sawyer, keltoş locke'mış..

peh, ilerleyin lan biraz..

* * *

şuanki müritler [65];

azureel
    (nefret kusan)

azwepsa
    (baş mürit)

kilim motifli kazak
    (10 üye gücünde)

chicaloca

whoracle

ichgeheindaskino
    (prison break fun club başkanı)

kitiara uth matar
    (kurucu üye)

calavera

led zeppelin

god hates us all

bahana

nora lee

thraki

angelic lover

emrahman

maglor

thecan

pillibattaniye

çamaşır sepeti

ıssızadayadüştüğünüzdeyanınızaalmayacağınıztekkişi
    (facebook grubu kurucusu) (bkz: http://www.facebook.com/...)

capibara

almanlar yenilince biz de yenilmiş sayıldık

amuda kalkıp ördek taklidi yapan lama
    (medya yöneticisi) (bkz: http://www.whatthehellislost.biz.ly/)

yorkshire

raptor

therion

neverlander

kolpatusubasa

galear

passive aggressive

farazi

gunship
    (ağır sitemkar yazar)

siyahtüylüyeşilgözlükedi

lamborghinista

torbaci sirin

zed

man with a digital camera

pandalari koruyalim

i screama you screama we all scream for ice creama

nigra
    (dağlara taşlara "lost ne laaayn" diye bağıran)

kl7mu

ultracarizma

yata yata paslandık

headfucker

noscho

cam eldiven
    (estetik kaygılardan dolayı lost'u sevmeyen)

prettykesh
    (ağlama ağlama, herkese derman var burada)

bo
    (başka bir mağdur)

mevlana beni görse sen gelme derdi

enfazlaellikarakterolabilir
    (geç olsun güç olmasın)

alkolik2000
    (flash mürid)

taze bitti

küçük çocukların balonlarını patlatan cani herif

the artful dodger

delicaponcadı

fahri şeyh: zeus

not: ismini bulamayan mesaj atıp, isimlerini listeye yazdırabilir..lost hakkında her gözü dönmüş yazara kapımız açıktır..
    (zeus, 30.03.2007 22:18 ~ 19.05.2008 19:14)
  2. üye olabilmek için gereken evrakları açıklaması gereken tarikat.

zira; ikametgahdır, nüfus cüzdanı fotokopisidir vs. ne lazımsa bir an önce toparlayıp, varsa üyelik aidatını da yatırarak katılmak istiyorum.
    (chicaloca, 30.03.2007 22:32)
  3. lost ne prison break şahane diyerek katılmak istediğim tarikattır.
    (whoracle, 30.03.2007 22:38)
  4. ardından "lostnelan ne lan?" diye sorabilecek kadar dizilerden soyutlanmış insanların tarikatı.
    kanımca başarılı bir proje.
    (tuesflagellumdei, 30.03.2007 22:39)
  5. (bkz: lostneprisonbreknelaaaa)
    (cmkyk, 30.03.2007 22:53)
  6. lostu yaşam felsefesi haline getiren zihniyet gibi davranarak, lostsuzluğu abartıp tarikatlaştıran insanların katılacağı oluşum.
    (ağ kablosu, 30.03.2007 23:01)
  7. daimi üyesi olduğum tarikat (zeus kurdu ben onayladım)

yerli lost ne lan tarikati olursa ona da üye olacağım. (bkz: kayıp)
    (kitiara uth matar, 30.03.2007 23:17)
  8. gizli bir tarikattır. karanlık işler çevirirler. başlaca amaçları dünyayı lost'un şeytani etkilerinden arındırıp tsol'ün arındırıcı ruhunu aşılamaktır.
    (azwepsa, 02.04.2007 15:53)
  9. (bkz: lost ne lan tarikatı ne lan tarikatı)
    (bkz: itü sözlük lostperverler cemiyeti)
    (sycrone one, 06.05.2007 13:53)
  10. katılım sayısının gün geçtikçe artmasını beklediğim tarikattır.
    (evangeline, 06.05.2007 13:55)
  11. lost ne lan tarikati kurucu üyesi olarak belirlediğim "tarikat üyesinin alışkanlık haline getirmesi gereken davranışlar"ı sıralayabilirim.

1) lost konusu her hangi bir toplulukta konuşulurken, eller kulaklara sıkıca kapanmalı, bağırarak lalalalalala denmeli ki; ne siz duyunuz konuşulanları ne de milletin konuşmasına izin veriniz.

2) bakırköy sahilde cd satıcılarının "lost var heroes vaar" diye simit satar gibi sattığı dizi cdlerinin, artık ayağa düştüğünü, "ayh çok banel" ana fikri çerçevesinde, lost hayranı arkadaşlarınıza empoze edin.

3) kesinlikle lost'un bir bölümünü dahi izlemeyin.. çok zehirlidir panzehiri yoktur aman diyeyim..

4) bunun yanında yerli lost kayıp dizisi de yukardaki maddelere dahildir.. yerlisi yabancısı hepsi aynı bunların..

bunları harfiyen yerine getiren üyelerin tarikatimizde yolu açık olacak, terfi üzerine terfi alacak, sırtları sıvazlanıp "aferin iyi iş çıkardın evlat" denilecektir.
    (kitiara uth matar, 06.05.2007 14:04 ~ 14:05)
  12. şayet zeus kurduysa stop-a-bus'takini yadettiren muazzam kelime cambazlığı kabiliyetine, malum tarikat isminde bir kez daha şahit olmuşuz dedirten kurum/kuruluş. fahri üyesiyim.
    (calavera, 25.05.2007 18:37 ~ 18:38)
  13. dizinin 8 ay boyunca yayınlanmayacağını göz önünde bulundurursak, bu sürede çalışmalarını hızlandırmasını umduğum tarikattır.
    (evangeline, 26.05.2007 19:01)
  14. makina sayesinde üyelerininin artacağını düşündüğüm tarikat
    (beloplatnoo, 01.07.2007 02:18)
  15. giderek çağlayan gürleyen tarikat
    (kitiara uth matar, 01.07.2007 16:21)
  16. yazar olma umutları içerisinde ve lost'un bir bölümünü bile izlememiş bir çaylak olarak, olur da yazar olursam katılmak istediğim oluşum!
    (led zeppelin, 03.07.2007 02:46)
  17. üyeliğine bizzat başvurmak istediğim tarikattır.
    (bahana, 07.07.2007 02:36)
  18. şeyh zeus'un çikita muzları sponsorluğunda hayata geçirdiği, özünde extreme şeyleri benimsemiş projesi. dergahını her an polis basabilir. giri tarihine dikkat.
    (great dilemma, 07.07.2007 02:42 ~ 30.11.2007 16:31)
  19. sonunda benim de dayanamayıp katıldığım tarikat.

bir teknik gezide tespit için arazide geziyorduk. arkadaşlar dizilerden bahsetmeye başladılar hani şu efsane olanlardan. prison breakmış, lostmuş. ben de öyle kendi halimde takılıyorum ikisinden de bihaber olmamdan dolayı. anlatıyolar anlatıyolar öyle şahaneymiş ki bu diziler, öve öve bitiremiyolar tartışıyolar bişeylerle ilgili. neyse sonra ben de bi ara prison break e rastladım cnbc-e de izledim bikaç bölümünü. tamam fena diil ama öyle deli takip edemedim, senaryo sonuçta. lostla da hiç alakam yok.

neyse efendim sonra şu lost ne lan tarikatını gördüm, kendimce dalga geçtim hatta ne abarttılar filan diyorum, hala izliyolar mı ne bitmek bilmez diziymiş diye düşündüm. ta ki bugün deli manyak bi kızın bağıra çağıra lostu anlatıp, diziden çıkardığı sosyolojik piskolojik yorumlara maruz kalana kadar. öyle bir coşkuyla ve heycanla anlatıyordu ki midem bulandı. sanki hayatın anlamı bu dizide gizli, nedir lan yeter git bi kitap oku, doğaya çık boğaza filan hava al kendine gel demek istedim.

evet efendim ben de müritlerinizden biriyim eğer bi şeyh kaldıysa. hatta tarikat olarak toplanıp ayin yapalım derim. arınalım dizilerden lost, prison break nedir yahu.

bıktırdınız ulan diyerek haykırmak istiyorum.
    (nora lee, 07.07.2007 22:13)
  20. kelime-i şahadeti "lost ne lan" olan tarikattır. her türlü lost sever ortamda gururla karışık şaşırarak haykırılmalıdır.
    (thraki, 07.07.2007 22:19 ~ 14.07.2007 23:41)
  21. evimde lost dvdsi bulunduğu halde lost'u her türlü ısrara rağmen izlememiş biri olarak üyeleri arasında yer almak istediğim dehşetengiz gruptur.
    (angelic lover, 07.07.2007 23:11)
  22. tarikat banner'ı için ilk dizaynlar;

(bkz: http://img524.imageshack.us/...)

(bkz: http://img524.imageshack.us/...)
    (zeus, 09.07.2007 15:14 ~ 15:24)
  23. manevi önderliğini peder zickler yapmaktadır. arada bir dergahına gidip bi çayını içmek lazım. şehiriçi otobüs maceraları için çok ısrar etmemek iyi olacaktır.
    (bigbang, 13.07.2007 17:45)
  24. tarikat üyelerinin bir zaman sonra düşeceği durum:
    (bkz: lost taki adayı google earth te aramak)
    (negatif, 13.07.2007 17:53)
  25. makina zirvesindeki pankartı hakkında şöyle de vuku bulan bir şey var;
    http://sozluk.sourtimes.org/...

yanlış görülmüş olsa da,aslında mantıklı mı ne, lost belki kendisi bir tarikat, biz de kölesi olmuşuz.
    (catch your dream, 13.07.2007 18:27)
 sayfa  / 3