belki ilginizi çeker
  1. · kız tavlayamayan erkek
  2. · duymak istiyorum
  3. · omegle
  4. · alternatif curcuna
  5. · çürük elma
  6. · clausura 2008 organizasyon sorumluları
  7. · 8 mart 2009 giallorossi ergenekon maçı
  8. · gel ey seher
  9. · itü sözlük radyosu djleri
  10. · lorenzen
gündem
  1. · boylumlama
  2. · ezel
  3. · itü sözlük
  4. · izmirli altıncı nesiller buluşuyor sevişiyor
  5. · annelerin yakışıklı anlayışı
  6. · ugg
  7. · aşk
  8. · klişeleşmiş entel yorumları
  9. · tuzum kuru

lorenzen  

sayfa  / 3
  1. altıncı nesil yazar. hoşgelsin , hiç gitmesin.
    (sezerciğin eşeğini satın almaya çalışan çocuk, 15.01.2009 21:26)
  2. 6. nesil yazarmış kendisi.
    kendi söyledi. çok bilmiştir kendisi efendim. "lorenzın" diye okumalıymışız nickini. e peki öyle olsun.
    ayrıca çok da kaba. doğrucu davutbu ya. "sesim de kötü çıkıyor idare edin" dedik yayında, beyimiz ya da hanım ablamız "evet gerçekten kötü" dedi.
    ölüm döşeğindeki adama bile "yaşayacaksın" derler, hiç mi duymadın.
    böyle moral mi verilir. bir de buna biz isteğini çaldık.
    haram olsun şarkılar ona*
    (artı1, 17.01.2009 02:38)
  3. an itibariyle diceylik yapan nesildaş yazar. ah sesimi bir duysa da pearl jam'den "i am mine" şarkısını çalsa dediğim yazar.

(bkz: gizliden istek yapmak)
    (dollidolli, 13.03.2009 16:14 ~ 27.03.2009 13:58)
  4. an itibariyle yemek tarifi veren, ne istesek çalıp bizi mutlu eden itü sözlük radyo dji.
    (karyatid, 13.03.2009 16:21)
  5. nicki bana ister istemez lorenzen wright'ı hatırlatmıştır. lorenzen wright deyince de aklıma stromile swift gelir. stromile demeye kalmadan da alonzo mourning'i anarım usulca. her neyse konu dağılıyor galiba. radyo programını dinledim, ses tonu bana denzel washington'ı hatırlattı. denzel washington'ı hatırlayınca da russell crowe'u hatırlamamak olmaz diye düşünüyorum. tabii bir de kurt russell var ama o apayrı bir konu. ne diyoduk, çok rahat bir yazar ve dj izlenimi verdi bana. güneş gözlüğüyle yayın yapıyo sanki.
    (mistir loba loba, 19.03.2009 14:55 ~ 14:55)
  6. gece gece deliliğimi çeken zat-ı muhterem. yazık yahu, yazık..

yazıklar olsun...
    candy shop
    lost

(bkz: allahım sana geliyorum)
    (hı hı evet, 26.03.2009 23:58)
  7. allah onu kahretmesin inş. neden mi? gece gece içtiği biranın her yudumunu bana anlatıp ekran başında beni delirtmekte çünkü bu zat beni.. yok efendim birası sopsogukmuş, bogazından lıkır lıkır akıyormuş, yanında tuzlu fıstık varmış.. bu yapılmaz insana..

(bkz: şu an ağlıyorum sözlük)
    (hı hı evet, 29.03.2009 02:02)
  8. kendisiyle kaç gündür sabahlar uzak modunda takıldığımız yazar. gece gece nerden buluyoruz bu kadar çok şeyi ben de bilmiyorum*.
    kendisinin dün gece yaptığı kaçak radyo yayınında inatla ve ısrarla bir arkadaşım diye bahsettiği kişi de benim. burdan da kendimi deşifre ediyorum*. ama iyi djdir. sağlam djdir. güzel çalar dinlenmesi şiddetle tavsiye edilir. dinlemeyene şirret yüzümü gösteririm bak o derece.

son olarak da diyorum ki; ama sen ablayı kızdırdın.*
    (şirret olmayan görümce, 01.04.2009 17:09)
  9. (bkz: lorenzo)
    (mental retardasyon, 01.04.2009 17:09)
  10. hayvansever bir yazardır. üç adet komodo ejderi beslediğini idaa eden bu insan, ejderlerden birine cavidan ismi vermiş batak ve yatak eşi olarak kullandığını skype ile bağlandığı nostaljik ropdöşambır programında itiraf etmiştir. gelişmeler için beklemedeyiz.
    (kurremkamerruk, 02.04.2009 01:59)
  11. kendisiyle insan nüfusunun çok çok küçük bir kısmında bulunan bir özelliğimizi keşfettik demin. evet bu iki yazar da domates yemiyor ve gereksiz bişey olduğunu savunuyor. yemiyoruz ulan var mı? salatada da hamburgerde de sevmiyoruz. ayıklıyoruz. burger'a gittiğimizde steakhouse'un için domates koydurmuyoruz. gerçi benimkine bi kaç kez koydular neyse konu o değil. yemedik yemiycez. domatessiz nasıl yaşanır. sen insan mısın gibilerinden tepki vermeyin. hele hele zorla yedirmeye hiç kalkmayın. evet bitti. hadi dağılın*
    (şirret olmayan görümce, 05.04.2009 03:36 ~ 03:56)
  12. zirvede tanıştığım hoşsohbet arı. arjantin biralarımızı yudumlarken...
    hassiktir yanlış başlık.
    (lorenzen, 22.04.2009 00:29)
  13. yaklaşık bir saattir kafasını şişirmekle meşgul oldugum zat-ı muhterem. dertlerimı önüne serip duruyorum gıkını çıkarmıyor sağolsun. çok ilginç analizleri var ayrıyetten de süpersonik bu. 1,73, sarışın mı sarışın, ankaralı, 18 yasında, hafifçene göbekli adı da murat.. ilgilenenlere duyurulur *

(bkz: yalan attım ki)
    (hı hı evet, 22.04.2009 00:36 ~ 00:38)
  14. efenim bu insan bugün beni çok güzel gezdirmiştir. vaktinde gelmiş. baya bi ,bilmem ben yol, filan ayaklarına yatsada bir kere bile kaybolmadan her yere götürdü beni. gezdirdi yedirdi içirdi.biraz hava muhalefeti olsa da olsun. vapuruma bindirdi herşey süperdi. lakin ben vapurdan inip 19.40 da durağa geldiğimde bir önceki otobüsün 19.30 bir sonraki otobüsün ise 20.30 olduğu acı gerçeğiyle karşılaştım. hemen kendisine mesaj çektim. aldığığm cevap dikkatli ol ben eve geldim. dedim adaletin bu mu dünya.seni yenicem istanbul filan derken bindim otobüse. saat olmuş 21.45 ben anca varmışım eve. saat şimdi olmuş 22.10 bundan hala ses yok. ya insan der bu kız yabancı ilk kez gelmiş istanbula bi nevi bana emanet sayılır. otobüsü de kaçırdı zaten. acaba naptı. eve varabildi mi yolda belde başına bişey geldi mi? yokk!! ne bir ses ne bir nefes* neyse ben burdan kendisine şeedim bari,
    eve geldim ben lorenzıncım*

not: iyi ki tanıştık len*
    (şirret olmayan görümce, 25.04.2009 22:17)
  15. kaçak yayınların kralı, müzik zevki bana tam anlamı ile uyan insan.
    ayrıca bu kaçak kralı bana özel kaçak yayın da yapmıştır. *
    (srkny, 07.05.2009 17:40)
  16. omegle adlı sitede tanıştığım yazar..
    (bkz: @3423053)
    (adnan, 08.05.2009 19:18)
  17. itüsözlükteki reklamları engellememe yardımcı olan yardımsever yazar.
    (stains, 04.06.2009 18:21)
  18. sözlükte ilk tanıdığım, gece, gündüz hemen hemen istediğim her zaman yanımda olan kişidir.
    tüm sırlarımı paylaşabileceğim kadar yakın gördüğüm insanlardan biridir ayrıca.
    benim gibi çok konuşan, sürekli birşeyler saçmalayıp duran bir insana katlanabilen, kalbi çok büyük olan, sabırlı ve anlayışlı yazardır.
    son olarak;
    iyi ki varsın dostum, demek istiyorum.
    (srkny, 10.06.2009 04:08 ~ 04:09)
  19. başımın belası...ama bu yanına kalmaz istanbula bi gelim ben de onun başına bela olucam. zırt pırt arıcam lorenzen kayboldum gel beni al diye.lakin telefonu açmama ihtimalini düşündükçe korkuyorum sözlük.zira geçen dedim ben geliyim adaya gidelim mi diye bana siktir dedi. böyle de bi insan evladı işte. allah buna muhtaç etmesin kimseyi*
    (şirret olmayan görümce, 10.06.2009 04:21)
  20. yardımsever insan. bu kadar tanıyorum.
    (5iyah, 15.06.2009 00:27)
  21. iyi ki var,
    iyi ki...
    (hı hı evet, 15.06.2009 00:44)
  22. iyi ki...
    (5iyah, 15.06.2009 00:47)
  23. sıpam o benim.
    kardeşim. her ne kadar şu cıvık kişiliklerimizin arkasına gizlenmiş olsak da ben onun hep yanındayım.
    (şirret olmayan görümce, 15.06.2009 01:01)
  24. sözlük radyosunun en çok yönlü diceyi. kendisi zannediyor ki artık onu beğenmiyorum dinlemiyorum. hayır canım öyle değil. artık çalışıyorum. o yüzden fazla dinleme şansım olmuyor, yine sık sık dinliyip bir sürü istek yapmak ister bu bünye ama malesef.

-simliboya da ne yüzsüzmüş arkadaş, istek yapabilirsin dedik, listeyi ele geçirdi. el verdik kol kaptırdık.

demeni hiç takmamıştım. yine söylesen yine takmam. ayrıca o zaman trip atmıştım ki diğer isteklerim çalınsın istiyordum. ehhee.
    (simliboya, 15.06.2009 01:07)
  25. sozluk radyosunun gülü *
    ayrıca;
    karpatların maradonası kadar kıvrak,
    cep herkülü kadar güçlü,
    brave hearth kadar cesur mudur bilmem ama,
    konusmasını ve dinlemesini çok iyi bilen insandır.
    ayrıca süper çalıyor lan *
    (srkny, 15.06.2009 01:12)
 sayfa  / 3

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil