belki ilginizi çeker
  1. · heath ledger
  2. · stacy peralta
  3. · death or glory
  4. · unutulmaz film sahneleri
  5. · dünyanın en iyi filmi
  6. · sparklehorse
gündem
  1. · her yerinden öpüyorum rüştü
  2. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  3. · kar yağarken hissedilen duygular
  4. · prison brake
  5. · boylumlama
  6. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  7. · günün tek kelimelik özeti
  8. · kira öder gibi ev sahibi oldum
  9. · rüşvet

lords of dogtown  

1. lords of dogtown 1970 lerde californiada sörf ve kaykayın trendleşmeye başladığı yıllarda bir grup genç kaykaycının acımasız dogtown sokaklarında,bir sörf dükkanı olan skip engbloom(heath ledger)tarafından z-boys adlı kaykay takımı kurulması ve ardından gelen şöhretle kaykayın dünya çapında bir spor olmasını anlatan etkileyici bir film...gerçek hayattan esinlenilen film efsanevi kaykaycılar jay adams,tony alva,stacy peraltanında hayat hikayeleri...başrollerde emile hirsch(jay adams),victor rasuk(tony alva),john robinson(stacy peralta),michael angarano(sid),nikki reed(kathy alva),heath ledger ( skip engbloom),johnny knoxville(topper burks) ,america ferrera(thunder monkey) bulunuyor
    (pureevilmusic, 02.03.2008 21:04 ~ 24.11.2008 21:52)
  2. hayatta en çok sevdiğim,tekrar tekrar izlemekten asla sıkılmadığım ve heath ledger'a aşık olduğum filmdir
    (pureevilmusic, 02.03.2008 21:06)
  3. hakkında bu kadar az yazıldığını gördüğümde hayal kırıklığı hissettiğim 2005 yapımı film. soundtrackleri harika. oyuncular ve kamerada öyle. öykü zaten gerçek. kaykay tarihi hakkında bundan daha iyi bir film çıkacağını düşünmüyorum. insanı salon kadını çizgisinden kaydırıp sokak serserisi olmaya itiyor. keşke o dönemde onlarla yaşayabilseydim yada en azından film çekimlerini görebilseydim falan diyorsunuz. bitimine doğru gözlerinizde bir kaç damla yaş oluyor. ama onlar için değer, değil mi?
    (çerçevesiz gözlüklerin arkasındaki ruhsuz güneş, 15.08.2009 23:29)
  4. mükemmel bir film, özellikle her bir skateboarder'ın arşivinde bulunması gereken ancak skateboard'dan da önemli ve ciddi konulara da dikkat çeken bir film. bunun yanı sıra, keşlerle doludur emile hirsch oyunculuğuyla bayağı dikkat çekmektedir.
    (jamjam, 23.09.2009 14:14 ~ 14:15)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil