|
|
- süpper şekilde mike portnoy'a benzeyen (yalnız dudaklarının kenarında sakal çıkmadığından tam da benzeyemeyen), muhabbetine ve geyiğine doyum olmayan hoşsohbet sevecen güleryüzlü arı.bu arı güler böyle.sürekli ama.ciddiyetin c'si yoktur elemanda.bi kafa koycam o olucak.bölümdaşım ayrıca.
(ucurtma, 15.03.2005 14:59 ~ 14:59)
- bu insan ne yaptıysa artık itüden bursu koparmıştır.**birlikte jazz yapma,bateri çalma taklidi yapma gibi teşebbüslerimiz olur arada sırada direk komedidir kendisi.hemen gaza gelir bu durumlarda.
bu olsa olsa eşek arısı olur.
- (bkz: uçan adam)
(bkz: yaraya tuz basmak)(çarut, 07.04.2005 23:14)
- an itibariyle ekşi sözlükten kanatlarını takmış insandır.
(bkz: gülme komşuna gelir başına)
- direksiyon sınavını ilk denemesinde geçememiş insan. f1 pilotu olsa arabasına binilmeyecektir artık.
(çarut, 20.08.2005 14:40)
- güzel insan. hani tanılası insanlar vardır ya onlardandır kendisi. ayrıca bugünlerde sadece bıyıkla kalması beklenmektedir.
- (bkz: üç silahşörler)
(camel, 06.01.2006 03:30)
- kendisinin yıllar önce ormanda kaybolmuş abim olduğuna dair söylentiler var. bu söylentileri 2 yaş zirvesinde kanıtlamış kişi. zira beni gören naber lordum falan gibisinden laflar etmeye başladı ki ben de bir süre bu oyunu sürdürünce kendisinin çok pis çamaşırlarını öğrenmiş oldum. aynı zamanda kendisi elindeki şemsiye ile singing in the rain filmine atıfta bulunmuştur fakat çalınan şarkı çok alakasız bir şarkı olduğu için kendisine eşlik etmem biraz zorlaşmıştır. kendisi ile en yakın zamanda jailhouse rock yapmayı planlıyorum...
- gayet fantastik bir arkadaş. sevdim, sevişebilitemiz var kendisiyle. du bakalım.
- an itibariyle portekizde olan insan. sağolasın erasmus
- az önce lost spoilerı verme tehtidi savuran saniyesinde blokumu yiyen bir arkadaştır kendisi. sanal bir tecavüzcüdür. taocudur.
- kafamın binbeşyüz olduğu bi anda yazdığım tırı vırı vasiyetname'de ipodumun verilmesini istediğim adam. sabah okudum. takdir ettim kendisini. adam nasıl işlemiş bilinçaltıma lan.
- dün gece 1 saat rötarlı sabiha gökçene inen adamdır.
saçlarının son hali bi gariptir. ama yakışmıştır.
- 1 aydır yüzünü göremediğimden dolayı derin üzüntüler içinde olduğum şahıs* çabucak geçen portekiz macerasına ve bi de bunun içine sığdırılan 17 günlük unutulmayacak yolculuğuna ortak olduğum, tatil sırasında otobüsü kaçırmam sonucu rehin kaldığımda benden daha fazla endişelenen ve bu olayı en az 7 kere anlatan (!), otostop yapma ve daha onlarca konuda sinir küpüne çevirdiğim, bazen de beni sinir küpüne çeviren, 2 ay boyunca yurt yerine hep aynı barda sabahlayan şahıstır. elli kere bi daha görüşmeyelim dedikten sonra nerdeyse eksikliğini hissettiğim insandır kendisi (biraz abarttım galiba ama)*
(nasy, 09.08.2007 20:40 ~ 20:42)
- (bkz: yumuklu sucurta)
- kendisinden istenileni 70 gün rötarla yapan insan.
yapıyo ama...
- arjantin ezgileriyle urfa havalarını aynı potada eritebilen sentez kişilik. ayrıca daimi dans partnerim olısıcadır.*
|