|
|
- (bkz: işkence)
- bu sesi çıkartırken insanların ağızlarının aldığı şekle bakınca anlamı daha kolay farkedilecek yansıma kelime(!) gibi bişey.
(venom, 05.09.2005 20:26)
- lo lo lo nun hikayesi:
adamın biri ağır bir suç işler ve memleketin en iyi avukatının yanına gider.
avukat olayı iyice araştırır ama nafile adamın kurtulma ihtimali yoktur,en az 30 yıl.
en sonunda avukat adama derki
<..mahkeme boyunca hakim sana ne derse desin lo lo lo diyeceksin sakın unutma..>
mahkeme günü gelir,adam hakimin karşısına çıkar;
-adın ne?
-lo lo lo
-soyadın ne?
-lo lo lo
-babanın adı, ananın adı?
-lo lo lo
-bu suçu senmi işledin?
-lo lo lo
-be adam sen manyakmısın doğru dürüst cevap versene
-lo lo lo
-sen yüce mahkemeyle dalgamı geçiyosun?
-lo lo lo
-lan bu adam deli atın şunu tımarhaneye 1 yıl yatsın aklı başına gelsin
-lo lo lo
---böylelikle adam polislerin kolunda mahkemeden çıkarken avukat gelir koşa koşa..
-tamamdır bu iş hakim senin deli olduğuna inandı 1 yıl tımarhanede kalıp çıkacaksın.. hadi benim parayı ver..
adam avukata bakar ve 'lo lo lo' der..
bunun üzerine avukat hiç unutulmayacak o ünlü sözü sarfeder
'herkese lo lo banada mı lo lo laan.. '
ve hikaye biter.(senex, 10.10.2005 15:28 ~ 16:36)
- (bkz: lo lo mahsun)
- klibinde ha bire tuğba özerk'in poposunun gösterildiği ama "bi şeyimi ellettirmem, mümkün değil kirlettirmem" diyerek erkek izleyicilerin hevesini kursağında bırakan yasaklı şarkı.
- age of empires'daki rahiplerin askerlerinizi kendi tarafına çekmek için icra ettikleri dua.
ancak tahminimce durum aslında bir taraf değiştirme olayı değil, karşısında 'lo lo lo' diyerek kendisine doğru yaklaşan bir rahip gören askerin gülmekten altına edip savaş dışı kalması olayıdır.
- uzakta ki bir insana argoca seslenmek gibi..
-lo!lo!lo!
-ne var lo!
- bu şarkıyı nazan öncel'in yazdığını duyduğumdan beri nazan öncel'den daha bi tiksiniyorum..
"vadideki zambak, honoré de balzac
çok uzun bir hikaye, kaldır başını bak" şeklindeki gudik sözleri yazan insana saygı duymuyorum, duyamıyorum..
- (bkz: ağzının domalmasından ömer diyeceği belliydi)
|