görseller
loş ışıkta nazlı yar diye komidini öptüm kokladımloş ışıkta nazlı yar diye komidini öptüm kokladım
loş ışıkta nazlı yar diye komidini öptüm kokladım 
belki ilginizi çeker
  1. · bırak bu götünü yediğim ayaklarını
  2. · komodin
  3. · orçun kunek
  4. · nazlı yarim haber salmış
  5. · yaran msn monologları
  6. · yoklamadaki nicklerden erotik hikaye yazmak
  7. · ac nelan
  8. · yaran nickler
  9. · depresif nickler
  10. · 21 aralık 2008 galatasaray beşiktaş maçı
gündem
  1. · annenin gençlik fotoğrafları
  2. · aşk
  3. · sözlük yazarlarının itirafları
  4. · günün tek şarkılık özeti
  5. · galatasaray
  6. · itü sözlük
  7. · aşk ı memnu
  8. · araba için cistaklı kaset bulunur
  9. · teşvikiye cafe

loş ışıkta nazlı yar diye komidini öptüm kokladım  

sayfa  / 2
  1. 5.nesil yazar. zannedersem galatasaraylı. hoşgelmiş.
    (aksamustune dogru kis vakti, 30.03.2008 22:24)
  2. yazdığı entry den çok nickine yarıldığım yazar hoşgelmiştir.
    (algulumvergulum, 03.04.2008 12:56)
  3. nickini gördüğüm dakika gülme krizlerine girdiğim nesildaşım yazar hoşgelmiş...
    (eşkiya illegal, 03.04.2008 13:22)
  4. şu bunalım günümde nicki bir nebze olsun beni güldüren beşinci nesil yazar. hoşgelmiş.
    (billy, 07.04.2008 13:18)
  5. insanı; bırak bu götünü yediğim ayaklarını nikini almadığı için bin pişman eden yazar, nesildaş...

(bkz: vatana millete hayırlı olsun)
    (tutkulu düş, 07.04.2008 13:27)
  6. (bkz: komodin)
    (ancelika, 07.04.2008 15:08)
  7. nickini gördüğümde akşamıma neşe katan beşinci nesil yazar *
    (neva, 24.04.2008 20:10)
  8. akşam vakti, bilmem kaç bin yazar içinde bi girimden alınmayı başarıp, hatta bununla kalmayıp utanmadan mesaj atmış yazar. allah razı olsun, espriden anlayan biriyle daha tanışmak gerçekten mutluluk verdi. beraber çok gülcez gibi, du bakalım...
    (heathcliff, 01.05.2008 23:16)
  9. teksil veya aydınlatma işinde olduğu söyleniyor,takipteyiz*
    (donkıllıone, 01.05.2008 23:20)
  10. bir söylentiye göre* karadenizli olduğu söylenen yazar.idrak yolları enfeksiyonu geçiriyormuş geceleri ara sıra.acil şifalar diliyoruz.*
    (donkıllıone, 01.05.2008 23:34)
  11. nickine bayıldığım beşinci nesil yazar. * halbuki tanımam bilmem.ama bi de şey var, komodin değil miydi o? *
    (liselle, 01.05.2008 23:39)
  12. gerçekten mutlu olmasını dilediğim yazar,

umarım yanılırım * umarım istediğin gibi olur
    (neva, 04.05.2008 23:55)
  13. (görsel: loş ışıkta nazlı yar diye komidini öptüm kokladım/8859)

(bkz: bu mudur)*
    (nilay, 14.06.2008 01:33)
  14. bi galatasaraylı olsun bi nesildaş olsun böyle şanslı bi arkadaş
    (futuringteacher, 14.06.2008 01:41)
  15. aşk acısı ile avunan , ev içerisinde avare turlar , düşünce idmanları, bira saydırmacalar, ıkınmalar , yakarışlar , karalamalar gibi eylemlerin ardından loş bir ışık eşliğinde komidini gözüne kestirip usulca yanına yaklaşma ve onu önce kişiselleştirmek sonra sırnaşmak eylemlerinin vuku bulmuş hali....
    (carpenoctem, 14.06.2008 02:23 ~ 02:23)
  16. "komidine vurdu kafayı leyli de yar loylu da yar"
    (bkz: orçun kunek)
    (luto, 19.06.2008 02:01 ~ 02:02)
  17. bazen de nazlı yarin avatarını öpüp yattığını söylemiş, öyle dediler.
    (kara murat benim, 19.06.2008 02:38)
  18. @2390422

moralim bozuldu, zıbarıyorum ben..
    (o6kara, 14.08.2008 16:28)
  19. (bkz: nazlı yarim haber salmış)*
    (seperated ways, 14.08.2008 17:01)
  20. nickiyle güldüren girisiyle ağlatan yazar oldu bu evet...
    (cherryblossomgirl, 14.08.2008 17:33)
  21. kaliteli girileri olan, her gördüğü başlığa bir şey yazmalıyım diye atlayan yazarlardan olmayan, orjinal bir yorumu/fikri varsa yazan takip edilesi yazar. komik (harbici komik ama "ay bizim oğlan da pek nükdeci" diye nitelendirilenlerden değil) ve romantik girileri dikkat çekmekte, örn. @2336106 . siz gene de yaradan allahın adıylaaa... okuyun.
    (authentic, 16.08.2008 17:12)
  22. (bkz: dün gece komodini öptüm de yattım)
    (berkcel, 23.08.2008 00:52)
  23. sözlüğe yeni adım atmış tazecik bir yazarken, bir sorusu üzerine uzun uzun mesajlar attırıp beni oyalamaya ve girilerime engel olmaya çalışan nesildaş.yine işin düşer bana o zaman ödeşiriz.*
    (maribel, 23.08.2008 16:43)
  24. enteresan nicke sahip arkadaş.

(bkz: nesildaş)
    (endoplazmikretikulum, 23.08.2008 16:57)
  25. -evimi nasıl bulabildin?
    -sen benim yuvamı yıktın. ben de seninkini yıkacağım! bilirsin ki ekmeğiyle oynanan insan tehlikeli olur.
    -sorunun ne olduğunu anlayamadım.
    -nick altıma çirkin olduğumu yazmışsın. niçin böyle bir şeye kalkıştın?

duvara sertçe çarpıldığından olsa gerek hemen yanıt veremedi. kalkmak üzereyken yanına yaklaştım.boynundan sıkıca tutarak yüzünü yüzüme doğru çektim. ayakları havayı döverken bir kez daha sordum:

-sence ben çirkin biri miyim?
    -ne münasebet abi? bence çok yakışıklı bi’ adamsın. etkileyici bakışların, kiraz gibi dudakların var. biraz daha yaklaşırsan dayanamayıp onlara yapışabilirim. o kadar düzgün yüz hatlarına sahipsin...

sözlerini duyduktan sonra ellerimi gevşettim ve adamı yavaşça yere bıraktım.bir süreliğine ikimiz de sustuk.
    derin bir nefes aldıktan sonra doğruldu. parmaklarını boynundaki kızarıklığın üzerinde gezdirirken tane tane anlatmaya başladı:

- hani sen çok yakışıklı birisin ya. hoş bir ironi olur diye düşündüm.
    -ironi yapılacak yer var, yapılmayacak yer var arkadaşım. o giri yazıldı yazılalı mesaj alamaz oldum. izmir’den kadın getirttirecektim. gelmekten vazgeçti.hoş birlikteliklerin önüne geçtin belki de. kaderimle oynadın. ellerimden tutacak ellere , omzuma konacak başlara mani oldun.
    -abi omuz dedin de omuzlar da şahaneymiş bu arada. bel de incecik. yanlış anlama ama iki yandan kavramamak için kendimi zor tutuyorum şu anda. kız olsam evinden çıkmam abi.
    -sözümü kesmezsen her ikimiz de daha mutlu oluruz.
    -özür dilerim abi. devam et lütfen.
    -bir söz vardır bin sözü yıkar. bak o kadar giri yazmışım. statü almış yürümüş. yeri gelmiş fantastik öğelerden beslenmişim. yeri gelmiş sinematik kurgu kullamışım. sen geldin, bunların hepsini tek bir kelimenle bitirdin.
    -abi çok sinirlisin. geç odaya biraz oturalım. sakinleş. hem dolapta şeftali olacaktı. yeriz.
    -sert değilse yemem ama. suları akıyor hep. ellerim yapış yapış oluyor sonra.
    - sana sertinden seçip getiririm.

şeftaliler geldiğinde biraz sakinleşir gibi oldum. “isim neydi” diye sordum. “yiğit” dedi. meyva bıçağını elime aldıktan sonra “bak yiğitçiğim” dedim. “bıçağı buraya saplayıp şeftaliyi kendine doğru yavaşça çekersen çekirdek ortadan ikiye ayrılmaz. bu da benden sana bir abi tavsiyesi.”

teşekkür etti. ben de kafamı alçak gönüllülükle salladıktan sonra bilgisayarını kurcalamaya başladım. “remi kaç lan bunun” diye sordum. elindeki peçeteye eğilip şeftali sularını akıtırken peltek bir şekilde iki gigabyte olduğunu söyledi. “iyiymiş” dedim. internet explorer’e tıkladıktan sonra açılış sayfasının ikea olduğunu fark ettim. gürültülü bir şekilde güldüm. “ne adamsın lan” diye haykırdım. “abi ben de senin gibi hırdavata, mobilyaya meraklıyım” dedi. adres çubuğunu kontrol ettiğimde girilen sitelerin istikbal, kilim, çilek gibi kurumsallaşmış mobilya şirketlerine ait olduğunu gördüm.

-ne yapmışsın sen lan? haha...siteleri siteler’e çevirmişsin. hani, ankara’da siteler var ya. oradan bahsediyorum.haha…çok güldüm. gözümden yaş geldi.
    -mobilyaya meraklıyım abi.
    -yuh…p2p ‘den de zürih mobilya fuarının videosu iniyor.
    -özel ilgi alanımdır . gerek satın alması, gerekse bakımı ,tamiri; bunlar benim zevklerimdir abi.
    -ikincisini pek beceremiyorsun ama galiba. gardrobun ayaklarından birisi dengesiz bak. ters vidalamışsın. komodin de rezalet halde. ağaç tutkalını her tarafa bulaştırmışsın, gördün mü?. insan orayı bi’ kazır. zaten mobilya ahşap renginde. kazıyıp verniği vurdun muydu yeni gibi olur. ver ordan tornavidayı.
    -ben sonra hallederim abi. sen misafirsin. otur.
    -lan ver işte!
    -ben tutkallı seviyorum .

ayağa kalkıp tornavidayı zorla elinden aldım. sonra da komodine eğilip tutkalı kazımaya koyuldum. tornavidanın ucunu değdirdiğim anda tutkal bir bütün halinde sıyrıldı. mobilyayı çevirip suntasını gördüğümde her tarafının tutkalla kaplı olduğunu fark ettim. üzerlerine tornavidamla bastırmaya başladım. tam da tahmin ettiğim gibiydi. bunlardan hiçbiri ağaç tutkalı değildi.
    tüm gücümle koşmaya başladım.

öpüp koklamaktan fazlasını yaptığı çok belliydi. koştum. karanlık sokaktan bir kez daha gelmemek üzere geçtim.
    (nebiros, 04.09.2008 16:00 ~ 19:27)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil