belki ilginizi çeker
  1. · orion
  2. · ride the lightning
  3. · 25 haziran 1993 metallica istanbul konseri
  4. · seek and destroy
  5. · lars ulrich aksanı
  6. · otobüste burun karıştırmak
  7. · kirk hammett in gitarındaki ay yıldız
  8. · james hetfield ın cırcır olması
gündem
  1. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  2. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  3. · prison brake
  4. · bir kadının bilmesi gerekenler
  5. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  6. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  7. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  8. · evleneceği kişiye aşık olmayan insan
  9. · alternatif tarkan kurt diyalogları

live shit  

1. metallica nın san diego ve seattle konserlerini içeren 3 cd lik versiyonu olup, sette ayrıca 3 video kaset, 3 normal kaset bulunmaktadır.
    (bkz: binge and purge)
    (selenikom, 06.01.2006 17:03 ~ 18.01.2006 19:43)
  2. (bkz: canlı bok)
    (dlord, 06.01.2006 18:19)
  3. seattle konserinin metallica tarihinin en ii konseri olduğunu düşüyorum. hem playlist açısından hem performans açısından. özellikle to live is to die'la girip master of puppetsa yapılan geçiş inanılmazdır. james, jason, kirk ve lars performanslarını doruklarında gezinirler konser boyunca. playlist;
    blackened
    for whom the bell tolls
    welcome home (sanitarium)
    harvester of sorrow
    the four horsemen
    the thing that should not be
    master of puppets
    fade to black
    seek and destroy
    ...and justice for all
    one
    creeping death
    battery
    last caress
    am i evil?
    whiplash
    breadfan
    (i am a man who walks alone, 30.04.2007 02:58)
  4. creeping deathin asmis yarmis ubersong olduğu konserdir.
    (lord hypnos, 22.12.2007 16:28)
  5. seek&destroy un 18 dakika sürdüğü ve james'in seyirciler arasına girip milleti seek and destroy diye çemkirtmesi harika olan live album.
    (rockygensoul, 26.05.2009 14:07)
  6. seattle konserini izledim dün gece komple uzun aradan sonra.hatırlıyorum daha veletken ufak video kasede kaydedilmiş hali vardı,video bozuldu kaset hala duruyor fakat izleyemiyordum..geçen hafta eski eşyaları karıştırırken video kasedi buldum ve bir gazla konseri indirdim..

dün gece o blackened girişini unutamıyorum.o şarkının başladığı anı kelimelerle tarif edemem inanın.her şarkısı bir bambaşka hatıralarla dolu bu metallica yolculuğunun en nadide eserlerindendir bu konserin video görüntüleri benim için..ortaokul yılları geliyor aklıma,lise yıllarında spor salonunda okulda konser verirken öğretmenlere inat ''seek and destroy'' çaldığımız günler..''to live is to die'' ile cliff burton'u andığımız günler..''one'' ile deli gibi kafa salladığımız günler..

her yanı hatıralarla dolu bir video bu..şimdi tekrar açtım tekrar izliyorum.bıkmadan usanmadan ömrüm yettiğince ara sıra açıp izleyeceğim ayrıca..99 konserini hatırlıyorum yahu ali samiyen konserini..geceden gidip beklemeler falan..metallica öldü ha ? hadi canım oradan efsaneler ölmez,şekil değiştirirler..onlarda biraz değiştirdiler işte olur o kadar..

(bkz: for whom the fuckin bell tolls)
    (ilkokul esprisi, 02.06.2009 14:31 ~ 14:32)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil