seattle konserini izledim dün gece komple uzun aradan sonra.hatırlıyorum daha veletken ufak video kasede kaydedilmiş hali vardı,video bozuldu kaset hala duruyor fakat izleyemiyordum..geçen hafta eski eşyaları karıştırırken video kasedi buldum ve bir gazla konseri indirdim..
dün gece o blackened girişini unutamıyorum.o şarkının başladığı anı kelimelerle tarif edemem inanın.her şarkısı bir bambaşka hatıralarla dolu bu metallica yolculuğunun en nadide eserlerindendir bu konserin video görüntüleri benim için..ortaokul yılları geliyor aklıma,lise yıllarında spor salonunda okulda konser verirken öğretmenlere inat ''seek and destroy'' çaldığımız günler..''to live is to die'' ile cliff burton'u andığımız günler..''one'' ile deli gibi kafa salladığımız günler..
her yanı hatıralarla dolu bir video bu..şimdi tekrar açtım tekrar izliyorum.bıkmadan usanmadan ömrüm yettiğince ara sıra açıp izleyeceğim ayrıca..99 konserini hatırlıyorum yahu ali samiyen konserini..geceden gidip beklemeler falan..metallica öldü ha ? hadi canım oradan efsaneler ölmez,şekil değiştirirler..onlarda biraz değiştirdiler işte olur o kadar..
(bkz:
for whom the fuckin bell tolls)