belki ilginizi çeker
  1. · live in the shadow of the blues
  2. · 27 temmuz 2006 whitesnake istanbul konseri
  3. · david coverdale
  4. · crying in the rain
  5. · judgement day
  6. · whitesnake
  7. · in the still of the night
gündem
  1. · ugg
  2. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  3. · giyotine yolladılar gitmedim
  4. · prison brake
  5. · kar yağarken hissedilen duygular
  6. · boylumlama
  7. · yasaklanması gereken şeyler
  8. · peynir ekmek
  9. · 99 alınca ağlayan insan modeli

live in the still of the night  

1. whitesnake in ilk dvd sinin ismi.ayrıca bir bonus cd de içeriyormuş ki bu bende yok ne yazık ki.temmuza birkaç ay kala sabırsızlığı doruklara çıkaran bir performans izledim diyebilirim.

konser deep purple döneminden burn ile açılıyor ve parça, içinde yine bir deep purple klasiği olan stormbringer ı barındırıyor.bu parça beni tam anlamıyla california jam e götürdü diyebilirim.gencecik coverdale gitmiş,yılların rock star ı yanında glenn hughes olmadan söylüyo,insan da ister istemez duygulanıyo.
    2.parça ise bad boys.bu parçada coverdale abiye bakıp way mına koim diye iç geçiren bi eleman dikkati çekiyor.coverdale in are you ready to rock nidalarıyla sürüyor.
    sonrasındaki parça ise love aint no stranger ve coverdale hala daha çok rahat bir şekilde söylüyo bu zor parçayı.
    ready an' willing de ise artık coverdale klasiği haline gelmiş hareketlere şahit oluyoruz.orasını burasını işaret ediyo,sexi sexi hareketlerle hatunları çıldırtıyo.
    ve sırada is this love var.parçadan önce hatunun biri coverdale e çiçek veriyo ve coverdale de üstündeki yazıyı okuyo.üstünde yazan ''müziğin ve sesin için teşekkürler'' yazısına şu şekilde cevap veriyo.''göğüsleriniz için teşekkürler,en büyük ilham kaynaklarımdı'' ve salon kahkahaya boğuluyor.ve abartmadan söylüyorum hayatımda gördüğüm en karizmatik şarkı anonsuydu.
    -i have a questions for you
    -is this the city of love
    +yea yeaaa
    -is this the still city of love
    +yeaaaa
    coverdale paşamız havaya bakar ve hahaaaaaaa yapar ve
    -ok london,i have question for you
    -is this loveeeeeeeeeeeee
    ve bu ilahi parça çalmaya başlar,hem de ne şekilde.
    allak bullak olan insanları bekleyen şarkı give me all your love.tommy bagetleri birbirine vuruyor ve seyirci parçaya eşlik ediyor.ve ufak bir reb beach şov barındırıyor parça.
    sıradaki parça ise steve vai li dönemden judgement day.ama gözler gerçekten de steve vai yi ya da john sykes gibi üstadları fazla aramıyor.çünkü doug aldrich hayvansı şekilde çalıyor.
    parça sonrası ufak bir ara ama doug aldrich için deil.adam ortalığın tabiri caizse amına koyuyor ve bu gösterinin ardından cryin' in the rain gibi büyük bir klasikle devam ediyor konser.tomy davul soloya başlıyor,hatta bagetleri atıp çıplak elle devam ediyo.parçayı bitirdiler sanarken crying in the rain kaldığı yerden devam ediyor.
    ve ufak bir kadro tanıtımı.coverdale reb beach e 'lord of the strings'.aldrich e ise 'my dear brother' diye hitap ediyor.
    sonrasında ise ain't no love in the heart of the city başlıyor.salonun ön tarafı tamamen yaşlısı-genci bayanlardan oluşmuş ve bu parçayla birlikte kendilerinden geçiyorlar.parça sonunda coverdale in baby çekişleri öyle bi tizleşiyorki bu sesi yirmibeşinde çıkaramazdı.
    dont break my heart again ise sıradaki parça.coverdale yine seyirciyi gazlıyor.bu parça da büyük bir klasik gerçekten.ama gaza getirme nedenlerinden biri de sonrasındaki parça sanırım.whitesnake fanları için özel anlam ifade eden parçalardan biri olan fool for your loving başlıyor.whitesnake konserlerinin olmazsa olmazı gerçekten de.
    sonrasında yine bir klasik here i go again var.seyirci parçanın neredeyse tamamına eşlik ediyor.
    take me with you gibi geri planda kalmış bir parçanın sondan bir önce konmuş olması da hoş bir süpriz olmuş.
    ve dvd nin isim babası parça still of the night ile kapanış yapılıyor.tam bir aldrich şov var bu parçada.coverdale seyirciyi defalarca selamlıyor ve izleyenlerin ağızlarından son defa su akıttıktan sonra konseri noktalıyor.

kısacası inanılmaz bir konser.coverdale dünya üzerindeki en bozulmamış ses ünvanını fazlasıyla hakediyor.kadroyu saymaya gerek yok,inanılmaz başarılıydılar.en geri plandaki timothy drury bile.hatunların david coverdale e ilgisi inanılmazdı.walla ben de isterim 60 a merdiven dayayıp,hala tüm hatunların peşimden koşmasını.ve artık karar verdim john sykes diye sayıklamamaya.ve son kez inanılmaz,inanılmaz,inanılmaz bir konser.
    (floydzede, 04.04.2006 13:41)
  2. bu konser whitesnake in california jam idir,pulse ıdır.yıllar sonra efsaneleşmiş bir konser olarak anılacaktır.2355. izleyişimden sonra yazıyorum kolay değil.
    (floydzede, 19.08.2006 19:09 ~ 21.12.2006 20:26)
  3. en çok beklediğim an olan fool for your lovin' solosunu gerçekten berbat ettikleri dvd dir
    hatta utanmadan ulan benim üzerine yazdığım solo bile daha güzel lan gibi bol hönkürüklü sinirlenmişliğim bile var
    fakat onun dışında her biri inanılmaz olan elemanların inanılmaz güzel işidir
    özellikle bir gitarist için doug aldrich ders niteliğilinde adam, tekrar tekrar izlenesi heaa bacağı nasıl koymuş denilesi ve bu yüce insana küfür etmemek için parmaklara bakarak solo çıkarılmaya girişilmemesi gereken konserdir
    ayrıca bu adamın* yıllardır 'here is the song for you' deyişinde hiçbir değişiklik olmadığını taş gibi orada durduğunu* yanlız gözlerinin yarı açık ve/veya kaymış halinin gün geçtikçe daha da korkunçlaştığını anladığımız konserdir
    (head trıp hero, 30.07.2007 00:38)
  4. efsane bir konser. introsuyla arkadan gelen burn ve insanı sürükleyerek gelip still of the night ile biten playlisti ile. reb beach denilen hayvanın ve david coverdale denilen insanüstünün performansı son derece gaza getirici.
    (jellyjam, 24.09.2007 15:25)
  5. kısaca kalite.
    (universalmind, 24.09.2007 15:44)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil