|
|
- bir gün öncesini kaçıran ben gibiler ve tekrardan izlemek isteyenlere ntv'nin yaptığı bir güzellik (bedava reklam yaptım sanırsam).her neyse ayrıntılara geçecek olursak ilk olarak konserin japonya ayağında çıkan linkin park ve rihanna verildi.ntv yine iyi bir planlama yapamamış olsa gerek bu 2 isim hariç kimsenin 3 şarkısı yayınlanmadı.
ardından genesis tek bir şarkıyla -land of confusion- geçiştirildi.
almanya'da shakira 2 tane şarkı söyledi.hips don't lie'daki dans şovu yine hoştu.
londra'da kasabian da tek şarkıyla verildi arkasından black eyed peas 2 şarkı söyledi.belki benim kuruntumdur ama fergie'yi gruptan hafif uzak buldum.
sonra duran duran çıktı.john taylor amcam yüzünü kameralara pek dönmese de her zamanki gibi hoştu.
ardından bugünü asıl izleme sebebim olan red hot chili peppers çıktı.anthony'nin kapşonla çıkışını gören ben başıma geleceği tahmin ettim.evet,john ve anthony beni delirtmeye çalışmaktalar.önce john o güzelim saçları kesti ve desecration smile'ın klibinde kapşon altından kabak kafasını gösterdi şimdi de anthony.john'un oldukça uzamış saçlarını görünce acaba anthony'nin saçlarını john'a mı taktılar diye düşünmedim değil.lütfen anthony saçlarını geri kendine yapıştırsın ne de olsa john her haliyle güzel.saç ayrıntısını geçersek can't stop ve dani california'yı söylediler.
hamburg'da enrique iglesias tek bir şarkıyla gösterildi.
ntv'nin plansızlığının bir sonucu olarak metallica sadece nothing else matters'la yollandı.james heatfield'ı izlerken sakallarına bakıp ingilizlerin yaptığı aptallığı düşünerek kendi kendime güldüm.
keith urban ve alicia keys, new york'ta tek bir şarkı söylediler.
beastie boys da pussycat dolls da birer şarkıyla yayınlandı.
şaşırtıcı biçimde ludacris 2 şarkı söyledi.tezat olarak seyirciyi coşturmayı iyi bilen herkesin performansını beğendiği foo fighters, dave grohl kendini yırtmış olsa da bir şarkıyla geçiştirildi.
güney afrika'dan joss stone'u izledik.cidden hoş gözüküyordu.
yusuf islam* altındaki yusuf yazısıyla çıktı ve wild world'u söyledi.galiba bu konserde 2 kere söylenen tek şarkıydı.londra ayağında da james blunt tarafından söylendi ama bugün ntv ona yer vermedi.
yine performansını çok merak ettiğim ama bir gün önce çıkışı yılan hikayesine dönen madonna'yı görünce şaşırdım.yanına gogol bordello'yu da alarak la isla bonita'yı söyledi.ardından ise hung up geldi.ne diyebilirm ki live 8'te olduğu gibi yine süperdi.bu sefer bembeyaz değil simsiyah giyinmiş ama yine oldukça güzel olmuştu.neden madonna olduğunu yine kanıtladı sanırsam.
bittiğini zannederken bon jovi,galiba kanye west ve the police verildi.beklentimin aksine bu sefer bitti.
evet yüce bir amaç uğruna yapılan bir büyük organizasyon da geride kaldı.önce dünyanın içine edip sonra tepinmenin manası ne diyenlerin aksine arkasında al gore'un veya başka birilerinin olduğunu düşünmeksizin,geçmişi olduğu yerde bırakıp elimizdeki yaralı hastayı en iyi şekilde tutmak gerektiği düşüncesindeyim.(piedra, 09.07.2007 02:59 ~ 10.07.2007 12:38)
- (bkz: en iyisi budur)
http://www.youtube.com/...
http://www.youtube.com/...
http://www.youtube.com/...(ximxili, 09.07.2007 03:01 ~ 03:01)
|