-aranızda liv tyler'ı güzel bulmayan kim ulenn!!!
-nnnnbenim...
...
...
-hayır benim.
-heyır ben
-ben
-ben
....
...
-beyler karamuratı sormadım yanlış anladınız
-haaa, tamam yok abi öyle biri görürsek söyleriz **
ortak beğeniye inat "beğenmedim" diyerek çıkıntılık yapmaya çalışan insandır. her genellemeye karşı çıkmak gibi garip huyları vardır. bir de bazı hatunlar kıskançlıklarından güzel bulmazlar bu kızcağızı. bence güzeldir. ama "çok" güzel olma durumu tartışmaya açıktır. bir de ben liv tyler ın eblekliğinden dolayı bütün karizmayı çizdiği kanısındayım. neyse bu fikirlerimi onun başlığına yazarım.
her insanın güzelliğe karar vermesindeki kriterleri farklıdır. bence bir yüzü güzel yapan şey gözlerle burnun uyumudur. bu uyum liv'de çok iyi değildir. ama yine de güzel kızdır. benim için herhangi bir kızdır. hakkımda zevksizdir, zibididir, geydir gibisinden laflar çıkartanı da o halkadaki kız fersah fersah kovalasın işallah.
iri hatunlardan değil de minyon ve bıcırık hatunlardan hoşlanan erkek cinsi ve "hıh bu mu güzel yani" tepkisini vermeyi hayat felsefesi edinmiş kadın cinsi için normal ve geçerli olması gereken durum.
bu anlama gelen bir cümle sarf edildiğinde; o yörenin adetlerine göre kişi ya hafif surette darp edilmeli ya da başrollerini ayşen gruda ve aysel gürel'in paylaştığı lezbiyen bir çiftin aşk hikayesinin anlatıldığı erotik bir film, 3 kere üst üste izlettirilmelidir. bu sayede kişinin bir daha böyle densiz cümleler sarf etmesinin önüne geçilmelidir.