belki ilginizi çeker
  1. · sinemaya uyarlanmış romanlar
  2. · kirsten dunst
  3. · louisa may alcott
  4. · en iyi sanat yönetmeni oscar ı
  5. · akılda kalan roman başlangıçları
  6. · winona ryder
  7. · keşke ben oynasaydım denilen film karakterleri
  8. · christian bale
  9. · türk edebiyatı romanlarını dizi yapıp rezil etmek
  10. · susan sarandon
gündem
  1. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  2. · sözlük yazarlarının itirafları
  3. · author gibi erkekler
  4. · tanrıya sorulacak tek soru
  5. · hagi dünyanın en iyilerindendi yalanı
  6. · günün tek şarkılık özeti
  7. · bakire kız ile evlenmenin verdiği huzur
  8. · to mega therion
  9. · they

little women  

1. louisa may alcott'un yazdığı son derece güzel içerikli bir kitaptır.

(bkz. louisa may alcott)
    (varolmayan şövalye, 24.09.2004 15:34)
  2. daha 8 yaşındayken kitap okuma aşkını başlatan, çocuk klasiklerinin en güzel örneklerinden olan kitaptır.
    (nasıl yazmışım ama süper di mi, 06.06.2008 16:08)
  3. büyüme sorunlarını küçük yaşımda anlamamı sağlamış kitaptır. gerçi ben kız değilim ama hayatta olabilecek acı tatlı her şeyden haber verir kitap, herkese de yarar. ah o beth'in ölümüne ne kadar üzülmüştüm, may'in sorumlu davranışlarına hastaydım, laurie'den başka bi kızla ilgili atak beklerken onun amy'nin ile yakınlaşması ve kitabın sizi ters köşeye yatırması, bir gölde öpüşmeleri ve bi anda aslında bunun çok daha iyi olduğunu anlamanız. jo'nun zekası ve harbiliğine hayran olmuştum, tam mutsuz olacak bu kategori dışı karakteriyle derken kendine göre birisini bulması falan. çocukluğumun kitabıdır ne yalan söyleyeyim.

ayrıca bir de küçük erkekler vardır aynı yazarın bu kitabın devamı olarkaçektiği, o da ayrı bir güzellik, inşallah küçük kadınları diziye uyarlayanlar bari onu uyarlamazlar.
    (earendill, 02.06.2009 21:11)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil