ukteci:
no name (13.12.2008 12:04)
ukteci notu: "üniversite 3teyim hala devam ediyor..nolcak benim bu halim??"
tanımlarsak liseden şu anda bulunduğunuz yaşa kadar aynı kişiye aşık olma durumudur.
eğer liseden beri aynı kıza aşık olup da üniversiteye geldiyseniz affedersiniz ama şansınızı çok zorlamışsınızdır demektir. ismi lazım olmayan bir filmde karizmarik bir karakter "aşk hastalık gibidir, insanın içinde kaldıkça onu zehirler" demiş, izleyenlere "vay anam vay.." çektirmiştir.
bunun yanında, liseden beri aşık olunan kişiye( burda parantez içinde ufak bir analiz. liseden beri bir kişiye aşık olup açılamayan, platonik takılan, çekinen kişi %100 erkektir. %99 değil, herhangi bir olasılık kayması, istisnai durum yok) bunca zaman açılmadıysanız şanslar zorlanacaktır. bu gibi durumlarda hemen devreye girilmeli, "artık yeter" denip harekete geçilmelidir.
şöyle bir strateji belirlenebilir;
lisedeyken bir kıza çok aşık oldunuz, seviyorsunuz. ama o da ne? bi türlü açılamadınız ve üniversiteye geldiniz. ama yüce rabbin sonsuz kudreti, yumurtasından çıkarken nur saçan civciv kıvamında sizleri aynı şehre attı. artık zamanı geldi.
eğer aşk platonik ise;
*ilk kısımlarda mesajlarla ortak bir arkadaş bulmaktır. eğer ortak arkadaşınız varsa, onu aradığı anda ondan numarasını alıp "arkadaşımı arama seni pis
orospu çocuğu!!" şeklinde mesaj atabilirsiniz. "noluyo ya?" demeyin. etkili bir yöntemdir. o gece bayağı küfürleşmeler olucaktır. ama burda önemli olan nokta, sizin karşınızdaki kızın aklınızda yer edip etmemesidir. nasıl yer ettiği değildir. nasıl yer ettiği zamanla değişecektir.
*bundan sonra yapacağınız, 1-2 hafta mesaj faslını başlatmak. misal kız arkadaşımızın adı
damla. siz de mesajınızı yazıyor ve "selam
deniz, naber nasılsın? özledim seni, eski anıları yad edip gülmeye ne dersin?" şeklinde
damla'ya yolluyorsunuz. şimdi burda önemli nokta şu. ilk olarak mesajı yanlış kişiye yollama numarası yaptınız. kızların %99 u yer bu numarayı. şöyle analizler geliyor;
1-)deniz erkek mi kız mı?
2-)acaba hangi anılar?
3-)bu çocuk küfür etmişti bana ama herhalde o kadar da öküz birisi değilmiş.
cevap gelmezse, "pardon damla" diye mesajı atıyorsunuz. ona cevap gelir kesin, merak etmeyin.
*bundan sonra mesajlaşma faslı başlar ki, piçliğinizle orantılı olarak bu mesaj süresi yıllara çıkabilir. ben 3 günde haydi buluşalım diyen adamlar da gördüm. 3 yılda diyemeyenleri de. çabuk tutun elinizi. talep inanılmaz derecede fazla. her an kaptırabilir, kendinizi boş boş duvarlara bakarken bulabilirsiniz.
*kız arkadaşımız zeki biriyse sizi mesajlaşma kısmında bol bol aşağılayacaktır. sakın ama sakın yılmayın. mesela hani numaraısnı aldığınız arkadaşla buluşmaya gidiyorsunuz, arkadaşınız çok satıcı birisi. o gün yine sattı, gelmedi. siz de kıza mesaj atıp "glemedi bugün bizim arkadaş. satıcı mıdır nedir ya? :)" tarzında bir mesaj attınız. cevap "sen hak etmişsindir." şeklinde olmuştur yılmayın, sıkılmayın, değecek!
*sonunda buluştunuz, sonra kendi stratejinizi kullanın. ilk buluşmadan sakın arkadaş ayağına yatmayın, 2 aya uçurulursunuz. arada mesafe olsun, kendiniz gibi de olun. kadınlar inanılmaz derecede komplike olduklarından siz tam tersine çok basit olun. anlaşılmayan yanınız kalmasın. gizemli olma numaralarına yatıp uzaklara dalmayın. siz uzaklara daldığınız anda bile o başka kızı kestiğinizi düşünebilir. aman dikkat.
bol şanslar. ama yukarıdakinin adını verdim, tutmayın içinizde. gerçekten yazık. şansınız %0 olsa bile o duygu içinizden çıkınca yeniden doğuyorsunuz.