"ben farklı bir şey olucam" diyen ve abileri - ablalarından rica minnet
testament,
megadeth,
metallica,
slayer,
black sabbath,
wasp,
motörhead,
van halen,
ac/dc,
deep purple,
led zeppelin,
whitesnake bulunan bir mp3 cd'si edinen, ardından "ben bu hevi metal, tıreş metal, hard raktan falan bi bok anlamıyom yaa. nası olucak bu iş..." ikileminde kalan lise gençliğinin büyük bir şevkle nirvana, duman, mor ve ötesi gibi gruplara saldırması sonucu, sabahları serviste "ben farklıyım, ben
nirvana dinlerim!" şekliyle vuku bulur lise servisinde zorla şarkı dinletme eylemi...
converse'li,
çizgili sweatshirt'lü kız - erkek
nirvana kasedini takar, sesini açar ve
smells like teen spirit'le başlayan kaset en az yarım saat kafamızı siker. bu arada genç, varsa sevgilisinin yanına oturur, sarmaş dolaş olurlar, yoksa yazıldığı benzer bir tipin yanına oturur, muhabbet etmeye çalışır, o da yoksa tek başına takılır, "farklı olur"
ertesi gün, kafası sikilen manticore, evinde özenle sakladığı
slayer -
god hates us all kasedini çantaya atar, servise biner, kanlı gözlerle etrafa bakar, kasedi takar, albümü
dicsiple'dan başlayacak şekilde ayarlar ve play düğmesine dokunuverir. sonra yerine geçip zebramsı gencin kafasının sikilmesini sadist bir keyifle izler...
ondan sonraki gün, genç erken davranıp bir arkadaşına
duman taktırmıştır, ibnenin biri sanki götüne yarrak girmiş gibi şarkı söylemektedir, manticore'nin gene kafası sikilir....
ondan sonraki gün manticore,
motörhead -
inferno kasedi bulur, takar, terminal show ile albüm başlar, yerine oturur ve liseli gencin kafasının sikim sikim sikildiğini izlemekten daha sadist bir keyif alır...
ertesi gün, servisçi kaset koymayı yasaklamış, sabahları
süper fm dinlenir olmuştur...