belki ilginizi çeker
  1. · tara reid
  2. · 1 gecede 4 kilo zayıflama
  3. · li po
  4. · bir kadınla bir bilgisayarın benzer yanları
  5. · akbaş tv
  6. · yağ emilimi
  7. · ben kendimi geliştirdim
  8. · toplama kız
  9. · jinekomasti
  10. · hayatında hiç vakum öpüşmesi yapmamış hayvansı
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  2. · domuz gribi
  3. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  4. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  5. · dersim katliamı
  6. · marjinal isim meraklısı aile
  7. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  8. · yarağa benzemek
  9. · konuşulan kızın göğüslerine bakmak

liposuction  

1. yağ emilimi anlamına gelen tıbbi terim.

vücutta popo, boyun, çene, bel ve bilimum yerde bulunan fazlalıkların alınması suretiyle yapılan estetik operasyondur. aşırı obezlerde tavsiye edilmemekle birlikte, estetik takıntısı olanların ve kendini çirkin bulanların 1000-1500 $'a yaptırabileceği kolay bir ameliyattır. ameliyatın ardından belirli bir süre çeşitli egzersizler yapmak mecburidir.

birkaç fotoğraf için:

http://www.liposite.com/...
    http://www.jromano.com/...
    (balta, 28.03.2005 16:03)
  2. (bkz: fight club)
    (bkz: sabun)
    (anti nick, 15.09.2007 22:53)
  3. boğazını tutamayan insanların kolaya kaçarak zayıflama yöntemi.
    (rüzgara karşı 5 metre işeyen adam, 15.09.2007 22:54)
  4. nedense duyduğumda aklıma hep sibel can'ı getiren şey.
    (nokia şarzı, 15.09.2007 23:00)
  5. bölgesel bir işlem olduğu için gerçek bir zayıflama vaad etmez, epey epey obez değilseniz sakıncalı bir iştir. nihayetinde derinizin altından onca yıl besleyip büyüttüğünüz parçalarınız acayip solüsyonlarla eritilip çekiliyor. boru mu bu gibisinden bir şey demeye mi çalışıyorum ben?
    (no more, 15.09.2007 23:05)
  6. sanılanın aksine bir zayıflama yöntemi değildir, obezler içinse kesinlikle değildir, fazla kilolu kişilere önerilmez. zaten tek seferde alınabilecek(vakumlanacak) yağ miktarı sınırlıdır aksi takdirde kişi şoka girebilir. operasyonu takiben diyet uygulanır, korse giyilir vs. bölgesel olarak incelterek şekil vermektir asıl amaç. nip tuck izlemiş her insan evladı bu işin nasıl yapıldığını mutlaka birkaç kez görmüştür zaten*
    (nepenthe, 06.10.2007 19:41)
  7. operasyon yapılarak , vücuttan yağ çekme suretiyle , fazla kilolardan kurtulma olarak tanımlanabilecek bu olay sanıldığı kadar basit ya da zahmetsiz değildir..

liposuction , eğer işin ehli ve uzmanı bir kişi tarafından yapılmamışsa şayet [ ki bazı güzellik salonlarında , plastik cerrahi uzmanları yerine , estetisyenler tarafından sunulmaktadır bu hizmet...] , yara bölgesinde ekimoz , sütür enfeksiyonu gibi komplikasyonlara , bundan da kötüsü , embolü oluşumuna ve bunun sonucunda da exitus letalis durumuna kadar giden , ciddi tablolara neden olmaktadır...

ayrıca , kişinin , kendisini bir diet programı ile yeni ve sağlıklı bir beslenme düzenine adapte etmemesi durumunda , bu yöntemle verilen kilolar fazlasıyla geri alınır , bunun en önemli sebebi de , kilo kaybının yarattıği bir psikolojik durum ile , kişinin , daha fazla kalorili yiyecekleri tüketme isteğidir.

kısacası , liposuction , neden gerek estetik kaygılar olsun , gerekse obezite gibi ciddi sağlık problemleri olsun , kesin çözüm olmayan bir yoldur... kısa vadede yarar sağlamaktadır ve iyileşme dönemi kolay olan bir operasyon da değildir , zayıflamak için en iyi yolun , operasyonlardan ziyade , kişinin , yeme - içme sistemini bir uzman hekim kontrolünde değiştirerek , şok diyetlerden kaçınarak , yaşam boyu uygulayabileceği bir düzene geçmesi ve bu sayede , metabolizmik faliyetlerini de dengelemesi olduğu aşikardır... böyle bir yola giren kişilerin , orta vadede , fazla kilo gibi bir sorunlarının kalmayacağını , hayat boyu bir daha kontrolsüz kilo değişiklikleriyle karşı karşıya kalmayacağı , daha sağlıklı ve düzenli bir yaşama sahip olacağı bir gerçektir...
    (yvessaintlaurent, 30.06.2008 22:16)
  8. daha seksi ve ince ayak bilekleri isteyenlerin ayak bileklerine de yapılmaktadır.
    (raspberryswirl, 25.08.2009 00:42)
  9. 40 yaş ve üzeri şişmiş kadınların son çaresi.

edit: komik oluyorsunuz lan!
    (demonic, 09.11.2009 01:19)
  10. popoma yaptırmayı düşündüğüm meret. 80 kiloya da düşsem, orası hep büyük geliyor bana arkadaş. belki psikolojik bilemeyeceğim. şimdi seviyesiz yerlere çekilebilir bu. ben kendimle barışığım. koca götlüyüm işte.

hayır yani yüzüm sert. hani bir brad pitt gibiler var baby face, birde benim gibiler var daha çok kadına hitap eden. ama gelgelelim, arkamı dönünce karizma kalmıyor. hayır ailede de yok ben anlamadım. babama bakıyorum düzgün, anama bakıyorum düzgün. çok oturuyorum pc başında ondan mıdır nedir?

ata demirer'in zayıf halini düşün, ama poposunu aynı düşün. aha tıpkı ben.
    (ursus, 09.11.2009 01:22 ~ 11.11.2009 00:43)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil