|
|
- masum ve güzel bir hollywood oyuncusu.bir çok filmde rol almasına karşın, kötü kızlar filmi ile üne kavuşmuştur. henüz 19 yaşında olduğundan bir çok kişi onu modern lolita olarak adlandırıyor.zaten seneye çekilmesi düşünülen lolita filmi için en güçlü aday. kızıl saçlıdır.
- herbie:tam gaz adlı filmde de baş rolü üstlenmiştir. en çilli tv yıldızıdır. çilleri sadece yüzünde değil, el parmaklarından ayak parmaklarına kadar tüm vücudunda yayılmıştır. o derecedir yani. ileride adını galiba çok duyacağımız biridir.
- alkol sorunu vardır, "daha fazla erkek istiyorum." şeklinde fantastik açıklamalar yapar, satın aldığı kelepçeleri bilezik gibi sallayarak ortalarda dolaşır .çocuk gibi olduğu doğrudur; zira kapris yapar, ortamlarda istemediği birisi olduğunda* "o varsa ben yokum." diye çığlıklar atar. ilgi çekmek için türlü hareketler yapar. çocuktur; ama çocuk masumiyetinden çok uzaktır.
(twinkle, 03.12.2006 12:46 ~ 12:46)
- rüküşlüğü ile modacı blackwell'in listesinde başlarda yer alan, kendisinde yaptığı birtakım değişikliklerle idolü angelina jolie'ye benzemeye çalışan, amerikan basının pohpohladığı bir diğer paris hilton vakası.
- uyuşturucu tedavisi gördüğü şu sıralarda seks yapmayı çok özlediğini söylemiş.sanki sekste kadınlar birşey yapıyor da.onlar sadece yıkanmak için tekerleklerini yıkama makinasınının çelik yollarına (yatak) denk getirip istop olunan araba gibiler.(bkz: @1124478)
- (bkz: firecrotch)
- en büyük düşmanı hillary duff ile barışmıştır kendileri... öyle ki hillary duff'ın yeni albümünün tanıtım partisine katılmıştır...
- internet üzerindeki hesapları hacklenmiş. gmail, myspace, blackberry...
http://www.egotastic.com/...
- rehabilitasyondan sonra kokain kullanırken çekilmiş görüntüleri ortaya çıkan parti kızı... kendisi tabii ki bu görüntülerin sahte olduğunu kamuoyuna açıklamıştır.
- blue'dan bi elemanın kardeşi , hilary duff'la ikisini bi arada götürmüştür. böyle de sempatik ilişkilerin insanıdır.
not: backstreet boys muş, bi eleman aaron cartermış. helal olsun çocuğa.(akarui, 17.05.2007 17:57 ~ 22.02.2008 11:20)
- şu sıralar uyuşturucu ve alkol bağımlılığı yüzünden tedavi görmekteymiş.
geçmişteki yaşamından bir kaç kare fotoğrafları için:
(bkz: http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/...)
- "emeğine sağlık dostum" ve "beyler repleri görelim" kadını iken hollywood çekip içine almıştır kendisini. halbuki ne kadar da sempatik güler yüzlü şakacı bir genç kızdı düne kadar. o güzel çillerin için bile orman yakabilcek kadar çok seviyordum seni lindsay.
- 'i know who killed me' filmindeki oyunculuğunu merak ettiğim(ki yine hakkında yanılmayacağım sanırım)izlediğim fragmanda striptiz sahnesini görüp 'hah,olsa olsa buradan kurtarır.' diye düşündüğüm(madem oyunculuğu kötü bari vücuttan yakalayalım bir şeyler diye düşünenler için iyi fırsat)gittikçe çirkinleşen ve 'ne oldum delisi' olan biri.
- sadece güğüsleri için bile 3.dünya savaşını seve seve çıkarabılınecek bir hatun. rüyalarımın prensesi.
- (bkz: freckletits)
(talen, 01.09.2007 02:33)
- mükemmel saçlara sahip hatun.kızıl,kahve,sarı..her renk yakışıyor valla..maşallah diyor burdan kendisine selam ediyorum
- ayrıca bir ara bruce willis le birlikteydi kendisi.colin farrel ı da götürmüşlüğü vardır.
- new york magazine için objektif karşısına geçmiş, kesesini doldurmuştur.
http://www.sinemaestro.com/...
- (bkz: freaky friday)
- marilyn monroevari çıplak pozlarındaki sarkık göğüsleriyle "kaç çocuk emzirdin be hatun" dedirtir kendine. midemi bulandırıp diyetime destek olduğu için kendisine teşekkürü bir borç bilirim.*
- fotoğraflarında, genellikle göğüs halkası ya da ucu illa ki görünen hatun. dikkat çekmek ve gündemde kalmak için böyle tuhaf çılgınlıklar yapıyor, aynı günde 3 farklı er kişi ile düzüşüyor falan. ayrıca çok boktan bir oyuncu. bu arada herkesin güzellik anlayışı farklıdır ama çıkın istiklal'e ve etrafınıza bir bakın. gördüğünüz kızların %90'ı bundan daha güzel bence. bir de, hala ne sikime merhem olduğunu anlayamıyorum ben bu muhteremin.
- "sansasyonel olan popülerdir" mottosunun ürünlerinden biri. kendisinin fotoğraflarını gördüm new york magazine'de çıkan (hayır efendim tabi ki new york magazine okumuyorum, ntvmsnbc'de gördüm sonra google yaptım). bu kadın kim marilyn monroe kim yahu?! hayır zaten fotoların çekiliş amacı belli. lindsay hanım kızımız demiştir ki bir gün kankaları paris hilton ve kim kardashian'la otururken: "yaa kızlar benim niye alenen çıplak olduğum bir görüntüm yok? hep frikik hep frikik nereye kadar?" demiştir. sonra gidip bu fotoğrafları çektirmiştir işte. hem hiç bir fotoğrafçının "marilyn konsepti yapalım" deyip bu kişiyi kamera karşısına geçireceğini sanmıyorum.
(noscho, 20.02.2008 13:58 ~ 28.02.2008 14:04)
- amerika medyasında sanırım fazla yer bulamadığı için monroe pozları vermiştir.
''gocaman memelerin var açarım gündeme otururum''
sözlükte bile hakkında fazlaca giri yoktu göğüslerini açmasıyla 3 sayfa oldu.
''açtım göğüslerimi itü sözlük'e bile oturdum''
ben bunu severdim niye böyle yaptı anlamadım. ne güzel yüzün vardı senin niye gocamanlarını açıyorsun dünyaya yayınlıyorsun olmadı kızım yakıştıramadım.
acayip pozlar vermesi dışında i know who killed me filminde görüleceği üzere striptiz ve sevişme sahnelerini gösterime girmeden yayınlamışlardı. o zamanlar belliydi bu kızın orospu olacağı. ben biliyordum
- (bkz: yalarım)*
- i know who killed me ekibi razzie ödüllerinde kırılması güç bir rekora imza atan aktris.
http://www.sinemaestro.com/...
|